Priscovi izbori 12. tedna NFL: Cowboys, Bills zdrobijo nasprotnike na zahvalni dan; Titani se maščujejo Bengalcem

Končno se je zgodilo. Na vseh treh volilnih območjih sem imel dober teden.

V podcastu Pick Six sem dosegel 4-2 z najboljšimi stavami, 11-3 neposredno in 7-5-2 proti razponu v mojem CBSSports.com poklicne volitve.

Tako je moj najboljši stavni rekord 38-25-2, kar me veseli. Ravni rekord je zdaj 95-69, rekord ATS pa 74-82-8. Slednji mora dobiti nazaj več kot 0,500, tako da je to cilj za naslednjih nekaj tednov.

Upajmo, da bom imel dober počitniški teden, začenši z tekom skozi zahvalni dan v igrah, ki vključujejo ekipe z impresivnimi rekordi.

Četrtek, 12.30 ET (CBS, Paramount+)

Predstavljena igra | Detroit Lions vs. Buffalo Bills

To je zaznamek igre z veliko napadov. Obe ekipi lahko zadeneta, vendar lahko Bills zares zadene. Tukaj bodo postavili veliko število Josh Allen zmaga drugo zaporedno tekmo v Detroitu po zmagi Rjavi prejšnji teden v isti stavbi. Steza je hitra in računi lahko letijo. Levi ne bodo sledili.

izberite: Računi 40, levi 23

Četrtek, 16.30 ET (Fox, FuboTV)

Predstavljena igra | Dallas Cowboys vs. New York Giants

Giants prihajajo iz grozljive domače tekme proti Lionsom, kar pomeni, da so morda pričakovali to tekmo. Cowboysi so stvari popravili v veliki zmagi nad Vikingi. Obramba je dominirala in bo tudi tukaj. Giants so preveč omejeni v napadu.

izberite: Cowboys 31, Giants 14

Četrtek, 20:20 ET (NBC, FuboTV)

Predstavljena igra | Minnesota Vikings vs. New England Patriots

Vikingi so se v nedeljo osramotili doma, izstrelili so jih Cowboysi. Tu se bodo vrnili in igrali bolje. Napad New England ima težave, obramba pa igra dobro. Kljub temu mislim, da bodo Vikingi na tej tekmi odgovorili ofenzivno in zmagali. Uspešnost Patriotov je slaba.

izberite: Vikingi 24, Domoljubi 14

Nedelja, 13.00 ET (Fox, FuboTV)

Predstavljena igra | Carolina Panthers vs. Denver Broncos

To je podaja tedna z dvema grozljivima prekrškoma. Prvi do 10 zmag? Denver ima boljšo obrambo, toda doma mislim, da bodo Panthers našli pot do zmage. Denver nadaljuje boj.

izberite: Panthers 17, Broncos 13

Nedelja, 13.00 ET (Fox, FuboTV)

Predstavljena igra | Cleveland Browns vs. Tampa Bay Buccaneers

Bucsi so na prvem mestu in zdi se, da so pripravljeni na začetek sezone po pričakovanjih. Postanejo bolj zdravi in ​​to bo pomembno v nadaljevanju, začenši s tem. Rjavi so slabi v obrambi, zato poglejte Tom Brady imejte dober dan. Tekalna igra Browns je omejena. Bucs vzemi.

izberite: Bucs 30, Browns 17

nedelja, 13.00 ET (CBS, Paramount+)

Predstavljena igra | Jacksonville Jaguars vs. Baltimore Ravens

Jaguars se je poslovil s težko domačo tekmo proti Ravens. Obramba Baltimora se je v zadnjih tednih razživela in bo zanje pravi izziv Trevor Lawrence. Lamar Jackson in prekršek ga mora pobrati. To bo nizka ocena, vendar je blizu.

izberite: Ravens 21, Jaguars 20

nedelja, 13.00 ET (CBS, Paramount+)

Predstavljena igra | Miami Dolphins vs. Houston Texans

Zdi se, da so delfini veliki favoriti. Teksašani bi lahko naredili spremembo na mestu branilca, a ni pomembno. Delfini so bili vse leto eksplozivni v napadu in to se letos ne bo spremenilo. Tua Tagovailoa še naprej kotali v eksploziji.

izberite: Delfini 36, Teksašani 14

Nedelja, 13.00 ET (Fox, FuboTV)

Predstavljena igra | New York Jets vs. Chicago Bears

To ne bo lepo, če Justin Fields ne morem igrati. Obe deli bi bili strogo omejeni. Jetsi imajo veliko boljšo obrambo, ki je tik pred tem, da postane dominantna. To je razlika, ne glede na to, kdo igra podajalca pri teh dveh.

izberite: Jets 20, Bears 14

nedelja, 13.00 ET (CBS, Paramount+)

Predstavljena igra | Tennessee Titans vs. Cincinnati Bengals

To je povratna tekma lanske januarske končnice, kjer so Bengalsi na gostovanju ugnali Titane. Bengalsi so v zadnjem času igrali veliko bolje, a igrajo zaporedne gostujoče tekme, medtem ko bodo Titani počivali po prejšnji četrtkovi tekmi. Derrick Henry ni bil sam, ko so igrali v končnici prejšnje sezone. Zdaj je. Titani to prevzamejo za njegovim tekaškim hrbtom.

izberite: Titans 27, Bengals 21

Nedelja, 13.00 ET (Fox, FuboTV)

Predstavljena igra | Washington Commanders proti Atlanta Falcons

To je nekakšna tekma končnice. Obe ekipi sta živi. Washington je po zaslugi svoje obrambe preobrnil sezono. Taylor Heinicke prav tako igra pravočasno. Sokoli so omejeni v napadu, kar je razlika. Washington ostaja vroč.

izberite: Poveljniki 27, Sokoli 17

Nedelja, 16:05 ET (CBS, Paramount+)

Predstavljena igra | Arizona Cardinals vs. Los Angeles Chargers

Kardinali so izgledali grozno, ko so izgubili proti 49ers v Mehiki in zdaj igrajo z upanjem na končnico. Chargerji prihajajo v izgubo Šefi, vendar so v napadu pokazali nekaj življenja v tej igri. Nadaljuje se kot Justin Herbert ima velik dan.

izberite: Chargers 30, Cardinals 20

Nedelja, 16:05 ET (CBS, Paramount+)

Predstavljena igra | Los Angeles Rams proti Seattle Seahawks

Seahawks se poslavljajo, medtem ko Raiders igrajo drugo zaporedno tekmo. Slaba kombinacija. Raiders imajo velike težave v obrambi, kar se bo pokazalo v dobrem napadu Seattla. Geno Smith in Seahawksi ga vzamejo.

izberite: Seahawks 31, Raiders 24

Nedelja, 16:25 ET (Fox, FuboTV)

Predstavljena igra | Kansas City Chiefs proti Los Angeles Rams

Rams so zmešnjava, medtem ko so Chiefsi na vrhu. Ovni imajo zdravstvene težave in jih verjetno ne bodo imeli Matthew Stafford. To je problem. Šefi imajo Patrick Mahomes in razdelal bo to Ramsovo obrambo. Razstreljeno mesto.

izberite: Chiefs 37, Rams 13

Nedelja, 16:25 ET (Fox, FuboTV)

Predstavljena igra | San Francisco 49ers vs. New Orleans Saints

49ers prihajajo iz impresivne zmage nad Cardinals v Mehiki. Izgledajo, kot da se z vsem orožjem kotalijo v napad. Svetniki so prejšnji teden premagali Rams z Andy Dalton igra dobro. Mislim, da bodo ostali v tej igri, ker imajo 49ers kratek teden. Bližje je od pričakovanega.

izberite: 49ers 24, Saints 20

Nedelja, 20:20 ET (NBC, FuboTV)

Predstavljena igra | Philadelphia Eagles proti Green Bay Packers

Možnosti Packersov za končnico so komaj žive, toda to je pravi izziv, poskušati jih obdržati pri življenju. Aaron Rodgers prejšnji teden ni igral dobro, ampak mislim, da tukaj igra bolje. Eagles v zadnjih dveh tekmah niso izgledali najbolje. Packerji ga držijo blizu.

izberite: Eagles 26, Packers 21

Ponedeljek, 20:15 ET (ESPN, FuboTV)

Predstavljena igra | Indianapolis Colts vs. Pittsburgh Steelers

Zdelo se je, da so Colts prejšnji teden pod vodstvom Jeffa Saturdaya na poti do 2-0, a so pozno povedli proti Eaglesom. Steelersi so se pomerili proti Bengalsom, z Kenny Pickett bolje kaže kot branilec. Obramba je veliko boljša pri Steelersih TJ Watt zadaj in mislim, da bo spredaj zadržal Steelerse v tej igri.

izberite: Colts 20, Steelers 19

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *