Priscovi izbori 11. tedna NFL: Patrioti premagali Jets; Vikingi ostajajo zagreti proti kavbojem; Eagles se trudijo premagati Colts

Iz nekega nenavadnega razloga preprosto ne morem nadaljevati s svojimi izbirami, še posebej ko gre za mojega CBSSports.com poklicne volitve. Imam pod 0,500 in mi je iz tedna v teden slabše. Prejšnji teden sem dosegel 5-9 in tako padel na 67-77-6.

To je slaba novica.

Dobra novica je, da sem dosegel 5-1 z mojimi najboljšimi stavami v okviru Pick-Six Podcasta, s čimer je moj rekord sezone 34-23-2. To bom vzel.

Moj pravi izbor je bil 8-6, da bi ta rekord dvignil na 85-64-1, kar ni nič strašnega. Vendar je čas, da postanete boljši pri izbiri strokovnjakov. Poskušam izgubljati tedne.

Četrtek, 20:15 ET (Amazon Prime)

Najnovejše kvote:

Green Bay Packers -3

Packers so izvlekli rešilno zmago proti Kavboji v nedeljo v podaljšku, v napadu pa je kazal znake življenja. Titani so zmagali Broncos, kljub kopici poškodb v obrambi. To kaže na njihovo trdnost. Kljub temu je to huda pretresljivost in mislim, da so Packersi prenesli svoj zagon iz zmage nad Cowboysi.

izberite: Packers 24, Titans 19

Nedelja, 13.00 ET (Fox, FuboTV)

Najnovejše kvote:

Atlanta Falcons -3

Sokoli bodo po zadnji četrtkovi tekmi nekoliko bolj spočiti, živi pa še v divizijski tekmi. V tej igri bosta igrala dva branilca, ki rada tečeta, s Chicagom Justin Fields pravi izziv za vsako obrambo. Ampak mislim, da bodo Falcons našli način, da ga tukaj upočasnijo in si povrnejo zmago po porazu Panterji.

izberite: Sokoli 27, Medvedi 23

Nedelja, 13.00 ET (Fox, FuboTV)

Najnovejše kvote:

Baltimore Ravens -13

Začeli bodo Panterji Baker Mayfield kot branilec tukaj z PJ Walker poškodovati. Ravens ga dobro poznajo iz časa v Clevelandu. Formo začenja zaokroževati tudi obramba Ravens, kar za Pantherje ni dobra novica. Pričakujte, da se bo Baltimore poslovil z veliko zmago.

izberite: Ravens 30, Panthers 16

nedelja, 13.00 ET (CBS, Paramount+)

Najnovejše kvote:

Buffalo Bills -8

Brownsi so na gostovanju že drugi teden zapored, potem ko so prejšnji teden izgubili proti Miamiju. Računi so strašna izguba za Vikingi, tekmo, v kateri so zaostajali za 17 točk. Odpravili bodo to frustracijo iz obrambe Brownsov, ki je bila grozna. Iskanje Josh Allen da se vrnem z velikim dnevom.

izberite: Bills 35, Browns 21

Nedelja, 13.00 ET (Fox, FuboTV)

Najnovejše kvote:

Washington Commanders -3

Poveljniki so bili vznemirjeni Eagles Ponedeljek zvečer in že drugi teden zapored so spet na poti. To je težko, vendar imajo Teksašani težave pri obrambi niza, kar bodo Chiefsi izkoristili, kot so proti Eaglesom. Počakajte, da se Washington premakne nad .500 z zmago.

izberite: Poveljniki 24, Teksačani 17

nedelja, 13.00 ET (CBS, Paramount+)

Najnovejše kvote:

Philadelphia Eagles -7

Eagles prihajajo po svojem prvem porazu, medtem ko Colts prihajajo po impresivni zmagi v Jeffovi prvi tekmi kot začasnega trenerja v soboto. Videli so bolje, če so odšli Matt Ryan spet kot branilec. Eagles imajo težave z obrambo niza, kar bi se lahko pokazalo Jonathan Taylor imej velik dan. Mislim, da se bodo Eagles vrnili na pravo pot in tokrat zmagali, vendar je blizu.

izberite: Eagles 27, Colts 24

nedelja, 13.00 ET (CBS, Paramount+)

Najnovejše kvote:

New England Patriots -3,5

To je velika tekma v smislu možnosti za končnico. Patrioti so pred tremi tedni doma premagali Jets v igri, v kateri je prevladovala obramba. To bi morala biti še ena tekma, v kateri prevladuje obramba, doma pa bom branil Patriots.

izberite: Patrioti 20, Jets 16

Nedelja, 13.00 ET (Fox, FuboTV)

Najnovejše kvote:

New Orleans Saints -3

Rams imajo velike težave in zdaj bodo prisiljeni igrati brez njih Cooper Coupe po poškodbi gležnja. To je slabo za prekršek, ki se je morda boril ali pa tudi ne Matthew Stafford (pretres možganov). Svetniki so bili videti brez življenja v napadu, ko so izgubili proti Steelers prejšnji teden. Ampak doma mislim, da se bo to spremenilo. Poiščite odlično igro od Alvin Kamara medtem ko ga svetniki osvojijo.

izberite: Svetaca 24, Ovnova 18

Nedelja, 13.00 ET (Fox, FuboTV)

Najnovejše kvote:

New York Giants -3

To je že druga zaporedna gostujoča tekma za Lionse, ki so prejšnji teden zmagali v Chicagu. Napad še naprej igra dobro, vendar se še naprej borijo v obrambi. Poiščite odlično igro od Saquon Barkley tukaj je za Giantse, ko se porivajo naprej za mesto v končnici. Velikani ga sprejmejo.

izberite: Giants 26, Lions 19

Nedelja, 16:05 ET (Fox, FuboTV)

Najnovejše kvote:

Las Vegas Raiders +2,5

To je tekma med dvema največjima razočaranjema v ligi. Broncos ne morejo zadeti in Raiders ne morejo nikogar ustaviti. Nekaj ​​mora dati. Mislim, da se bodo Raiders ustavili in Derek Carr in napad bo našel način, da ga zmaga.

izberite: Raiders 28, Broncos 21

Dallas Cowboys (-1) pri Minnesota Vikings

Nedelja, 16:25 ET (CBS, Paramount+)

Najnovejše kvote:

Minnesota Vikings +1,5

Vikingi so doma po čudežni zmagi nad Bills prejšnji teden, ko so se zbrali s poznega 17. Cowboysi so na gostovanju že drugi teden zapored, potem ko so v četrti četrtini ob porazu proti Packersom izgubili 14 točk prednosti. Cowboys so imeli prejšnji teden velike težave s poročanjem, kar Justin Jefferson bo uporabil. Za nadaljevanje poiščite Vikinge.

izberite: Vikingi 30, kavboji 26

Nedelja, 16:25 ET (CBS, Paramount+)

Najnovejše kvote:

Cincinnati Bengals -4

Bengals se poslavljajo, medtem ko Steelers prihajajo z impresivno zmago nad Saints. Zdelo se je, da se je obramba Pittsburgha na tej tekmi vrnila, kar je dober znak. Toda to je velik izziv za napad Bengalsa. Joe Burrow težko se je ustaviti. Ne bodo ga ustavili. Bengalci ga sprejmejo.

izberite: Bengals 31, Steelers 21

Nedelja, 20:20 ET (NBC, FuboTV)

Najnovejše kvote:

Kansas City Chiefs -5

To je v bistvu odločanje o delitvi za Chiefs. Osvojite ga in njihov je. Izgubi in to je dirka. Chiefsi so trenutno v napadu in mislim, da se bo to pokazalo. Patrick Mahomes bo dobil najboljše od tega Justin Herbert.

izberite: Chiefs 35, Chargers 27

Ponedeljek, 20:15 ET (ESPN)

Najnovejše kvote:

San Francisco 49ers-8

49ers prihajajo iz zmage nad Chargerji, medtem ko Cardinals premagajo Rams z Colt McCoy pri branilcu. Obstaja možnost Kyler Murray je spet v tej, vendar ne bo pomembno. 49ers so se pripravljeni vrniti z veliko zdravih fantov.

izberite: 49ers 30, kardinali 23

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *