Prihranite več kot 50 % pri brezžičnih slušalkah Samsung in 70 USD pri postavitvi zvočne vrstice Vizio

Poslušajte: Dan Turčije je čez en teden in toliko bližje je sezoni obdarovanj.  Tukaj je nekaj najboljših ponudb, ki jih lahko dodate na svoj seznam.  (Foto: Walmart)

Poslušajte: dan Turčije je čez en teden in toliko bližje je sezoni obdarovanj. Tukaj je nekaj najboljših ponudb, ki jih lahko dodate (in takoj prečrtate!) s svojega seznama. (Foto: Walmart)

Pozor, praznični nakupovalci. Naslednji teden ob tem času se bo sprožil odštevalnik časa za purane – tako je, zahvalni dan je uradno čez en teden. In veste, kako hitri so dnevi domin po tem. Ko je vsa posoda pomita in je hiša spet čista, je bil črni petek (ali kibernetski ponedeljek); pomežikni, pa bo silvestrovo. Vse to pomeni: Zakaj ne bi zdaj osvežili svojega seznama daril in se osvobodili uživanja v vseh neprecenljivih prazničnih trenutkih, ki prihajajo? Da bi bilo enostavno (in upam si reči zabavno), smo združili moči z Walmart na njihovem Ponudbe za dni kampanjo, ki vam ponuja ideje, ki so zelo zabavne. Od kuhanja na prostem do igranja iger v zaprtih prostorih, to so presenečenja, ki si jih vaši prijatelji in družina resnično želijo – in vsa so pod 150 USD za omejen čas. Nakupujte Walmartove neverjetne ponudbe in zagotovo boste zmagali na letošnjih praznikih.

Walmart

Resnično brezžične slušalke Samsung Galaxy Buds Live

69 dolarjev149 dolarjevPrihranite 80 $

Odvisniki od podcastov. Swifties. Stanuje Harry Styles. Radijski odvisniki. Če je nekdo na vašem seznamu daril obseden s priklopom, bo zagotovo cenil nov par slušalk, ki bodo izboljšale izkušnjo, ne glede na starost ali pripadnost. Ta komplet vključuje največje Samsungove 12 mm zvočnike in izboljšano kakovost nizkih tonov, ki resnično oživijo najljubše glasove vašega prejemnika. Imajo tudi napredno tehnologijo za odpravljanje hrupa, ki preglasi zunanji svet. Oni so naslednja najboljša stvar, ki jim da vstopnice za zasebno snemanje. Ti popki se hitro prodajajo, zato si zagotovite 50 % plus popust, dokler je še možno!

69 $ v Walmartu

Walmart

Vizio Sound Bar hišni kino

148 dolarjev219 dolarjevPrihranite 71 $

Sistem zvočnikov je bilo nekoč res zapleteno darilo. Morali ste kupiti kup komponent posebej in resnično poznati prostor vašega bhakte. Večino časa bi bilo bolje, če bi najeli drago storitev, ki bi vse povezala; drugače pa je tisto, kar ste svojemu dragemu resnično dali, glavobol. Vnesite zvočni posnetek. Te poenostavljene naprave se namestijo tako preprosto kot Roku in ojačajo zvok za kristalno čisto poslušanje po vsem domu. Ta priljubljeni model Vizio – trenutno v prodaji za samo 148 $ – ima šest zvočnikov in brezžični globokotonec za resnično kinematografsko izkušnjo. Glavna palica se pomakne pod televizor; ni ga treba namestiti na steno. Všeč nam je, da se preprosto sinhronizira z vašim telefonom ali drugimi napravami prek povezave Bluetooth za predvajanje glasbe in deluje z Alexa, Siri ali Google Assistant za prostoročno zabavo. Ena zadovoljna stranka, ki je to označila za “popolnoma briljantno”, je dodala: “Sliši se, kot da bi imel gledališče v lastnem domu! Presenečen sem – to morate poskusiti.” Govorite o preprostem poslušanju!

148 $ v Walmartu

3. A 35 $ ​​na komplet za nadobudne zvezde TikTok

Walmart

Bower Komplet za ustvarjanje vsebin Bower z obročasto lučko, nastavljivim stojalom in zelenim zaslonom

35 $78 dolarjevPrihranite 43 $

Današnji otroci samo želijo ustvarjati vsebino. Če želite vzpostaviti stik z njimi, jih morate srečati tam, kjer so – in, v vednost, to je na TikToku. Ne glede na to, ali so njihova strast ličenje, glasba, video igre ali kuhanje, vas bodo vzljubili, če jim boste pomagali izboljšati njihov videz na zaslonu. Ta komplet vse-v-enem podjetja Bower ima vse, kar potrebujejo za snemanje visokokakovostnih videoposnetkov na svojih telefonih: obročno lučko za popoln sijaj, stojalo za prostoročno fotografiranje in zeleni zaslon za neomejeno možnost urejanja ozadja. Če imate srečo, bodo morda dovolj navdušeni, da vas bodo spustili v dogajanje. Lahko bi ukradli to dedkovo odlično idejo in jo uporabili za lastne tečaje lazanja na daljavo: “Kupil sem to, da mi pomaga pri ustvarjanju lastnih kuharskih videoposnetkov za mojo vnukinjo, da se lahko naučita pripravljati recepte svojih najljubših starih staršev,” piše. “Bili so zelo navdušeni nad kakovostjo produkcije in glede na rezultate toplo priporočam vsem, ki pripravljajo video predstavitev. Vredno je vsakega penija!” Če to ni najslajša stvar, kar smo jih kdaj slišali, ne vemo, kaj je.

35 $ ​​v Walmartu

4. A cestna mreža za popolne taborniške palačinke

Walmart

Darilni paket Blackstone Adventure Ready Propane Griddle

127 dolarjev279 dolarjevPrihranite 152 $

Vprašajte nas, kaj je najboljši del vsakega kampiranja in odgovor vas bo morda presenetil. Pohod je lep. Tudi panoramski razgledi. Plavanje, opazovanje živali, občudovanje naravnih znamenitosti – vse super. Toda tisto, kar nam je resnično všeč na prostem, je kuhanje in jedo tam. V kampu je vse bolj okusno. Edina težava je, da je kuhanje lahko precej težavno, razen če ste vložili v vso pravo opremo. Če imate v družini ali skupini prijateljev navdušenca na prostem, tega kompaktnega 22-palčnega žara na prostem ne smete zamuditi. Idealen je za burgerje, zelenjavo, ocvrta jajca, borovničeve palačinke in vse ribe, ki jih lahko ulovim. Poleg tega je priložena torbica, ki omogoča enostavno pakiranje in prenašanje. Praktično lahko vonjate spomine, ki jih bo ustvaril.

127 $ v Walmartu

5. Pod 100 $ zunanji grelec za zimsko veselje

Walmart

Glavni prostostoječi terasni grelec

97 dolarjev129 dolarjevPrihranite 32 $

Verjetno poznate nekoga, ki rad peče na žaru in se zabava na svoji terasi. Ali vse spakirajo, ko se ohladi? Podarite jim podaljšano sezono – in prejmite vabila na zabave vse leto – z zunanjo grelno svetilko restavracijske kakovosti. Ta trdni model na propan oddaja 48K BTU-jev toplote (to je morda več kot njihov žar!) in ga je enostavno prižgati in polniti. Ima tudi pomirjujoče varnostne funkcije, kot sta zasnova proti prevrnitvi in ​​termočlen za preprečevanje uhajanja plina. Obstaja celo majhen prostor za shranjevanje pijače. Samo dodajte hrano in pijačo in prepeljite zabavo v leto 2023.

97 $ v Walmartu

Želite prihraniti še več? Prepričajte se, da ste prijavljeni Walmart+. To je enostavno prijavite se za brezplačno 30-dnevno preskusno obdobje tukaj. Dobili boste brezplačno dostavo živil, prihranek pri bencinu in receptih, ekskluziven dostop do odličnih ponudb in več. (In mimogrede, tisti brez Walmart+ še vedno imate brezplačno pošiljanje za naročila v vrednosti 35 USD ali več.)

Prvotno objavljeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *