Pričakuje se, da bo svetovni trg personaliziranih daril v obdobju 2023–2027 zrasel za 13011,27 milijona USD in se v predvidenem obdobju pospešil s CAGR 7,85 %.

ReportLinker

ReportLinker

Globalni trg personaliziranih daril 2023–2027 Analitik spremlja trg personaliziranih daril in pričakuje se, da bo zrasel za 13011 USD. 27 milijonov v obdobju 2023–2027, s pospeševanjem pri CAGR 7.

New York, 23. november 2022 (GLOBE NEWSWIRE) – Reportlinker.com napoveduje izdajo poročila »Globalni trg personaliziranih daril 2023–2027« – https://www.reportlinker.com/p04706464/?utm_source=GNW
85 % v predvidenem roku. Naše poročilo o trgu personaliziranih daril zagotavlja celovito analizo, velikost trga in napovedi, trende, gonila rasti in izzive ter analizo prodajalcev, ki zajema približno 25 prodajalcev.
Poročilo ponuja posodobljeno analizo trenutnega scenarija svetovnega trga, najnovejših trendov in gonil ter splošnega tržnega okolja. Trg poganjajo nenehen razvoj novih izdelkov, vse večje povpraševanje po 3D natisnjenih personaliziranih darilih in vse večja priljubljenost blagovnih znamk zasebnih blagovnih znamk.

Trg personaliziranih daril je segmentiran na naslednji način:
Po distribucijskem kanalu
• Na spletu
• Brez povezave

Po izdelku
• Personalizirana darila brez fotografij
• Personalizirana darila s fotografijami

Po geografiji
• Severna Amerika
• Evropa
• APAC
• Južna Amerika
• Bližnji vzhod in Afrika

Ta študija opredeljuje širitev ponudnikov, ki ponujajo personalizirana darila, kot enega glavnih razlogov za rast trga personaliziranih daril v naslednjih nekaj letih. Prav tako bodo inovacije na področju personalizacije daril in naraščajoča priljubljenost okolju prijaznih personaliziranih daril povzročila veliko povpraševanje na trgu.

Analitik predstavi podrobno sliko trga s preučevanjem, sintetiziranjem in povzemanjem podatkov iz več virov z analizo ključnih parametrov. Naše poročilo o trgu personaliziranih daril zajema naslednja področja:
• Prilagojena velikost trga daril
• Prilagojena napoved trga daril
• Panožna analiza trga personaliziranih daril

Ta zanesljiva analiza prodajalcev je zasnovana tako, da strankam pomaga izboljšati njihov položaj na trgu, zato to poročilo zagotavlja poglobljeno analizo več vodilnih prodajalcev personaliziranih daril na trgu, vključno z American Greetings Corp., American Stationery Co. Inc., Bed Bath and Beyond Inc., Card Factory Plc, Chococraft Creations Pvt. Ltd., Cimpress Plc, Dezains Inc., Enesco LLC, Etsy Inc., Fat Brain Toys LLC., Ferns N Petals Pvt. Ltd., funkypigeon.com Ltd., Godiva Chocolatier Inc., Hallmark Card Inc., manuBIMsoft Ltd., My Pet Gift Box Ltd, Personal Creations, Shutterfly Inc., UncommonGoods LLC in Zazzle Inc. Poleg tega poročilo o analizi trga prilagojenih daril vključuje informacije o prihajajočih trendih in izzivih, ki bodo vplivali na rast trga. To bi moralo podjetjem pomagati pri oblikovanju strategije in izkoriščanju vseh prihodnjih priložnosti za rast.
Študija je bila izvedena z uporabo objektivne kombinacije primarnih in sekundarnih informacij, vključno z vložki ključnih udeležencev v industriji. Poročilo vsebuje celovit pregled trga in prodajalcev z analizo ključnih prodajalcev.

Analitik predstavi podrobno sliko trga s preučevanjem, sintetiziranjem in povzemanjem podatkov iz več virov z analizo ključnih parametrov, kot so dobiček, cene, konkurenca in promocije. Predstavlja različne vidike trga z opredelitvijo ključnih vplivnih industrij. Predstavljeni podatki so celoviti, zanesljivi in ​​rezultat obsežnih primarnih in sekundarnih raziskav. Poročila o tržnih raziskavah družbe Technavio zagotavljajo popolno konkurenčno in podrobno metodologijo izbire prodajalcev ter analizo z uporabo kvalitativnih in kvantitativnih raziskav za napovedovanje natančne rasti trga.
Preberite celotno poročilo: https://www.reportlinker.com/p04706464/?utm_source=GNW

O Reportlinker
ReportLinker je nagrajena rešitev za tržne raziskave. Reportlinker najde in organizira najnovejše podatke o panogi, tako da dobite vse tržne raziskave, ki jih potrebujete – takoj, na enem mestu.

__________________________

CONTACT: Clare: clare@reportlinker.com US: (339)-368-6001 Intl: +1 339-368-6001

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *