Pričakuje se, da bo svetovni trg craft piva v obdobju 2022–2026 zrasel za 79,02 milijarde USD in se v predvidenem obdobju pospešil pri CAGR 12,22 %.

ReportLinker

ReportLinker

Svetovni trg craft piva 2022-2026. Analitik spremlja trg craft piva in pričakuje se, da bo zrasel za 79 USD. 02 milijard v obdobju 2022–2026, s pospeševanjem CAGR 12,22 % v predvidenem obdobju.

New York, 18. november 2022 (GLOBE NEWSWIRE) – Reportlinker.com napoveduje izdajo poročila »Globalni trg obrtnega piva 2022–2026« – https://www.reportlinker.com/p05060897/?utm_source=GNW
Naše poročilo o trgu craft piva ponuja celovito analizo, velikost trga in napovedi, trende, gonila rasti in izzive ter analizo prodajalcev, ki zajema približno 25 prodajalcev.
Poročilo ponuja posodobljeno analizo trenutnega globalnega tržnega scenarija, najnovejših trendov in gonil ter splošnega tržnega okolja. Trg poganjajo vse večja priljubljenost craft piva v državah v razvoju, lansiranje novih izdelkov ter vse več združitev in prevzemov.
Analiza trga obrtnega piva vključuje segment izdelka in geografsko pokrajino.

Trg craft piva je razdeljen na naslednji način:
Po izdelku
• Indijski pale ale
• sezonsko craft pivo
• Izogibajte se požiranju
• Jantarno pivo
• Drugo craft pivo

Po geografski pokrajini
• Severna Amerika
• Evropa
• APAC
• Južna Amerika
• Bližnji vzhod in Afrika

Ta študija opredeljuje naraščajočo populacijo milenijcev po vsem svetu kot enega glavnih razlogov za rast trga craft piva v naslednjih nekaj letih. Tudi vse večji izvoz craft piva in vse večji vpliv spletne maloprodaje bosta povzročila veliko povpraševanje na trgu.

Analitik predstavi podrobno sliko trga s preučevanjem, sintetiziranjem in povzemanjem podatkov iz več virov z analizo ključnih parametrov. Naše poročilo o trgu craft piva zajema naslednja področja:
• Določitev trga craft piva
• Napoved trga craft piva
• Industrijska analiza trga craft piva

Ta robustna analiza prodajalcev je zasnovana tako, da strankam pomaga izboljšati njihov položaj na trgu, zato to poročilo zagotavlja podrobno analizo več vodilnih prodajalcev na trgu craft piva, med katerimi so Anheuser Busch InBev SA, Asahi Group Holdings Ltd., Bells Brewery Inc. , Boston Beer Co. Inc., Omer Vander Ghinste, Buxton Brewery Co. Ltd., Carlsberg AS, DG Yuengling and Son Inc., Diageo Plc, Duvel Moortgat NV, Heineken NV, Kirin Holdings Co. Ltd., Molson Coors Beverage Co. ., New Belgium Brewing Co. Inc., Sapporo USA Inc., Shepherd Neame Ltd., Sierra Nevada Brewing Co., Thornbridge Brewery, United Breweries Ltd. in VAN PUR SA. Poleg tega poročilo o analizi trga craft piva vključuje informacije o prihajajočih trendih in izzivih, ki bodo vplivali na rast trga. To bi moralo podjetjem pomagati pri oblikovanju strategije in izkoriščanju vseh prihodnjih priložnosti za rast.
Študija je bila izvedena z uporabo objektivne kombinacije primarnih in sekundarnih informacij, vključno z vložki ključnih udeležencev v industriji. Poročilo vsebuje celovit pregled trga in prodajalcev z analizo ključnih prodajalcev.

Analitik predstavi podrobno sliko trga s preučevanjem, sintetiziranjem in povzemanjem podatkov iz več virov z analizo ključnih parametrov, kot so dobiček, cene, konkurenca in promocije. Predstavlja različne vidike trga z identifikacijo ključnih vplivnih industrij. Predstavljeni podatki so celoviti, zanesljivi in ​​rezultat obsežnih raziskav – tako primarnih kot sekundarnih. Poročila o tržnih raziskavah družbe Technavio zagotavljajo popolno konkurenčno in podrobno metodologijo izbire prodajalcev ter analizo z uporabo kvalitativnih in kvantitativnih raziskav za napovedovanje natančne rasti trga.
Preberite celotno poročilo: https://www.reportlinker.com/p05060897/?utm_source=GNW

O Reportlinker
ReportLinker je nagrajena rešitev za tržne raziskave. Reportlinker najde in organizira najnovejše podatke o panogi, tako da dobite vse tržne raziskave, ki jih potrebujete – takoj, na enem mestu.

__________________________

CONTACT: Clare: clare@reportlinker.com US: (339)-368-6001 Intl: +1 339-368-6001

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *