Pričakuje se, da bo azijsko-pacifiški zobozdravstveni trg med letoma 2022 in 2032 kazal stalen CAGR v višini 9,9 %, s pričakovano vrednostjo okoli 29,8 milijarde USD. Analiza podjetja Future Market Insights, Inc.

DUBAJ, ZDRUŽENI ARABSKI EMIRATI / ACCESSWIRE / 21. november 2022 / Kozmetično zobozdravstvo je običajen postopek, ki se je spremenil z napredkom kirurških, slikovnih in biomedicinskih tehnologij. Glede na najnovejšo revidirano industrijsko analizo Future Market Insights, Azijsko-pacifiški zobozdravstveni trg je bil cenjen na oko 10,6 milijarde ameriških dolarjev 2021 in naj bi pokazal tesen CAGR 9,9 % v obdobju napovedi (2022–2032).

Future Market Insights, Inc. ponedeljek, 21. november 2022 Slika sporočila za javnost

Future Market Insights, Inc. ponedeljek, 21. november 2022 Slika sporočila za javnost

Primarni dejavniki, ki poganjajo trg zobozdravstvene opreme, so porast incidence zobnih bolezni in porast povpraševanja po kozmetičnem zobozdravstvu. Trg ima priložnost izboljšati obstoječo opremo z novimi tehnološkimi inovacijami, ki bi izboljšale zobozdravstveno kirurgijo in omogočile učinkovitejše in uspešnejše zdravljenje.

Za rakom ustne votline pogosteje zbolijo moški in starejši, na pojavnost pa pomembno vpliva tudi socialno-ekonomski status. Uživanje oreščkov (betel quid), alkohol in tobak so nekateri izmed glavnih vzrokov raka ustne votline. Okužbe s človeškimi papiloma virusi so odgovorne za naraščajoče število rakov ustne votline pri mladih.

Pridobite kopijo poročila @
https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-15767

Za dokončno in natančno diagnozo raka ustne votline je potrebno celovito slikanje. Zato visoka pojavnost rakavih obolenj ugodno vpliva na širitev zobozdravstvene industrije.

Naraščajoče povpraševanje po storitvah ustnega zdravja bo v prihodnjih letih samo povečalo število ljudi, ki se bodo odločali za študij stomatologije, ki je ključno gonilo zobozdravstvenega trga.

Ključni zaključki tržne študije

  • Potrošni material kot izdelki naj bi ostali v bližini 71,6 % tržni delež do konca leta 2022, segment pa naj bi pokazal rast pri CAGR v višini 9,4 % v predvidenem obdobju zaradi povečanja razširjenosti ustnih bolezni.

  • Obravnava kot segment aplikacij na trgu naj bi imela največji tržni delež 47,1 % leta 2022 zaradi povečanja števila oralnih operacij.

  • Ocenjuje se, da zobozdravstvene ambulante zavzemajo največji delež v tržni vrednosti cca 57,7 % segmentu končnih uporabnikov v letu 2022. Zobozdravstvene klinike imajo največjo možno uporabo zobnega potrošnega materiala, kot so implantati, protetika, zobne proteze, krone, materiali za odtise zob in drugo.

  • Južna Azija naj bi bila največja vodilna regija s pričakovanim vrednostnim deležem v višini 45,4 % leta 2032 zaradi velikega števila pacientov z ustnimi boleznimi in porasta zobozdravstvenih posegov v regiji

“Naraščajoča razširjenost ustnih bolezni, skupaj z naraščajočim povpraševanjem po zobozdravstveni negi, sta dejavnika, ki bosta povečala prodajo na azijsko-pacifiškem zobozdravstvenem trgu,” pravi analitik Future Market Insights.

Tržna konkurenca

Ključni akterji so odločeni razviti zobozdravstvene izdelke, s katerimi je enostavno rokovati in so najbolj primerni za pacienta. Da bi dosegli ta pristop, so akterji na trgu predstavili več razvojnih in lansiranih izdelkov, da bi zagotovili celovito paleto izdelkov, ki vključuje minimalno invazivne in tehnološko napredne zobozdravstvene izdelke.

  • Maja 2022 je Amann Girrbach razširil svoj integrirani digitalni potek dela za zobozdravnike z linijo izdelkov Direct Restorative Solutions (DRS), kar je praksam in laboratorijem olajšalo vstop v popolno digitalizacijo.

  • 25. februarja 2022 je Dentsply Sirona predstavila svoje najnovejše pobude za krepitev vodilnega položaja v digitalnem zobozdravstvu, vključno z obetavnim partnerstvom z Google Cloud in uvedbo izdelka za 3D-tiskanje, primernega za uporabo v zdravstvenih ustanovah.

Pred nakupom obiščite za prilagoditev @
https://www.futuremarketinsights.com/customization-available/rep-gb-15767

Ključna profilirana podjetja:

Želite več vpogleda?

Future Market Insights ponuja obsežno raziskovalno poročilo o napovedani rasti prihodkov na svetovni, regionalni in državni ravni ter zagotavlja analizo najnovejših trendov v industriji v vsakem od podsegmentov od leta 2012 do 2032. Azijsko-pacifiški zobozdravstveni trg je podrobno segmentiran, da pokrije vse vidike trga in bralcu predstavi celovit pristop k tržnemu obveščanju.

Raziskava temelji na izdelku {oprema (oprema za dentalno radiologijo [extra oral radiology equipment, intraoral radiology equipment, cone beam computed tomography (CBCT)]zobni laserji [soft tissue laser {gas laser, and diode laser}, and all tissue laser]zobni sistem [dental chairs, handpieces, light cure equipment, scaling units, and CAD/CAM systems]druga oprema), potrošni material (ortodontija [dental braces, molar bands, wires, retainers, and others]endodontija [permanent sealers, files, obturation devices, and others]higienskih izdelkov [sterilizers, air purification & filters, and hypodermic needle incinerator]beljenje, konice in brizge, krone in mostički, vsadki, protetika, tesnila in drugi potrošni material}, aplikacija {diagnoza, kirurgija in zdravljenje} ter končni uporabnik {bolnišnice, zobozdravstvene podporne organizacije (DSO), zobozdravstvene klinike in zobozdravstveni laboratoriji}, v tri ključne regije azijsko-pacifiške regije.

Za dodatno pomoč pri nakupu tega poročila se obrnite na prodajo @
https://www.futuremarketinsights.com/ask-question/rep-gb-15767

Future Market Insights omogoča korporacijam, vladi, vlagateljem in povezanim občinstvom v sektorju zdravstvenega varstva, da prepoznajo in poudarijo ključne vidike, ki veljajo za strategijo izdelkov, regulativno okolje, tehnološki razvoj in druga ključna vprašanja za doseganje trajnostnega uspeha. Naš edinstven pristop k zbiranju tržnih informacij vam omogoča, da oblikujete na inovacije usmerjene poti za vaše podjetje. Izvedite več o pokritosti našega sektorja tukaj.

VSEBINA

1. Povzetek
1.1. Obeti za azijsko-pacifiški trg
1.2. Trendi na strani povpraševanja
1.3. Trendi na strani ponudbe
1.4. Analiza in priporočila

2. Pregled trga
2.1. Pokritost trga/taksonomija
2.2. Opredelitev trga/obseg/omejitve
2.3. Vključitve in izključitve

3. Ključni tržni trendi
3.1. Ključni trendi, ki vplivajo na trg
3.2. Inovacija izdelkov/razvojni trendi

4. Vpogled v dodano vrednost
4.1. Tehnološki napredek
4.2. Število zobozdravnikov na državo
4.3. Ključne promocijske strategije po ključnih proizvajalcih
4.4. Scenarij odškodnine
4.5. Regulativni scenarij
4.6. Analiza vrednostne verige
4.7. Porterjeva analiza
4.8. Analiza PESTLE

5. Ozadje trga

Report View@ https://www.futuremarketinsights.com/reports/apac-dental-market

Raziščite obsežno stalno zdravstveno oskrbo FMI

Velikost trga za injiciranje majhnih molekul: Svetovni trg z injekcijami z majhnimi molekulami je bil leta 2020 ocenjen na 52,7 milijarde USD, do leta 2031 pa naj bi dosegel 112,9 milijarde USD, glede na Future Market Insights (FMI) v nedavni tržni študiji.

Tržni trendi cevi za ločevanje plazme: Glede na študijo Future Market Insights (FMI) je prihodek trga cevi za ločevanje plazme leta 2021 znašal 466,6 milijona USD. Skupna prodaja cevi za ločevanje plazme naj bi do leta 2031 dosegla 874,6 milijona dolarjev.

Tržna vrednost robotike za medicinsko rehabilitacijo: Pričakuje se, da bo globalno povpraševanje po trgu robotike za medicinsko rehabilitacijo od leta 2021 do leta 2031 naraslo za neverjetnih 15,9 % CAGR, tržna vrednost pa bo leta 2021 dosegla 311,4 milijona USD.

Tržna napoved naprav za odvzem krvi: Svetovni trg naprav za odvzem krvi naj bi se povečal s CAGR v višini 6,3 %, da bi do leta 2032 presegel vrednost 11 milijard USD v primerjavi s 6 milijardami USD leta 2021.

Pregled trga oskrbe stome/ostome: Svetovni trg oskrbe s stomo/stomo je bil leta 2021 ocenjen na 2,6 milijarde ameriških dolarjev in naj bi do leta 2032 dosegel 8,8 milijarde ameriških dolarjev, s pričakovanim CAGR 4,0 % v predvidenem obdobju.

O podjetju Future Market Insights, Inc.

Future Market Insights, Inc. je ESOMAR certificirano podjetje za poslovno svetovanje in tržne raziskave, član Greater New York Chamber of Commerce, s sedežem v Delawareju, ZDA. Dobitnik nagrade Clutch Leaders Award 2022 zaradi visoke ocene strank (4,9/5), sodelujemo z globalnimi podjetji na njihovi poti poslovne transformacije in jim pomagamo doseči njihove poslovne ambicije. 80 % največjih Forbesovih 1000 podjetij je naših strank. Služimo globalnim strankam v vseh vodilnih in nišnih tržnih segmentih v vseh večjih panogah.

Kontaktiraj nas:

Future Market Insights, Inc.
1602-6 Jumeirah Bay X2 Tower,
Številka parcele: JLT-PH2-X2A,
Jumeirah Lakes Towers, Dubaj,
Združeni Arabski Emirati
Za povpraševanje o prodaji: sales@futuremarketinsights.com

VIR: Future Market Insights, Inc.

Oglejte si izvirno različico na accesswire.com:
https://www.accesswire.com/727396/Asia-Pacific-Dental-Market-is-Set-to-Display-a-Steady-CAGR-of-99-from-2022-to-2032-With-an- Pričakovana-vrednost-približno-ZDA-298-Bn-Future-Analysis-Marketin-Insights-Inc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *