Predvideva se, da bo trg kozmetične kirurgije rasel s CAGR

Visiongain je objavil novo poročilo z naslovom Estetska kirurgija 2022-2032. Vključuje profile kozmetične kirurgije in napovedi tržnega segmenta glede na vrsto (invazivni postopki, neinvazivni postopki), tržni segment glede na invazivne posege (povečanje prsi, liposukcija, operacija vpetja trebuha, operacija vek, operacija preoblikovanja nosu na ne), tržni segment invazivnega postopka (polnila, injekcije v mehka tkiva, injekcije botoksa, lasersko odstranjevanje dlak, kemični pilingi, mikrodermoabrazija), tržni segment po spolu (ženski, moški), tržni segment po končnem uporabniku (bolnišnice in specializirane klinike, centri za ambulantno kirurgijo, centri za estetsko kirurgijo) plus analiza vpliva COVID -19 in analize vzorcev okrevanja (v obliki črke V, oblike črke W, oblike črke U, oblike črke L), profilov vodilnih podjetij, regij in držav.

Trg kozmetične kirurgije je leta 2021 ocenjen na 44,31 milijarde ameriških dolarjev in naj bi v predvidenem obdobju 2022–2032 rasel za 9,44 % CAGR.

Rastoče strateške pobude, ki spodbujajo rast trga

Trženje, promocije, izumi in združitve, prevzemi in partnerstva so vse pomembne tehnike upravljanja v sektorju kozmetične kirurgije. To je posledica velikega neizkoriščenega trga kozmetične kirurgije, ki ga povzroča pomanjkanje znanja o prednostih in značilnostih kozmetične kirurgije. Novi in ​​varni izdelki, ozaveščenost javnosti in napredna tehnologija so pomembni dejavniki pri sprejemanju estetskih kirurških posegov. Na primer, marca 2022 je AbbVie Allergan Aesthetics razširil svojo geografsko prisotnost izdelkov z lansiranjem HArmonyCa v Evropi in izbranih državah EMEA. Poleg tega je marca 2021 hčerinska družba Hikma Bausch Health Solta lansirala Clear + Brilliant Touch Laser v ZDA.

Prenesite ekskluzivno vzorčno poročilo

https://www.visiongain.com/report/cosmetic-surgery-market-2022/#download_sampe_div

Kako je COVID-19 pomembno vplival na trg kozmetične kirurgije?

Poleg tega se bo zaradi COVID-19 kozmetična kirurgija soočila s povratkom. Potrošniki imajo raje neinvazivne operacije, ki so v kombinaciji s povečanimi varnostnimi ukrepi naredile kozmetične tretmaje manj privlačne, dokler ni na voljo zanesljivo množično testiranje na COVID-19. Že pred epidemijo se je paradigma spreminjala v smeri minimalno invazivnih operacij s polnili, injekcijami in nitmi. Kozmetični postopki so po mnenju strokovnjakov kozmetične industrije neobvezni in se bodo nadaljevali šele, ko bo bolezen pod nadzorom in se bo dobavna veriga bolnišničnih virov vrnila na izhodišče.

Kako vam bo to poročilo koristilo?

234-stransko poročilo podjetja Visiongain vsebuje 102 tabeli in 128 grafov/grafov. Naša nova študija je primerna za vsakogar, ki potrebuje komercialno, poglobljeno analizo trga kozmetične kirurgije, skupaj s podrobno analizo tržnega segmenta. Naša nova študija vam bo pomagala oceniti celoten svetovni in regionalni trg kozmetične kirurgije. Pridobite finančno analizo celotnega trga in različnih segmentov, vključno z vrsto, vrsto invazivnega postopka, vrsto neinvazivnega postopka, spolom, končnim uporabnikom in zajemite večji tržni delež. Verjamemo, da so na tem hitro rastočem trgu kozmetične kirurgije velike priložnosti. Oglejte si, kako izkoristiti obstoječe in prihajajoče priložnosti na tem trgu za ustvarjanje prihodka v bližnji prihodnosti. Poleg tega vam bo poročilo pomagalo izboljšati vaše strateško odločanje, kar vam bo omogočilo oblikovanje strategij rasti, okrepitev analize drugih akterjev na trgu in povečanje produktivnosti podjetja.

Kateri so trenutni dejavniki trga?

Ozaveščenost o minimalno invazivni kozmetični kirurgiji spodbuja sprejemanje

Sodobni minimalno invazivni kozmetični posegi so v zadnjih nekaj desetletjih predstavili potencialne scenarije za spremembo videza z gotovostjo in v krajšem času. Nekirurška kozmetika postaja vse bolj priljubljena zaradi prednosti učinkovitih rezultatov, nezapletenih posegov in izboljšav tehnologije. Brez velike zapletenosti kirurške tehnike je minimalno invazivna kirurgija zlahka dostopna za samoupravljanje kozmetičnih izdelkov. Poleg tega so naklonjeni različnim izdelkom, kot so postopek z botulinskim toksinom tipa A, laserji, kemični pilingi, kožna polnila ipd., saj se uporabi skalpela pogosto izogibajo. Minimalno invazivna kozmetična kirurgija se je v zadnjih dveh desetletjih povečala za več kot 160 %. Neinvazivne kozmetične rešitve zagotavljajo hitrejši začetek delovanja, boljšo komplianco pacientov in manjšo možnost estetskih kirurških posledic.

Naraščajoči razpoložljivi dohodek daje prednost rasti industrije kozmetične kirurgije

Trg kozmetične kirurgije se širi, saj razpoložljivi dohodek narašča v državah z nizkimi in srednjimi dohodki. Prostočasne dejavnosti, kot so potovanja in zabava, je covid-19 ustavil, kar je povzročilo povečanje diskrecijskega denarja. Poleg tega je bilo med covidom-19 fizično gibanje prepovedano, zaradi česar so številni strokovnjaki morali delati na spletu z oddaljene lokacije. Potrošniki, zlasti ženske, med video klepetom o svojem videzu postanejo nezavedni, kar zmanjša samozavest in posledično do leta 2021 v Združenih državah Amerike poveča število obraznih operacij za 55 %. Poleg tega je leta 2021 približno 94,0 % kozmetičnih posegov, izvedenih v ZDA so izvajali na ženskah. Poleg tega so ti postopki priročni, dolgotrajni in jih je enostavno obvladati z uporabo skladnosti s COVID-19.

Prenesite ekskluzivno vzorčno poročilo

https://www.visiongain.com/report/cosmetic-surgery-market-2022/#download_sampe_div

Kje so tržne priložnosti?

Naraščajoče povpraševanje po novih kozmetičnih izdelkih za zmanjšanje stroškov postopkov

Zavedanje o potrebni in brezpogojni estetski kirurgiji se je v svetu močno povečalo. Vendar pa je dostopnost cenovno dostopne kozmetične kirurgije stalna ključna točka zaskrbljenosti v kozmetični industriji. Proizvajalci kozmetičnih izdelkov se morajo ukvarjati s ponudbo z oblikovanjem trajnostnih poslovnih modelov za zagotavljanje naprednih izdelkov za kozmetično kirurgijo potrošnikom po razumnih cenah. Proizvodni procesi kozmetičnih izdelkov/naprav zahtevajo strogo upoštevanje predpisov, povezanih z varnostjo potrošnikov. Zato je naraščajoče povpraševanje po novih kozmetičnih izdelkih povzročilo širitev poslovanja proizvajalcev estetske kirurgije, kar je spodbudilo rast trga v bližnji prihodnosti.

Konkurenčna pokrajina

Glavni akterji, ki delujejo na trgu kozmetične kirurgije, so AbbVie Inc., Bausch Health Companies Inc., Candela Medical Inc., Cutera, Cynosure, GALDERMA, HansBioMed, Huadong Medicine Co., Ltd., Johnson & Johnson Services, Inc., Lumenis Be Ltd., Medytox, Merz Pharma, Sientra, Inc. in Suneva Medical med drugim. Ti veliki akterji, ki delujejo na tem trgu, so sprejeli različne strategije, kot so združitve in prevzemi, sodelovanja, naložbe v raziskave in razvoj, regionalna širitev poslovanja, partnerstva in lansiranje novih izdelkov.

Nedavni dogodki

  • Marca 2022 je Lumenis Ltd. je predstavil novo napravo triLift, ki je naprava za stimulacijo obraza, ki obravnava tri plasti tkiva – mišice, dermis in povrhnjico – cilja na tri znake staranja – strukturo, konture in teksturo. Pričakuje se, da bo takšen razvoj izdelkov spodbudil sprejetje kozmetične kirurgije.
  • Marca 2022 je Sientra Inc. je prejelo odobritev Health Canada za začetek komercializacije gladkih okroglih prsnih vsadkov HSC in HSC+ iz silikonskega gela v Kanadi. Po tej odobritvi namerava podjetje začeti komercializacijo v Kanadi z distribucijskim partnerjem Kai Aesthetics, Inc.

Za dostop do podatkov v tem dokumentu pošljite e-poštooliver.davison@visiongain.com

Bodite obveščeni, da ne bi zamudili – naročite naše poročilo zdaj.

Če želite najti več poročil o raziskavah Visiongain Farmacija sektorja kliknite na naslednje povezave:

Imate kakšne zahteve po meri, pri katerih vam lahko pomagamo? Ali potrebujete določeno državo, geografsko regijo, tržni segment ali podatke o določenem podjetju? Pišite nam še danes, pogovorili se bomo o vaših potrebah in videli, kako lahko pomagamo:oliver.davison@visiongain.com

O Visiongain

Visiongain je eden najhitreje rastočih in najbolj inovativnih neodvisnih ponudnikov tržnih informacij, ki objavlja na stotine poročila o tržnih raziskavah ki ga vsako leto doda v svoj obsežen portfelj. Ta poročila ponujajo poglobljeno analizo v 18 panogah po vsem svetu. Poročila, ki zajemajo 10-letne napovedi, so dolga na stotine strani, s poglobljeno analizo trga in dragocenimi podatki o konkurenčnem obveščanju. Visiongain deluje na številnih vertikalnih trgih s številnimi sinergijami. Ti trgi vključujejo avtomobilski, vesoljski, kemični, kibernetski, obrambni, energetski, živilski in pijačni, materialni, embalažni, farmacevtski in komunalni trgi. Naša prilagojena in združena poročila o tržnih raziskavah ponujajo delček tržnih informacij, prilagojenih vašim poslovnim potrebam.

Kontakt:

Oliver Davison
PR pri Visiongain Reports Limited
Telefon: + 44 0207 336 6100
E-naslov: oliver.davison@visiongain.com
Splet:www.visiongain.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *