Predogled poročila o poškodbah v 11. tednu lige NFL 2022: Christian Barmore odhaja k Patriotsom

New England Patriots proti Cleveland Browns

Getty Images

Enajsti teden sezone NFL 2022 se je začel v četrtek z zmago Titans in se nadaljuje z nadaljnjimi 12 tekmami v nedeljo, kar pomeni, da je 24 ekip v teh tekmah v petek vložilo končna poročila o poškodbah za ta teden.

Cardinals in 49ers igrajo v ponedeljek, njihova končna poročila o poškodbah pa bodo objavljena v soboto.

Jets pri Patriotih

WR Corey Davis (koleno) bo pogrešal tretjo zaporedno tekmo za Jetse. DT Sheldon Rankins (komolec) je prav tako zunaj, medtem ko je TE Kenny Yeboah (tele) naveden kot vprašljiv. gospod Nate Herbig (golenica) je navedena kot vprašljiva. Glavni trener Robert Saleh je pokazal na T Duane Brown (pleča) bi bila tudi navedena kot sporna, a je ni v končnem poročilu.

Domoljubi bodo pogrešali DT Christian Barmore (koleno) v nedeljo in verjetno bodo morali poklicati zamenjavo za P Jake Bailey (nazaj), potem ko ga je označil za sumljivega. LB Anfernee Jennings (zadaj), WR DeVante Parker (koleno) in LB Josh Uche (stegenske mišice) so navedene kot vprašljive.

Medvedi pri Sokolu

Medvedki TE Cole Serf (tesno) je izklopljen poročilo o poškodbi, vendar S Dane Cruikshank (stegenske mišice) in WR N’Keal Harry (bolezen) ne bo igral. gospod Jenkinsove psice (boki), DE Al-Quadin Muhammad (koleno) in CB Kindle Wildor (gleženj) so navedeni kot vprašljivi.

THE Feleipe Franks (tele) je zunaj ekipe Falcons. S Erik Harris (noga) in CB AJ Terrell (stegenske mišice) narisali vprašaje.

Ovni pri svetnikih

Rams QB Matthew Stafford (pretres možganov) je nastavljen na vrnitev v postavi. C Brian Allen (palec) in LB Travin Howard (kolk) bo zamudil igro, medtem ko bo DT A’Shawn Robinson (bolezen) in QB John Wolford (vrat) so navedeni kot vprašljivi.

Svetniki OF Cam Jordan (o) volji zamudite igro zaradi poškodbe prvič v karieri. DE Marcus Davenport (teliček), S JT Gray (stegenske mišice), T James Hurst (pretres možganov), RB Mark Ingram (koleno), CB Marshon Lattimore (trebuh) in LB Pete Werner (gleženj) so tudi izključeni. gospod Andrus Peat (triceps) je naveden kot sumljiv.

Panthers pri Ravens

S Justin Burris (bolezen, pretres možganov), DT Matt Ioannidis (tele) in QB PJ Walker (gleženj) so zunaj za Panterje. S Myles Hartsfield (gleženj) je naveden kot vprašljiv in CB Jaycee Horn (noga) in TE Giovanni Ricci (vrat) se štejejo za vprašljive.

Ravens QB Lamar Jackson (bolezen) je izpustil petkov trening in je na seznamu vprašljivo, vendar je glavni trener John Harbaugh dejal, da pričakuje, da bo Jackson igral. TE Mark Andrews (koleno, rama) in RB Gus Edwards (stegenske mišice, koleno) so prav tako navedene kot vprašljive. CB Jalyn Armour-Davis (kolk) je navedena kot sumljiva.

Browns proti Bills (v Detroitu)

THE David Njoku (gleženj) pride v poštev vprašljiva za vrnitev v postavo Brownsov. S D’Anthony Bell (pretres možganov), G Michael Dunn (hrbet), CB Greg Newsome (pretres možganov) in DT Perrion Winfrey (pretres možganov) so izključeni.

Računi LB Tremaine Edmunds (dimlje, peta), WR Jake Kumerow (gleženj) in DE Gregory Rousseau (gleženj) ne bo igral v Detroitu, vendar QB Josh Allen (komolec) je izklopljen poročilo o poškodbi in pripravljen na odhod. CB Kairo Elam (skočni sklep), FB Reggie Gilliam (bolezen) in S Jordan Poyer (komolec) sestavljajo Buffalovo vprašljivo skupino.

Poveljniki v Teksasu

Poveljniki čakajo do sobote za klic ob aktiviranju DE Chase Young (koleno). Zaprli so LB Cole Holcomb (noga), RB JD McKissic (vrat) in TE Armani Rogers (koleno, gleženj). CB Christian Holmes (stegenske mišice), LB David Mayo (stegenske mišice) in RB Jonathan Williams (koleno) velja za vprašljivo za igro.

CB Derek Stingley Jr. (stegenske mišice) in LB Neville Hewitt (stegenska mišica) ne bo igral za Texans. DE Rasheem Green (bolezen) je navedena kot vprašljiva.

Eagles pri Coltsu

CB Josh Jobe (stegenska tetiva) je edini igralec Eagles s poškodovano oznako in je bil izključen.

T Braden Smith (nazaj) je vprašljivo za Colts, potem ko je izpustil petkov trening. LB Zaire Franklin (bolezen) in CB Isaiah Rodgers (bolezen) je potegnila isto oznako. DE Kwity Paye (skočni sklep) in TE Jelani Woods (ramo) ne bo igral.

Levi pri Giantsih

Levi z imenom S DeShon Elliott (pretres možganov), C Frank Ragnow (noga), WR Josh Reynolds (zadaj) in LB malcolm rodriguez (komolec) kot vprašalni za nedeljo. DE Charles Harris (dimlje) in DE Josh Pascal (koleno) oba sta izklopljena.

T Evan Neal (koleno) se je ta teden vrnil na treninge, a Giants označil za sumljivega igrati. TE Daniel Bellinger (o) je izključeno in S Dane Belton (klavikula), G Joshua Ezeudu (vrat), WR Kenny Golladay (stegenske mišice), DT Dexter Lawrence (nazaj) in WR Wan’Dale Robinson (stegenske mišice) so navedene kot vprašljive.

Raiders pri Broncosu

WR Davante Adams (trebuh) je po tednu omejene vaje od Raiderjev dobil vprašljivo oznako. LB Luke Masterson (rebra), T Colton Miller (ramo, trebuh) in LB Denzel Perryman (boki, rebra) so prav tako navedeni kot vprašljivi.

THE Andrew Beck (stegenske mišice), LB Jonas Griffith (gleženj), WR KJ Hamler (stegenske mišice), WR jerry jedy (gleženj) in CB K’Waun Williams (zapestje, komolec, koleno) so vsi zunaj za Broncos ta vikend. LB Baron Browning (kolk), T Tom Compton (zadaj), T Cameron Fleming (kvadriceps), G Graham Glasgow (ramo) in WR Kendall Hinton (ramena) sestavljajo vprašljivo skupino ekipe.

Kavboji pri Vikingih

p Bryan Anger (bolezen), LB Anthony Barr (stegenske mišice), DT Quinton Bohanna (bolezen), CB Anthony Brown (pretres možganov), RB Ezekiel Elliott (koleno) in DE DeMarcus Lawrence (noga) so vsi navedeni kot vprašljivi za kavboje.

Vikingi so vladali CB Akayleb Evans (pretres možganov) in DT Dalvin Tomlinson (tele) za nedeljo. DE Za Dariusa Smitha (koleno) je navedeno kot vprašljivo.

Bengals pri Steelersih

Bengals WR Jaz sem Marr Chase (kolk) bo pogrešal svojo tretjo zaporedno igro. Z Daxom Hillom (ramo) in DT Josh Tupou (telički) so tudi ta vikend zunaj. RB Chris Evans (koleno) in CB Tre Cvetje (stegenske mišice) so navedene kot vprašljive.

Steelers S Minkah Fitzpatrick (priloga) je nastavljen za predvajanje po operaciji prejšnjo soboto. CB Ahkello Witherspoon (stegenske mišice) je izklopljen.

Šefi pri Chargerjih

Vodje WR JuJu Smith-Schuster (pretres možganov) je izklopljen za nedeljo zvečer. CB Chris Lammons (pretres možganov) je tudi zunaj.

Polnilniki upam WR Keenan Allen (stegenske mišice) in WR Mike Williams (koleno) se lahko vrne v akcijo potem ko je naveden kot vprašalni. K Dustin Hopkins (strune) je vprašljiva za igranje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *