Praznični pojavni trgi pomagajo kupcem najti podjetja, ki nimajo prodajnih izložb

V prizadevanju za okrepitev Madison Gostitelj je temnopolta podjetja, Ujamaa, večkulturni poslovni kolektiv počitniške tržnice ves december.

Počitniški čas je ključnega pomena za lastnike malih podjetij, vendar je pogosto lahko izziv za tiste brez izložbe, je dejala Tara Wilhelmi, ustanoviteljica Ujamaa.

»Potreben je denar, da prideš v fizični prostor. Zavarovanje je potrebno. Potreben je dostop,” je dejala. “Torej, če se prijavijo in mi dovolijo trdo delo oglaševanja, jim omogočijo, da imajo še vedno dostop, ne da bi morali vložiti malo več kot 25 USD in tisto, kar potrebujejo za svoj prikaz in inventar.”

Vsi trgi bodo potekali na UW South Madison Partnership, 2238 S Park St., in bo potekal 4., 10., 17. in 18. decembra od 13. do 17. ure. Zainteresirani prodajalci lahko še vedno registrirajo kabino za 25 dolarjev, je dejal Wilhelmi.

Ljudje tudi berejo …

Ujamaa je že nekaj let vodilna tržnica dobaviteljev. Poslovni kolektiv je del Every One Teach One, organizacije skupnosti za okrevanje in dobro počutje, ki jo vodi Wilhelmi. Cilj Ujamaa je bil vedno zagotoviti podjetnikom barvne vire in podporo, je dejal Wilhelmi. z Ujamaa upa, da bo izkoristil vse večjo podporo skupnosti podjetjem v lasti temnopoltih.

“Poskušamo izkoristiti dejstvo, da ljudje govorijo o črnem poslu in črnem podjetništvu,” je dejal Wilhelmi. “To počnemo že sedem let, vendar smo v zadnjih dveh letih resnično opazili veliko več zanimanja partnerjev skupnosti in udeležencev.”


‘Samo ne nehaj.’ Lastniki podjetij odpravljajo ovire za prihod v Madison

Sarah Branch, lastnica Zemljely Temptations, podjetje za nego telesa na 1812 S. Park St., je z Ujamo sodelovalo dve leti. .

»To je bila res dobra mreža, da sem se kar nekaj naučil poslovanja. Bilo je torej kot praktična izkušnja podjetja 101,« je dejal Branch. “Veliko ljudi na spletu mi je pravkar svetovalo o prvih stvareh, ki jih moram imeti, na primer o čitalnikih kreditnih kartic, o tem, kako postaviti svojo kabino in kako določiti ceno svojih predmetov.”Zemeljske skušnjave

Sarah Branch, lastnica Earthly Temptations, prodaja izdelke za nego telesa in samonego. V poslovno mrežo in trge Ujame je vključen že dve leti.


SARAH BRANCH


Za lastnike malih podjetij je vse v tem, da so vidni, je dejal Branch. Zaradi tega so prostori, kot so počitniški trgi v Ujamai, bistveni.

»Pojavni trgi za praznično sezono so bistveni, ker nam omogočajo mreženje in nam omogočajo, da pokažemo svoj obraz v skupnosti,« je dejal Branch. “Nekatera od teh delovnih mest, ki so v pojavnih oddajah, ne bi nikoli vedela.”

Ujamaa sčasoma upa, da bo odprl skupni maloprodajni prostor, vendar se Wilhelmi za zdaj veseli duha, ki bo gojil počitniške trge.

»Toliko je tovarištva. Ljudje si izmenjujejo ideje in se le učijo drug drugega,« je o trgih dejal Wilhelmi. “To je prostor, kjer se počutite videnega in zastopanega.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *