Posodobitve v živo: 2022 NWCA All-Star Classic

Vrnil se je! Zvezdniški rekord epskih razsežnosti! Danes bo v Austinu v Teksasu na sporedu skupno 15 dvobojev, 11 moških in štiri ženske. Tukaj se vrnite zgodaj in pogosto za posodobitve v realnem času!

Prvi žvižg je predviden ob 20:00 vzhodno! Spodaj je bojni vrstni red:

125: Pat McKee (Minnesota) proti Kysenu Terukini (Iowa State)

133: Lucas Byrd (Illinois) proti Michaelu McGeeju (Arizona State)

157: Bryce Andonian (Virginia Tech) proti Willu Lewanu (Michigan)

197: Jacob Warner (Iowa) proti Rocky Elam (Missouri)

285: Anthony Cassioppi (Iowa) proti Gregu Kerkvlietu (Penn State)

191: Kelani Corbett (Missouri Valley) proti Sydnee Kimber (McKendree)

170: Yelena Makoyed (North Central) proti Jessie Lee (Life)

184: Aaron Brooks (Penn State) proti Parkerju Keckeisenu (Severna Iowa)

141: Cole Matthews (Pittsburgh) proti Andrewu Alirezu (Severni Kolorado)

143: Adaugo Nwachukwu (Iowa Wesleyan) proti Alari Boyd (McKendree)

109: Peyton Prussin (Life) proti Emily Shilson (Augsburg)

165: David Carr (Iowa State) vs. Quincy Monday (Princeton)

165: Dean Hamiti Jr. (Wisconsin) proti Keegan O’Toole (Missouri)

149: Sammy Sasso (Ohio State) proti Austinu Gomezu (Wisconsin)

174: Carter Starocci (Penn State) proti Mekhiju Lewisu (Virginia Tech)

Skoraj je že čas! Blogging ostriž zavarovan. Na moji levi je veliki Mark Bader in neponovljivi Shane Sparks na moji desni!

125: #3 Pat McKee (Minnesota) proti #12 Kysen Terukina (Iowa State)

1. tretjina: Ti fantje so navajeni, da so prvi tekmeci na dogodku. Terukina predstavlja zvezno državo Iowa prek Havajev, McKee je lokalni proizvod Minnesote. Dobra akcija, a brez golov po minuti. Terkuina strelja na en sam strel, toda McKee močno udari s prsmi. Še vedno ni rezultatov. Še 1 minuta časa. Še en strel Terukine, globok, vendar McKee z glavo zadene. Impresivni števec Pat. Solidna vožnja McKeeja, Terukina ostaja precej blizu blazine v zadnji minuti in McKee vodi z 2-0 s 55 sekundami vožnje ob odmoru

2. tretjina: McKee izbere dno. Vstane in izstopi po približno 15 sekundah. Nekaj ​​udarcev Terukine, še en napad McKeeja. Kolena naravnost v hrbet. McKee mu je skočil na glavo. Terukina je morda mislil, da gredo preko meja, toda McKee se vleče za prst. Prilagodi se, še vedno komaj v mejah, in tam je! Pat McKee zmagal na prvi tekmi All-Star Classic po letu 2018 prek Pin!

133: #5 Lucas Byrd (Illinois) proti #4 Michael McGee (Arizona State)

1. tretjina: McGee pride ven v prosti stilski majici Sunkist Kids. Byrd nosi tradicionalno majico Illinoisa z blokom I. Vse je dovoljeno, saj so te tekme ekshibicijske. To je tudi razlog, zakaj nosijo rdeče in modre zapestnice na gležnju namesto rdeče in zelene. Brez zadetka na polovici prve tretjine. Byrd s prvim prodorom približno minuto pred koncem. In obrne se za dve, McGee je poskušal podati, toda Byrd je to potezo zavohal. McGee pobegne po 28 sekundah RT. Ob odmoru vodi Byrd z 2-1.

2. tretjina: Byrd izbere. Izdelan je v quad-podu. In Byrd je zunaj in ohranja 3 sekunde RT v svojo korist. Vodstvo Illinoisa s 3-1. Še en dober udarec Byrda, ima nogo, McGee gre čez vrh, zgrabi nekaj ovinkov, brez mednožnega bloka. Prišlo je do boja. McGee je blizu. Brez rezultatov! Čas se je iztekel in Mark Perry, v kotu namesto McGeeja, vrže izzivalno opeko. Podroben pregled in vabilo je potrjeno. Brez odbitkov, še vedno 3-1 Bryd.

3. tretjina: McGee pod in stoji pri babici in McGee je zunaj v približno 10 sekundah. 3-2 zdaj, RT ni faktor. Zadnja minuta regulacije, še vedno na nogah. Za nobenega rokoborca ​​ni klicev. McGee besno napade. Byrd mu ne dovoli bližje in Byrd vzame 3-2!

157: #4 Bryce Andonian (Virginia Tech) proti #2 Will Lewan (Michigan)

1. tretjina: Andonian pazi na datume in Lewan je kar se da trd. Moralo bi biti zabavno, čeprav bi morali biti vsi. Po minuti ni rezultatov. Andonian se upogne in sproži globoko dvojno, vendar ga Lewan potegne nazaj z muhami in ustavi napad. Rezultatov ni, ker nam zmanjkuje časa. Lewanov dvojni igralec, ki je bil odlično odmerjen, je zadel le 6 sekund pred koncem. 2-0 ob odmoru.

2. tretjina: Lewan začne manj in pride ven 6 sekund pred koncem, tako da ura RT kaže trojno ničlo in Lewan vodi s 3-0. Še ena dvojna Lewan, vendar ga Andonian ustavi. Bryce udari spodnjo zaporo. Lewan se bori iz tega. Dober rafal v kratkem času, a brez rezultatov. Še en porast, ko ura tiktaka na nič, še vedno 3-0 Lewan.

3. tretjina: Andonski z obratom na dnu. Hiter izhod, 3-1. RT ni dejavnik. Lewan se ne boji posegati po zgornjem delu telesa. Nekaj ​​dobrih nizov, a še vedno 3-1 minuto pred koncem tekme. Andonian dvigne tempo, Lewan pa mu ne pusti, da bi karkoli zaprl. Zmanjka časa in Will Lewan poviša na 3-1!

197: #2 Jacob Warner (Iowa) proti #4 Rocky Elam (Missouri)

1. tretjina: naša prva od dveh zaporednih bitk s Hawkeyes. Warner je bil lansko sezono podprvak NCAA in trikrat All-American. Elam je dvakratni All-American. To je prvo kolegialno srečanje med obema. Warner nastopi s pesmijo ‘Fat Bottom Girls’, Elam se primerno oglasi s pesmijo Rockyja. Elam ga zgodaj izloči in hitro doseže gol. Warner je hitro izpadel, Elam vodi z 2-1. Ovratnice in boj z roko v roki, v naslednjih 90 sekundah ni veliko sprememb ravni. Obdobje se je končalo brez zadetkov, Missouri je še vedno 2-1.

2. obdobje: Elam na dnu. Napačen start in previdnost pri Rockyju. Čist začetek, Warner dvigne in vrne. Potrebuje nekaj poskusov, vendar Elam pride ven po približno 30 sekundah. Elam je napaden. Zadeva s 44 sekundami časa, 3-1 Elam. Streljamo na kri, zdi se, da prihaja iz Elama. Spet smo v poslu. Brez zadetka za zaključek tretjine, še vedno 3-1 Elam, RT ni dejavnik.

3. tretjina: Warner začne na dnu. Usedite se in izstopite v 4 sekundah. Odlična izmenjava, udarec Elama, ponovni udarec Warnerja, oba skoraj gola. Še en napad Elama, ima nogo, žveči uro in strga po robu. Elam zdaj 5-2 in ima 3 točke prednosti z 52 sekundami do ponovnega začetka. Warner je s stikalom izklopil piščalko in jo takoj prekinil. Ob strelu Elama vodi s 6-4 in želi izkoristiti čas. Warner proti in Iowan izenači! 6-6, Warner na nogi, dobil je udarec z zaostankom, a se splača, ker se tretjina konča in gremo v podaljšek!

Presenetljiva zmaga: Warner izvaja pritisk. Elam se spusti in se obrne za zmago! 8-6 in prepričljiva zmaga za Missouri Tiger. Po tej zmagi se bodo verjetno povzpeli na drugo mesto v državi.

285: #4 Anthony Cassioppi (Iowa) proti #2 Greg Kerkvliet (Penn State)

1. obdobje: Še eno veliko, v prenesenem in dobesednem pomenu. Bitka se začne, kot se pogosto zgodijo v težkih bojih, veliko bojev z roko v roko. 90 sekund brez rezultata. Desno do nizkega dvojnika Kerkvlieta in Cassioppi se spusti na mat. Čista pretvorba za Kerkvliet. Kerk postavi nogo na levo stran. Vozi 40 sekund, 35 preostalih v obdobju. Cass brcne nogo, vstane in izstopi s preostalimi 15 sekundami. Kerk vodi z 2-1 s točno 1 minuto RT.

2. tretjina: Kerkvliet izbere dno. Cass močno vozi, Kerk pa vstane in si lušči roke, da bi pobegnil, in obdržal 33 sekund vožnje. Cassioppi ustreli Kerkvlieta izven igrišča in sledi klic Kerkvlieta. In Kerk odgovori s še eno nizko dvojno igro in to je še en izpad, s katerim dosežemo 5-1. Kerkvliet vtakne drugo nogo in Cassiopi se splazi pod njo. In le nekaj sekund pred koncem pride do preobrata. To je bilo veliko za Kasiopejo. Čas vožnje je še vedno več kot minuta, vendar je prednost le dve, saj je 5-3 pred tretjo.

3. obdobje: Kasiopi se odloči, da bo ponovno potonila. Cassioppi dela na pobegu, končno ga dobi po minuti. Čas vožnje je zaklenjen, 5-4 Penn State z manj kot minuto. Cass ga je ustrelil, ima nogo. Blizu je! Toda Kerkova obramba je premočna, zaostaja, saj se zdi, da je Cassioppi dal vse od sebe, da bi poskusil zadeti ta strel. Tekel je za dodatno točko, a to je bilo vse, kar je zbral. Z RT točko je zmaga Kerkvlieta z 8-5. Odlična borba v težki kategoriji!

191: Kelani Corbett (Missouri Valley) proti Sydnee Kimber (McKendree)

1. tretjina: Za te ženske tekme se borimo prosti slog. Kimber jo je hitro premagala in pove z 2-0. Kimber v drugem strelu, dobra obramba Corbetta, a Kimber ne bo zavrnjen. McKendree, močan ženski DII program v Illinoisu, je 4-0. Corbett predstavlja NAIA in je v anketi trenerjev uvrščen na prvo mesto. In 4-0 je še vedno polovica.

2. tretjina: Corbett išče njen napad, Kimber jo prisili, da ostane v obrambi. Več udarcev Kimberja, vendar je bil zadnji napad ustavljen. Še en zastoj, 2 minuti pred koncem. Kimber nadaljuje z napadi. Ni dosegla zadetka, a poje veliko ur. še 1 minuta. Še en udarec za Kimber, ki se pretvarja, da je zmagala in konča tekmo na vrhu. Sydnee Kimber s 6:0 zmagala!

170: Yelena Makoyed (North Central) proti Jessie Lee (Life)

1. obdobje:

2. obdobje:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *