Posodobitve: Mumu Hotpot na Bay Street; Simburgh Bakery Soft Opens; Pojavno okno konča javni trg pekarne; Posodobitve Adeline Food Hall

Nekaj ​​lokalnih poslovnih novic od naše zadnje posodobitve avgusta.

Gradnja “jedilne terase” na ulici Bay Street se nadaljuje z izgradnjo restavracij Uchiwa Ramen, Shake Shack in Arthur Mac’s Little Snack, ki vztrajno napredujejo. Prej napovedana izraelska ulična hrana Sababa ni več navedena na spletni strani Bay Street.

Prej napovedano CorePower joga 1. novembra je bila odprta na Public Marketu, kavarna Rudy’s Can’t Fail Café pa se je ponovno z navdušenjem odprla 19. oktobra.

Los Moles se ponovno odpre (spet!)

Los Moles naj bi po končani gradnji znova odprli 3. decembra. Samo bili so ponovno odprt za en mesec ko je voznik trčil v požarni hidrant na vogalu ulic Hollis in 65th, kar je povzročilo veliko škodo zaradi vode na njihovem premoženju.

Dekle po imenu Pinky Popup se konča

Pojavno okno Girl Pomed Pinky Bakery na javni tržnici se je končalo septembra. Njihov začasni najem preko Marketa Kuhinjsko partnerstvo končal po 9 mesecih. “Najlepša hvala našim novim in starim strankam,” so zapisali v objavi na Instagramu z dne 3. septembra.

Še vedno uspešno poslujejo gostinstvo s svojimi pekovskimi izdelki po meri, ki jih prodajajo na spletu.

Public Market naj bi v prihodnjih tednih objavil svojo najnovejšo stojnico La Cocina.

Pekarna in kavarna Simburgh

Nekdanji prostor Oleis Fusion ima novega najemnika (in pred tem The Meat Up in Grato Burger). Simburgh Bakery & Cafe je turška stilska pekarna, ki je bila odprta 11. novembra.

Navedeni elementi menija vključujejo kebabe, pide kruh, turške bagele, ročno zvite dolme, mandljeve piškote, medene piškote in keto madeleine. Simburg prodaja baklavo in jogurtove izdelke tudi prek manjših, neodvisnih živilskih in kmečkih tržnic.

Sledite jim naprej Instagram za zadnji delovni čas.

Red Hotpot
Notranjost lokacije MuMu v Pleasantonu.

Mumu Hotpot napovedan za Bay Street

Nova ponudba najemnikov hrane Bay Street so napovedali že aprila se še naprej razvija. Mumu Hotpot, ki navaja lokacije v Foster Cityju, Pleasantonu in Sunnyvalu, je zdaj naveden kot “kmalu” na Spletno mesto Bay Street.

Hot Pot je sodelovalna in interaktivna obedovalna izkušnja, kjer gostje kuhajo svoje sestavine v loncu juhe. Značilne sestavine so različne vrste mesa, rib in zelenjave.

Njihova lokacija je vogalni prostor čez cesto od hotela Hyatt Place, ki se je večinoma uporabljal kot pop-up prostor.


ADVERTISEMENT
“noccs-enrollment-2021-sq”

Bay Street razkriva sezonska pojavna okna

Kristali in žajbelj, ki se nahaja poleg Purple, je specializirano za unikatne kristale z različnimi nebrušenimi kamni, prstane, ogrlice, kipce in drugo. Popolno darilo v tem prazničnem času za navdušence nad kristali v vašem življenju lahko najdete pri Crystals & Sage.

Plakati Pier 39 z virtualnim okvirjanjem, največja trgovina s plakati na svetu, ne ponuja le znanih filmskih in glasbenih plakatov, ampak tudi široko izbiro pop arta, zemljevidov in grafikonov, domiselnih mešanic pop kulture in lahko celo spremeni vaše fotografije v visokokakovostne natise z uokvirjanjem po meri. Z več kot 2000 plakati, med katerimi lahko izbirate, vam lahko Pier 39 Posters pomaga najti, kar iščete, in se nahaja v zgornjem nadstropju, poleg Barnes & Noble Café.

Športno mesto, ki se nahaja poleg Bath & Body Works, ponuja različne kape, drese, oblačila in športne dodatke, vključno z uradno licencirano opremo za NFL, NBA, MLB in MLS. Ne glede na to, ali gre za veliko tekmo ali vikend druženje s prijatelji, vas bo Sport City poskrbel za to priložnost.

Posodobitev imena Longfelow Food Hall

Adeline Food Hall (FKA Longfellow Food Hall) dodaja k svojim nenehno spreminjajočim se ponudbam hrane. Njihova spletna stran trenutno navaja 12 dobaviteljev, od tega 16 navedenih “kmalu”. Njihov model “kuhinje duhov” lahko sprejme do 35 prodajalcev, če je dovolj.

Domačini lahko naročijo na spletu ali prek kioska na kraju samem in prevzamejo skozi okence za prevzem.

Arthur Mac bo gostil svetovno prvenstvo

Nogometni navijači, ki iščejo praznično okolje za ogled tekem svetovnega prvenstva, ne smejo iskati dlje kot Tap & Snack Arthurja Maca na MLK. Med 29-dnevnim turnirjem bodo vsak dan ob 7. uri zjutraj ob 7. uri zjutraj odprli svoj pivski vrt na prostem, v dežju ali soncu.

Arthur Mac’s bo stregel vročo kavo in hrano za zajtrk, kot je sendvič za zajtrk v stilu hačapurija, postrežen odprt s svežim ocvrtim jajcem na vrhu domačega kruha s topljenim sirom, česnom in zelišči.

Posebne ponudbe piva bodo vključevale 6 pintov Trumer Pilsa, 15-litrske sode za 15 $ in Trumer Pils za 20 $ med vsemi tekmami svetovnega pokala v živo, tudi točene ob 7. uri zjutraj.

Njihov celoten meni s hrano, vključno z njihovo priljubljeno pico iz zidane peči, bo na voljo od poldneva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *