Poslovne informacije North County 20. november: Fallbrook Artisan Faire, “Pawliday Market” na Mount Carmel

KARLSBAD

Pisma Božičku, prižig drevesa na Forumu

Forum Carlsbad 2. decembra od 18. do 21. ure gosti 20. letno prižig drevesa. Večer bo vključeval nastop v živo skupine Crown City Bombers, prazničnih likov in zabavljačev, Božička ter svetlobno predstavo in sneženje. Možnost obiska in fotografiranja z Božičkom bodo imele tudi družine. Prav tako lahko otroci pustijo sezname želja in pisma Božičku v posebnem nabiralniku zunaj Geppetta. Forum se nahaja na naslovu 1905 Calle Barcelona. Obisk bit.ly/3UH7Q1R.

Shoppes objavlja praznični delovni čas

Brookfield Properties, lastnik maloprodajnih objektov The Shoppes at Carlsbad in drugih nakupovalnih središč v San Diegu, bo zaprl svoja nakupovalna središča na zahvalni dan. Centri se bodo znova odprli v petek ob 9. uri zjutraj za »črni petek« za začetek praznične nakupovalne sezone 2022. Brookfield ima v lasti tudi Otay Ranch Town Center in Chula Vista Town Center. Vsa nakupovalna središča v San Diegu bodo imela podaljšan delovni čas od 10. decembra do božičnega večera. Od 9. decembra bo črni petek od 9. do 21. ure, od 11. decembra pa od ponedeljka do sobote od 10. do 21. ure in ob nedeljah od 11. do 19. ure. Trgovine bodo na božični večer odprte od 9. do 18. ure, za božič zaprte, za silvestrovo pa od 11. do 18. ure.

KARMELSKA GORA

‘Pawliday Market’ pomaga pri reševanju psov

Second Chance Beer Co., pivovarna “Catch the Pint, Save the Puppy”, prireja svojo otvoritveno tržnico Pawliday Market 4. decembra od 12. do 16. ure. Psom prijaznemu dogodku se lahko udeležite brezplačno in vključuje posebne ponudbe piva (vključno s Frosty The Hazeman Hazy IPA), posvojitve psov pri organizaciji Second Chance Dog Rescue, fotografiranje počitniških voščilnic z Erin Wiese Photo in Puppy Picnic Co. ter pojavna nakupovanja z več kot deset prodajalcev s pasjo tematiko. VIP vstopnice so na voljo za 150 $ bit.ly/3tzKKxU in vključujejo 10-minutno fotografiranje s praznično voščilnico, eno vstopnico za pijačo in darilno vrečko. Del izkupička je namenjen organizaciji Second Chance Dog Rescue. Pivovarna se nahaja na naslovu 15378 Avenue of Science, Suite 222, San Diego. Obisk secondchancebeer.com/pawlidaymarket.

FALLBROOK

Bliža se letni rokodelski sejem

Fallbrook prireja svoj letni obrtniški sejem, na katerem so predstavljene obrti lokalnih obrtnikov, od 9.00 do 15.00 v soboto v središču mesta na glavni aveniji med ulicama Hawthorne in Alvarado. Brezplačni sejem vključuje tudi umetniške razstave in živo glasbo. Mestna kmečka tržnica bo odprta tudi od 9. do 15. ure v bližini, na glavni aveniji med ulicama Alvarado in Fig. Obisk fallbrookchamberofcommerce.org.

SEVERNA ŽUPANIJA

Program priprave na delo se širi v pet mest

Program Carlsbad Job-Readiness Room se je nedavno razširil na štiri mesta North County in se zdaj imenuje North County Job-Readiness Room. Soba za pripravljenost je brezplačna za iskalce zaposlitve in podjetja. Njegov cilj je pomagati prebivalcem okrožja North County pridobiti strokovne veščine in dobiti zajamčen razgovor s podjetjem v Carlsbadu, Escondidu, Oceansideu, San Marcosu ali Vista. Začetni delavci lahko opravijo 15 ur spletnega usposabljanja spretnosti v svojem tempu. Po zaključenem programu bodo stranke prejele mikroposojila ter pomoč pri zaposlitvenem razgovoru v lokalnem podjetju s področja gostinstva in turizma, proizvodnje ali splošne pisarniške administracije. Ta program je zasnovan za pomoč ljudem, ki so izpadli iz delovne sile in se soočajo z ovirami pri zaposlovanju. The North County Job-Readiness Room je partnerstvo med mesti Carlsbad, Escondido, Oceanside, San Marcos in Vista ter lokalnimi gospodarskimi zbornicami in Svetom za gospodarski razvoj Severnega San Diega. Iskalci zaposlitve se lahko prijavijo na bit.ly/3AkJNh4. Delodajalci se lahko prijavijo na bit.ly/3UZ6A9U. Več o tem na bit.ly/3O9c0Nv. Obrnite se na business@carlsbadca.gov.

Ponudba virtualnega seminarja »Making a Difference«.

Gospodarska zbornica North San Diego ponuja še en virtualni seminar v seriji Leadership Academy, »Ustvarjanje razlike, ki presega vašo delovno vlogo,« ob 8. uri zjutraj 30. novembra. Govornik je Ashley Camac, izvršna direktorica podjetja Zero8Hundred. Naučite se izboljšati svojo organizacijo in narediti razliko, ki presega vašo definirano vlogo. Brezplačno za člane Emerging Leader Network, 25 $ za nečlane. Registrirajte se na bit.ly/3TJazGG.

SREDIŠČE DOLINE

Shoemaker Realty drži pogon z igračami, luč na drevesugospod

Tekmovanje grdih puloverjev, osvetlitev dreves in vožnja z igračami Toys for Tots bodo 2. decembra ob 17. uri v Shoemaker Realty, 28904 Valley Center Road. Za vstop so hvaležni donacije igrač. Uživajte v s’mores, poslikavi obraza, glasbi in še več. Pokličite (760) 749-0313.

Pošljite predmete vsaj dva tedna pred dogodkom na northcounty@sduniontribune.com. V zadevo vnesite »Poslovne novice«.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *