Poškodbe 11. tedna lige NFL: Josh Allen nima oznake za poškodbe; Mark Andrews iffy; Evan Neal iz Giantsa dvomi

Zdaj, 10 tednov redne sezone lige NFL 2022, se vseh 32 ekip lige NFL spopada s poškodbami. The Buffalo Bills bo v nedeljo brez nekaj obrambnih začetnikov, Baltimore Ravens branilec Lamar Jackson je bolan, vendar naj bi igral proti Carolini in Jaz sem Marr Chase zaradi poškodbe kolka še ni pripravljen za vrnitev v ekipo.

Spodaj bomo razčlenili končna poročila o poškodbah za vseh 26 ekip, ki bodo še igrale ta teden. Kdo je notri? Kdo je prišel ven? To je vse na enem mestu za vse, povezane s poškodbami NFL ta teden.

Vse kvote NFL prek stave Caesars.

Njoku je zaradi poškodbe gležnja vprašljiv nastop. V četrtek in petek je bil na treningih omejen. Newsome se je v petek pojavil v poročilu o poškodbah, saj je bil na treningih omejen zaradi poškodbe glave. Naveden je kot nepredvajan.

Bills bodo brez več igralcev v obrambi, saj sta Edmunds in Rousseau že poškodovana. Poyer je naveden kot vprašljiv zaradi poškodbe komolca, vendar je bil polnopraven udeleženec petkovega treninga. Tudi Elam je zaradi poškodbe gležnja vprašljiv, a je bil tako v četrtek kot petek polnopravni udeleženec. Kar je dobra novica za Buffala, zvezdniškega branilca Josh Allen ta konec tedna ni sledi poškodbe zaradi težave s komolcem. Na treningih je bil ves teden »omejen udeleženec«.

Baker Mayfield se ta teden vrača v začetno enajsterico Panthers, Walker pa mu sploh ne bo ustrezal, saj je odsoten zaradi poškodbe gležnja. Carolina bo prav tako brez Burrisa v sekundarni zaradi bolezni in pretresa možganov, medtem ko bo Ioannidis odsoten v obrambi zaradi poškodbe meča. Noben igralec ni treniral ves teden. Kotni branilec drugega letnika Horn je vprašljiv zaradi poškodbe stopala, vendar je bil v četrtek in petek polno udeležen na treningu.

Jackson je bil uvrščen med vprašljive, potem ko je zaradi bolezni izpustil petkov trening. Glavni trener John Harbaugh pričakuje, da bo igral. Andrews je prav tako naveden kot vprašljiv, vendar je bil polnopravni udeleženec v petek, potem ko je bil v sredo in četrtek omejen. Sliši se, kot da je res vprašljiv – tako kot Edwards -, ki je bil ves teden omejen.

Williamsova je bila v petek omejena, potem ko je polno sodelovala na prvih dveh nedeljskih treningih. Več drugih poveljnikov, vključno s sprejemnikom Curtis Samuel (golenica), tesen konec Logan Thomas (rebro) in tek nazaj Antonio Gibson (koleno) so na dobri poti, da igrajo, potem ko so prikazani v poročilu o poškodbi.

Za Texans se Green ni pojavil v poročilu o poškodbah Teksašanov do petka, ko je izpustil trening.

Jobe je bil edini igralec Eagles, ki v petek ni treniral. AJ Brown (gleženj), Fletcher Cox (noga), Robert Quinn (nazaj) in širok DeVonta Smith (koleno) so bili polnopravni udeleženci v petek, potem ko so se pojavili v poročilu o poškodbah tega tedna.

Franklin in Rodgers zadnja dva dni nista trenirala, potem ko se v sredo nista pojavila v poročilu o poškodbah. Smith v petek ni treniral, potem ko se v sredo ali četrtek ni pojavil v poročilih o poškodbah.

Yeboah se v poročilu o poškodbah Jetsov ni pojavil do petka. Herbig je bil v petek omejen, potem ko ni treniral v sredo in četrtek. Napad v napadu Duane Brown (ramo) bo igral po omejitvi v začetku tedna.

Vsak od vprašljivih igralcev Nove Anglije je bil ves teden omejen. Obrambni konec DaMarcus Mitchell (bolezen), S Kyle Dugger (skočni sklep) in CB Jonathan Jones (bolezen) bo igral po izpuščenih treningih v začetku tedna.

Kot lahko vidite, bo obrambni liniji Lions v nedeljo manjkalo globine, ko sta izpadla Harris in Paschal. Rodriguez je ta teden polno sodeloval na treningu. Elliott je bil omejen ves teden, Ragnow je bil omejen v petek, potem ko prejšnja dva dneva ni vadil, Reynolds pa je bil omejen v četrtek, vendar preostanek tedna ni vadil.

Bellinger je še vedno odsoten zaradi poškodbe očesa, medtem ko je Neal vprašljiv zaradi težav s kolenom. Novinec je bil na treningu omejen ves teden. Wide receiverja Golladay in Robinson sta vprašljiva za igro zaradi poškodb stegenske mišice. Oba igralca sta ves teden le malo sodelovala na treningih — čeprav je Robinson v četrtek odsoten. Lawrence je bil v četrtek in petek omejen zaradi poškodbe hrbta in je bil naveden kot vprašljiv za igranje.

Robinson ves teden ni treniral za Ramse. Wolford je bil polnopravni udeleženec v petek, potem ko je bil v četrtek omejen in ni vadil v sredo.

Jordanov neverjeten niz 197 tekem brez izpuščenih iger zaradi poškodbe končalo se bo v nedeljo. Peat bo poskušal igrati za Saints, potem ko je bil v petek omejen, potem ko ni sodeloval na prvih dveh treningih v tednu.

Jenkins in Muhammad sta bila polnopravna udeleženca v petek, potem ko v sredo in četrtek nista vadila. Victor je bil polnopraven udeleženec tudi v petek, potem ko je bil v četrtek omejen in v sredo ni vadil.

Za Falcons bosta Terrell in Harris omejena ves teden.

Chase se ta teden ne bo vrnil zaradi poškodbe kolka. Tupou in Hill ne bosta igrala zaradi poškodb meča in rame. Evans in Flowers sta bila označena kot vprašljiva, potem ko sta ves teden imela omejeno število udeležencev na treningih.

Witherspoon je edini igralec, ki je naveden v končnem poročilu o poškodbah Steelersov, saj je znova odsoten zaradi poškodbe stegenske mišice. Od 8. tedna ni igral. Kar je neverjetna novica, Minkah Fitzpatrick se bo vrnil v postavo, nekaj več kot teden dni po odstranitvi slepiča.

Adamsa so ves teden zasliševali. Perryman je bil v petek polnopravni udeleženec, potem ko je bil v sredo in četrtek omejen.

Vsak od vprašljivih igralcev Broncosa je bil omejen udeleženec petkovega treninga. Varnost Justin Simmons (koleno) bo igral po omejitvi v začetku tedna.

Elliott je bil ves teden omejen, potem ko je izpustil zadnji dve tekmi Cowboysov. Jeza se je v poročilu o poškodbah pojavila šele v petek, Brown je bil polnopravni udeleženec v petek, potem ko je bil omejen na prvih dveh nedeljskih treningih, Lawrence pa je bil omejen v petek, potem ko ni treniral v sredo in četrtek.

Smith je bil omejen udeleženec med treningi tega tedna. Napad v napadu Christian Darrisaw (pretres možganov) bo igral, potem ko je bil polnopravni udeleženec med petkovim treningom. Sprejemnik Justin Jefferson (toe) bo igral tudi po omejitvah med treningom v četrtek in petek.

Allen in Williams sta bila v sredo in četrtek omejena, preden sta polno sodelovala na petkovem treningu. Trener Chargersov Brandon Staley je dejal, da bosta oba igralca odločala o času tekme.

Lammons in Smith-Schuster sta odsotna, drugi štirje igralci, ki so se pojavili v sredinem poročilu Chiefs o poškodbah, pa se bodo pomerili s Chargerji. Beži nazaj Jerick McKinnon (stegenske mišice/rame) in kot L’Jarius Sneed (koleno), kjer je omejen ves teden. Wideout Marquez Valdes-Scantling (bolezen) je bil polnopravni udeleženec v petek, potem ko je bil omejen v četrtek in ni vadil v sredo.

Analiza prihaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *