Poročilo o svetovnem trgu oglja 2022: Vpliv ukrajinsko-ruske vojne

NEW YORK, 25. november 2022 /PRNewswire/ —

Glavni akterji na trgu oglja so Namchar Pty. Ltd., Mesjaya Abadi Sdn Bhd, Royal Oak Enterprises LLC, Kingsford Products Company, The Saint Louis Charcoal Company LLC, Gryfskand sp. z o. o., Matsuri International Co. Ltd., The Oxford Charcoal Company, Duraflame Inc., The Dorset Charcoal Co., Fire & Flavour Grilling Company, Fogo Charcoal Co, Southern Fuelwood, Parker Charcoal Co., The Clorox Co., Timber Charcoal Co. LLC, Two Trees Products, Cooks International LLC, Bricapar SA, Braai & BBQ International Pty Ltd, PT Cavron Global, Dancoal Sp. Zoo, Carbo Namibia Pty Ltd, Direct Charcoal Ltd, Maurobera SA, Rancher Charcoal, Sagar Charcoal and Firewood Depot, Blackwood Charcoal, The Original Charcoal Company in B & B Charcoal.

Preberite celotno poročilo: https://www.reportlinker.com/p06365015/?utm_source=PRN

Svetovni trg oglja naj bi rasel 4,78 milijarde dolarjev leta 2021 do 5,04 milijarde dolarjev leta 2022 s skupno letno stopnjo rasti (CAGR) 5,4 %. The RusijaUkrajina vojna je zmotila možnosti, da si svetovno gospodarstvo opomore od pandemije COVID-19, vsaj kratkoročno. Vojna med državama je povzročila gospodarske sankcije za več držav, dvig cen surovin in motnje v dobavni verigi, kar je prizadelo številne trge po vsem svetu. Pričakuje se, da se bo trg oglja povečal 5,6 milijarde dolarjev leta 2026 s CAGR 2,7 %.

Trg z ogljem je sestavljen iz prodaje izdelkov iz oglja s strani subjektov (organizacij, samostojnih podjetnikov in partnerstev), ki se uporabljajo za kuhanje, metalurgijo in industrijsko gorivo. Oglje je nečista oblika grafitnega ogljika, ki nastane kot ostanek pri delnem zgorevanju ali segrevanju ogljikovega materiala z omejenim dostopom zraka.

Oglje je na voljo v različnih oblikah, ki vključujejo koks, saje in saje.

Glavne vrste izdelkov iz oglja so oglje v kosih, briketi iz oglja, japonsko oglje in sladkorno oglje. Oglje se uporablja kot gorivo za žar in peko na žaru.

Oglje se nanaša na oglje, izdelano iz naravnega lesa, ki je bilo z različnimi metodami reducirano v oglje, od katerih je najpogostejši sežig brez kisika, da se zoglene, ne da bi pri tem porabili les. Različne uporabe so dejavnosti na prostem, restavracije, metalurško gorivo, industrijsko gorivo in filtracija.

Azija Pacifik je bila leta 2021 največja regija na trgu oglja. Regije, zajete v poročilu o trgu oglja, so Azija-Pacifik, Zahodna Evropa, Vzhodna Evropa, Severna Amerika, Južna Amerika, srednji vzhod in Afrika.

Vse večja priljubljenost hrane z žara pomembno prispeva k rasti trga oglja v prihodnosti. Peka na žaru se nanaša na vrsto priprave hrane, pri kateri se različna živila, vključno z zelenjavo, mesom, ribami itd., pečejo na rešetki na odprtem ognju.

Ker se oglje hitro segreje in daje obroku dimljen okus, se pogosto uporablja kot gorivo za odprti ogenj pri pripravi hrane na žaru. Na primer, glede na National BBQ week, britanski blog o žaru, je Združeno kraljestvo leta 2021 gostilo približno 165 milijonov žarov, od tega 15 milijonov samo med velikonočnimi prazniki.

Zato vse večja priljubljenost hrane z žara spodbuja rast trga oglja.

Inovacija izdelkov je ključni trend, ki postaja vse bolj priljubljen na trgu oglja. Večja podjetja, ki delujejo v sektorju oglja, so osredotočena na inovacije novih izdelkov, da bi povečala svojo tržno pokritost.

Na primer v marec 2022Kingsford, podjetje za proizvodnjo oglja s sedežem v ZDA, je predstavilo Signature flavors, novo linijo ojačevalcev okusa za žare na oglje in pelete za žare na pelete. Okusi Signature vsebujejo brikete iz oglja, ki so predhodno začinjeni z ojačevalci okusa, da počasi sproščajo okus, ko uporabnik peče na žaru.

Ta izdelek je predstavil tri nove okuse, česen, čebula, poper, bazilika, timijan in kumina na žaru s čilijem.

U junij 2021Kingsford, ameriško podjetje, ki proizvaja brikete iz oglja, v sodelovanju z Ben Baller za nerazkrit znesek. S tem partnerstvom bi ustvarili omejeno serijo prilagojenega kompleta žarov Everdure Cube, ki bi ga uporabljali tako novinci kot izkušeni žararji.

Ben Baller je ameriški oblikovalec nakita.

Države, zajete v poročilu o trgu oglja, so Avstralija, Brazilija, Kitajska, Francija, Nemčija, Indija, Indonezija, Japonska, Rusija, Severna KorejaZdruženo kraljestvo, ZDA.

Poročilo o raziskavi trga Charcoal je eno od niza novih poročil, ki zagotavlja statistične podatke o trgu Charcoal, vključno z velikostjo svetovnega trga Charcoal, regionalnimi deleži, konkurenti s tržnim deležem Charcoal, poglobljenimi segmenti trga Charcoal, tržnimi trendi in priložnostmi ter več podatkov, ki jih morda bo treba napredovati v industriji oglja. To poročilo o raziskavi trga Charcoal ponuja popolno perspektivo vsega, kar potrebujete, s poglobljeno analizo trenutnega in prihodnjega scenarija industrije.

Preberite celotno poročilo: https://www.reportlinker.com/p06365015/?utm_source=PRN

O Reportlinker
ReportLinker je nagrajena rešitev za tržne raziskave. Reportlinker najde in organizira najnovejše podatke o panogi, tako da dobite vse tržne raziskave, ki jih potrebujete – takoj, na enem mestu.

__________________________
Kontaktirajte Clare: clare@reportlinker.com
ZDA: (339)-368-6001
Mednarodni: +1 339-368-6001

Cision

Cision

Oglejte si izvirno vsebino:https://www.prnewswire.com/news-releases/charcoal-global-market-report-2022-ukraine-russia-war-impact-301686800.html

SOURCE Reportlinker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *