Poročilo o poškodbi Detroit Lions: 5 igralcev izključenih, Josh Reynolds vprašljiv proti Billsu

The Detroit Lions objavili svoje oznake poškodb v 12. tednu za tekmo za zahvalni dan z Buffalo Bills in bo brez petih igralcev, vključno s štirimi začetniki, po dva na vsaki strani žoge.

Opomba: Vadbe so ocenjene stopnje udeležbe in temeljijo na najboljših ugibanjih Lions trenerjev.

21-dnevna ura za ocenjevanje

V času objave noben igralec ni bil odstranjen s svojega rezervnega seznama, kar pomeni, da bodo, če se v naslednjih nekaj urah kaj ne spremeni, vstopili naslednji teden in ostali v ocenjevanju.

VEN

  • LG Jonah Jackson (pretres možganov)
  • RG Evan Brown (gleženj)
  • EDGE Josh Paschal (koleno)
  • EDGE Charles Harris (dimlje)
  • CB Jeff Okudah (pretres možganov) — ni pričakovati, da bo igral

Izguba obeh začetnih tekačev je zelo žalostna, še posebej glede na to, da sta Halapoulivaati Vaitai in Tommy Kraemer oba poškodovana rezerva, kar pomeni, da bodo levi brez štirih najboljših možnosti na položaju. Kot sem napisal ta teden Načrt Honoluluja, se bodo levi prisiljeni zanesti “na svoje rezervne kopije na straži.” Ni super.

Dan Skipper namerava nastopiti na enem od prostih mest – kot je to storil prejšnji teden, ko je Brown zapustil igro – in ima vsestranskost, da igra na obeh mestih. Na kateri strani bodo najverjetneje pristali, bo najverjetneje odvisno, kdo bo začel drugi. Če se Lions odločijo, da bodo Loganu Stenbergu dali tretji udarec, bi se Skipper verjetno postavil na desno stran. Toda če se levi obrnejo na Kayode Awosika, bo Skipper verjetno začel na levi strani.

Paschal in Harris bosta izpustila svojo drugo zaporedno tekmo, kar pomeni, da se bodo Lions obrnili na Johna Cominskega, da bi začel v tesnem koncu nasproti vladajočemu NFC obrambni igralec tedna Aidan Hutchinson. Austin Bryant se bo imenoval deep. Potem ko je izpustil tri tekme zaradi zdrave praske, se je Bryant prejšnji teden vrnil v akcijo in objavil skupno oceno 32,9 iz PFF.

Okudahova odsotnost ni tako čista zamenjava in Lions se bodo verjetno morali obrniti na tri igralce – Jerryja Jacobsa, Mikea Hughesa in Amano Oruwariya – da zapolnijo začetne vloge kotnega branilca.

“Mislim, da boste vse tri fante videli takšne,” je v torek dejal trener Dan Campbell. »Mislim, da obstaja velika verjetnost, da jih boste videli vse tri. Vsi na krovu ta teden.”

Will Harris je prevzel dolžnosti niklja, toda ne glede na to, kako pogosto so v kompletih niklja, Harris verjetno nikoli ne bo zapustil igrišča, saj bo menjaval notranji in zunanji kot. Kdo bo še začel in koliko bo igral, bo verjetno odvisno od tega, kako se bodo izkazali na igrišču, kar se je v zadnjem času zdelo res.

Vprašljivo

Čeprav so treningi le predhodni, se ocenjuje, da je imel Reynolds ta teden dva omejena treninga in zdi se, da ima upravičeno priložnost, da se vrne v postavo na dan tekme.

Medtem ko se Reynolds premika v pravo smer, velja spomniti, da je prejšnji teden izgledalo, kot da bi se lahko vrnil, vendar je bil pred tekmo nazadnje degradiran v out. Zato bodite previdni tukaj.

Poleg tega, kot smo prejšnji teden videli pri DJ Charku, se bo najverjetneje počasi privadil na svojo vlogo, tudi če se lahko vrne v igro. Prejšnji teden je Chark videl samo 11 posnetkov in če se Reynolds vrne, bi lahko padel v podoben obseg.

Ni navedeno z oznako poškodbe

  • RB D’Andre Swift (gleženj, rama)
  • WR DJ Chark (gleženj) — nadgrajen
  • C Frank Ragnow (noga) — nadgrajen
  • LB Malcolm Rodriguez (komolec)

Že tretji teden zapored je Swiftova v igro vstopila brez poškodbe. Njegovih škljocanj in dotikov je počasi vse več in kot kaže je to načrt tudi ta teden. Pričakujte, da bo Jamaal Williams začel, Swift bo vstopil v igro kot RB2, in če bo imel težave, bo Justin Jackson na voljo, da prevzame vlogo.

Kot je bilo omenjeno v prejšnjem razdelku, se pričakuje, da se bo Charkova vloga povečala in dejstvo, da naj bi vstopil v polne treninge, pa tudi, da nima oznake poškodbe, zagotovo podpira to, kar je Campbell poudaril v torek.

“Vem, da je (Chark) iz igre prišel precej dobro,” je dejal Campbell. “Torej mislimo – zagotovo bo ta teden zmogel večjo obremenitev, kar je dobro.”

Ragnow je vso sezono negoval svojo poškodbo stopala in njegov urnik treningov je bil v zadnjih nekaj tednih relativno dosleden. Brez treninga za začetek tedna, sledi omejen, nato poln in se začne na dan tekme. Ragnow se bo ta teden ukvarjal z dvema novima stražarjema na obeh straneh, a je dovolj nadarjen, da mu uspe.

Rodriguez se še vedno ukvarja s poškodbo komolca, ki je zahtevala opornico – ni jasno, ali jo še vedno nosi, saj mediji niso obiskali treningov tega tedna – in opazil je, da se je število njegovih posnetkov nekoliko zmanjšalo. Na srečo za Lions je vskočil drugoletni tekač Derrick Barnes in igra svoj najboljši nogomet kot profesionalec v zadnjem času. Počakajte, da se Lions pomirijo s svojim novincem in se znova zanesejo na Barnesa.

Oznake poškodb računa

Bills bodo brez dveh svojih obrambnih začetnikov v LB Tremaine Edmunds in DE Greg Rousseau, medtem ko je začetni center Mitch Morse naveden kot vprašljiv, čeprav ni treniral ves teden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *