Poročilo o delnicah Buckeye: Dallan Hayden raste, medtem ko država Ohio preživi potovanje v Maryland

Po vsakem zvezna država Ohio med nogometno sezono 2022 bo LGHL ponudil svojo tržno analizo uspešnosti Buckeyes. Z uporabo standardnega sistema ocenjevanja obveznic bomo ocenili napad, obrambo in posebne ekipe po tej formuli:

AA: Zelo močno
A: Močno
BBB: Ustrezno
BB: Soočanje z veliko negotovostjo

Nato bomo pogledali vse posamezne igralce, katerih uspešnost je izstopala (tako ali drugače!) in jim dodelili bonitetno oceno: Blue Chip, Solid Performance, Penny Stock (podobno junk bonds, nevarno visoko tveganje) .


Hitri pregled

Celo sezono se je govorilo in ponavljalo, da imajo Buckeyes težave s fizičnimi ekipami — težave z vodenjem žoge, težave z ustavljanjem teka. Wisconsin? Iowa? Penn State? Država Ohio je te fizične ekipe obravnavala, ne nujno z lahkoto, ampak odločno. Ne, skrbela me je primarna ranljivost Buckeyesov — sekundarna obramba, še posebej obrambni branilci — proti dobrim podajam in močnim napadom na podaje. Kot v Marylandu. Včeraj smo izvedeli, da imajo Buckeyes težave s tem.

Brez dvoma je Taulia Tagovailoa iz Terpov nadigrala CJ Strouda. Več jardov, več podaj za dotik, več jardov na poskus, višji odstotek dokončanja, višja ocena QB. Vendar je OSU zmagal zaradi več pomembnih dejavnikov.

Bucksi so v drugem polčasu igrali precej boljšo igro, ki je porabila čas in odnesla nekaj boja iz Marylanda. Drugič, obramba države Ohio je lahko pritisnila na Tagovailoa pozno v igri, ko je bil izid še vprašljiv, in nabrala pet skupnih vreč. Končno so se Terpovi ubili z dragimi kaznimi. Seveda so imeli tudi Bucksi svoj delež površne igre, a jih je pogosto rešila napaka Marylanda, običajno prijem ali prestrezanje.

To je bila najbolj izenačena tekma, ki so jo imeli Buckeyes letos, tista, ki ni bila zares odločena, dokler ni zadel Zach Harrison in Steele Chambers se ni vrnil za touchdown devet sekund pred koncem igre. Sprašujemo se, ali bo ta napeta tekma, ki jo je treba odigrati v kritičnem času, obetala dobro Bucksom, saj gostijo TTUN, ali pa bo omajala njihovo samozavest. Seveda Wolverines doma proti Illiniju ni bilo lahko. Jasno je, da bo veliko odvisno od tega, kateri poškodovanci se bodo vrnili na igrišče – ​​za obe ekipi.


Napad

Skupna ocena: BBB Ustrezno

Zaostanek s 13-10 ob polčasu je bil napad Buckeyeja v prvem polčasu slab. Odlična vožnja ob prvi posesti je vodila do hitrega vodstva s 7:0. A temu sta sledila dva udarca (in tri-in-out), zadetek iz igre (po nekaj slabih igrah v rdeči coni) in še en udarec. Stroud je opravil le polovico svojih poskusov, TreVeyan Henderson je imel 19 jardov pri 11 prenosih, Bucksi pa 28 jardov ob polovici.

Drugi polčas je bil priča drugačni ekipi Buckeye, eni, ki je dosegla štiri od svojih petih posesti, eni, ki je dominirala v času posesti, eni, ki je dosegla 132 jardov. Seveda je bil del razlike tek novinca Dallana Haydena. Henderson v drugem polčasu ni veliko igral in videli smo ga ob strani s škornjem na nogi, tako da je bil morda poškodovan skozi tekmo. (Ni pa bil videti poškodovan na sprejemu na 31 jardov za Backesov prvi touchdown.)

Kakor koli že, Henderson žoge ni mogel premakniti po tleh. Potem ko je izgubil skupno osem jardov, jih je zmogel le 19 za povprečno 1,7 jarda na nošenje. Hayden pa je tekel 27-krat za 146 jardov (5,4 jarda na nošenje). Ni izgubil niti jarda. Pod črto: Bucksi so boljši z Miyanom Williamsom, ki je bil zunaj pri Marylandu, ali Haydenom kot s Hendersonom na mestu branilca.

Ponovno CJ Stroud ni bil najboljši. Njegove podaje niso bile tako natančne kot običajno, še posebej pri metu v beg. In res ni bilo vzorca; nekateri meti so bili visoki, nekateri nizki. Za igro je Stroud izvedel 60 % svojih metov (ni slabo, a ne tipično za Strouda) za 241 jardov in TD.

Napad Buckeyeja zagotovo ni bil neustavljiv in je na dan pridobil nekaj več kot 400 jardov. Pretvorili so uglednih osem od 15 tretjih poskusov padca in niso se odrekli nobenemu vreču ali izgubljeni igri. Vendar pa je bil način igre precej konzervativen. Opuščate naslednji teden? Ne bi mislil tako. Ta igra je bila bitka.


Obramba

Skupna ocena: BBB Ustrezno (tj. dovolj dobro za zmago)

Obramba Buckeyeja je pozno v tekmi izkoristila priložnost in jo pospravila. Toda ves čas so imeli težave s Tagovailo. Izvedel je 72 % svojih podaj za skoraj 300 jardov in nekaj touchdownov. Prišel je skozi v sklopki na tretji navzdol (in enkrat na četrti navzdol). Tekači – Denzel Burke, Jordan Hancock in Jyaire Brown – so bili vsi vneti za velike igre. In napovedovalci ABC so imeli prav: zakaj so poslušalcem dali tako veliko blazino? Tretji in šesti, Burke pa je bil 15 jardov od svojega človeka. ??? Na splošno sem mislil, da je Cam Brown igral položaj bolje kot njegovi soigralci.

Dopolnjevanje nasprotne tekaške igre je postalo splošno ime in upam, da se bo tako nadaljevalo tudi naslednji teden. D-line in linebackerja Tommy Eichenberg in Steele Chambers sta bila skoraj vedno hitra na žogo.

Občutljivost Bucksov pri podajah in nekaj slabih enajstmetrovk je ohranilo Terrapins v igri.


Posebne ekipe

Skupna ocena: BBB Ustrezno

Kakšna mešanica. Prvič, v redu. Na drugi zaporedni tekmi je Lathan Ransom blokiral udarec, Xavier Johnson pa ga je vrnil in dosegel lahek rezultat. Tokrat je v prvi vožnji Terpov v drugem polčasu prišlo do spremembe igre. Bucksi so zadeli na naslednjih štirih vožnjah, Maryland pa je potreboval nekaj časa, da si je opomogel. X. Johnson je imel tudi nekaj lepih povratnih tekem.

Slab. Dve prestavitvi enajstmetrovke za dodatne točke? Smešno. Prvo ni bilo pomembno, drugo pa je bilo res drago. (Glejte »grdo« spodaj.)

Grda. V četrti četrtini je Maryland dosegel TD in poskusil z dvema točkama znižati izid na 27-21. Bucksi so se takoj vrnili, saj je Hayden zadel na 13 jardov. Buckeyes so se postavili v vrsto za lastno konverzijo dveh točk, le da so bili označeni za novo zamudo. Povišani so se odločili, da bodo udarili točko. Vendar je bil blokiran in vrnil vse do dveh točk za Maryland. Morebitni zaostanek za štiri točke, ko je bil izid še vprašljiv. Grda.


Posamezni nastopi

Modri ​​čip

Dallan Hayden. S toliko poškodbami na položaju branilca je bil Hayden vzdržljiv in produktiven. Hudiča, bil je božji dar, še posebej včeraj. Prevladoval je v drugem polčasu, pridobil 143 jardov pri svojih 26 izvajanjih in dosegel tri hitre touchdowne. Ne zafrkava se. Ne zapravljajte jardov. Ne okleva. Močno udarja po liniji in ima odlično ravnotežje.

Zach Harrison. Harrisonova dva sacka v četrti četrtini sta res postavila piko na i Tagovailoi in Terrapinsu. Snemanje je bilo češnja na torti. Harrison je končal s štirimi spopadi, vendar je bil težava za Maryland celotno pot.

Lathan Ransom. Sedem prebojov in blokiran udarec. Močna podpora za tek. Dobra pokritost na prehodih. Ransom je imel močno igro v vsaki fazi.

Tommy Eichenberg. 12 spopadov. Eichenberg je bil uničevalna posadka z enim članom, ki je nabijala beg in mešala sheme za blokiranje. Za njim je res izjemna sezona.


Solidna zmogljivost

Jack Sawyer. Sawyer je imel močno igro, zbral je štiri napade, vključno z vrečo. Izkazal se je kot peščica pri prepirih in tesnih koncih, ki so ga poskušali blokirati in ga zadržati izven igrišča.

Emeka Egbuka. Mislil sem, da je Egbuka odigral svojo najboljšo igro v zadnjih tednih. Izvedel je nekaj odličnih ulovov – in bili so v ključnih igrah, pri čemer so pogosto ohranjali zagone pri življenju, ko napad ni bil zelo dosleden.


Penny Stock

Taron Vincent. Vincent je, kot vso sezono, igral dobro proti nizu. Toda tista kazen za nešportno vedenje proti koncu prvega polčasa? V tej situaciji ni povzročalo resničnih težav, toda kaj je mislil?


Kljub še eni frustrirajoči tekmi so Buckeyes še vedno neporaženi in so še vedno boljši od vseh svojih nasprotnikov z dvomestno številko. Sezona, kot smo nekako vedeli, da bo, se skrajša na naslednji teden. Buckeyes bodo morali igrati bolje na obeh straneh žoge. Ampak veš kaj? Mislim, da bodo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *