Popoln za uporabo pasivne tehnologije

Eno od ravnovesij, ki si jih prizadevam doseči v letu 2023, je učinkovitejša uporaba tehnologije. Rad bi vedel, kaj se dogaja po svetu v novicah, športu in financah, vendar želim pogledati iPhone manj. Želim si tehnologijo, ki deluje pasivno, in to je eden od razlogov, zakaj sem navdušen, da jo imam Sprememba vremena na moji mizi za novo leto.

Tidbyt je zaslon v retro slogu, ki vam omogoča, da spremljate stvari, ki vas zanimajo, v kratkih delčkih besedila. Dodate lahko finančne ponudbe, svoj koledar, vsebino, ki se predvaja na Spotifyju, športne rezultate, zadnje novice in drugo. Zanj sem prvič izvedel lani in sem navdušen, da bo leta 2023 postal stalni del mojega življenjskega sloga.

Zakaj je Tidbyt idealen vtičnik za delo od doma

Sprememba vremena je zaslon v retro slogu, ki vam omogoča, da ste v koraku s stvarmi, ki vas zanimajo. Prikazuje kratke posodobitve iz virov, ki jih spremljate, oblikovane kot telegram ali retro. Je hkrati poklon zgodnjemu računalništva in poskus uporabe te tehnologije, ki pomaga ljudem ostati osredotočeni na tisto, kar je najpomembnejše. Kot nekdo, ki dela od doma, menim, da je to idealen pripomoček, ki mi pomaga biti v koraku s svetom okoli sebe, ne da bi ves dan strmel v napravo.

Prvotna ideja za Tidbyt je bila ustvariti napravo, ki bi poenostavila vaše jutranje rutine. Koliko je ura? Kakšno je vreme? Kdaj odpelje naslednji metro? Vedno znova posegati po iPhonu, da bi odgovorili na ta vprašanja, je bilo mučno in moteče, zato se je ekipa odločila ustvariti nekaj, kar bi poenostavilo dostop do informacij, ne da bi vas motilo.

Videoposnetek je izjemno dobro narejen in resnično poudarja nekatere prednosti Tidbyte. Vse informacije na svetu so vam na voljo, ko sedite za mizo ali gledate televizijo, ne da bi morali strmeti v svoj iPhone.

Nekaj ​​tednov ga imam na mizi in postal je eden mojih najljubših tehnoloških izdelkov, ki jih uporabljam že dolgo. Deluje na prvi pogled, drži me na tekočem in me ne želi zmotiti.

Nastavitev Tidbyta

Nastavitev vašega Sprememba vremena traja približno pet minut in je podoben postopek kot nastavitev nove naprave HomeKit. Priključili ga boste s priloženo kartico USB-C in adapterjem, odprli aplikacijo Tidbyt in nato ga bo našel prek Bluetootha. Šli boste skozi postopek ustvarjanja računa, nato pa lahko začnete izbirati svoje »aplikacije«.

Katere informacije lahko prikaže Tidbyt?

Sprememba vremena

Tidbyt ima bogastvo vnaprej zgrajene aplikacije se lahko prikaže takoj. Nekateri izmed mojih najljubših so:

 • Cena bitcoina
 • Kdaj se igra nogomet v Gruziji?
 • kakšno je vreme zunaj?
 • Trenutni datum/čas
 • Svetopisemski verz dneva
 • Sončni vzhod sončni zahod
 • Google Koledar
 • Twitter vir

To je le nekaj aplikacij, ki jih uporabljam s Tidbyte, vendar jih je še nešteto. Nekateri priljubljeni so:

 • Google Koledar
 • Todoist
 • Urnik podzemne železnice
 • Cene plina Costco
 • Rezultati lige NFL
 • MLB rezultati
 • Twitter vir
 • Naključni nasvet

Poglej cel listt videti možnosti. Če ne najdete tistega, kar iščete, lahko ustvarite svojega s Tidbytovim API-jem. V svoji pisarni lahko ustvarite aplikacijo za vire po meri, ki vsebuje podrobne statistične podatke o projektu, prodajne številke ali kar koli drugega, kar vam pade na pamet.

Zaviti

Sprememba vremena

Tidbyt ima vse informacije, ki jih želite in potrebujete, na enem mestu, prikazane v lesenem ohišju z matriko svetlih LED luči. Izbirate lahko med katalogom vnaprej pripravljenih aplikacij, kot so vreme, delnice, vremenske razmere v podzemni železnici, cena bitcoina, koledarji in drugo, ali pa sestavite svoj lasten skript na njegovi odprti platformi z le nekaj vrsticami kode. Enkrat ga nastavite s telefonom in bo ostal posodobljen prek lastne povezave Wi-Fi.

Tidbyt je preprost način, da ostanete obveščeni brez vseh motenj, ki jih povzročajo aplikacije družbenih medijev. Z njim lahko vidite, kaj se dogaja v vašem svetu, in spremljate stvari, ki so vam pomembne. Če iščete darilo za nekoga, ki ima rad tehnologijo, vendar jo mora uporabljati nekoliko manj – bi bil Tidbyt popolno darilo za božič. To je popoln način, da dobite najnovejše informacije, ne da bi morali nenehno gledati v svoj pametni telefon. Odlično bi izgledal v dnevni sobi, spalnici (vključuje nočni način), kuhinji ali pisarni. Za dostop do vseh podatkov ni naročnine, gre za enkratno plačilo v višini 179 $in jih je mogoče kupiti neposredno pri Tidbyt.com.

FTC: Za zaslužek uporabljamo samodejne pridružene povezave. več.


Oglejte si 9to5Mac na YouTubu za več Applovih novic:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *