Ponudbe perifernih naprav za računalniške igre na črni petek

Zadnji petek v novembru je končno pred nami, z njim pa tudi tradicionalna množica ponudb na črni petek. Seveda je naša prva in primarna naloga v tem času najti ponudbe pametnih telefonov za vas. Vendar smo tukaj na GSMArena ponavadi splošni tehnološki geeki s širokimi interesi – kul periferne naprave za osebne računalnike so samo en primer.

Ponudbe računalniških perifernih naprav za črni petek

Ponudbe igralnih tipkovnic

Brez nadaljnjega odlašanja se lotimo nekaj dogovorov tipkovnice. Razer ima veliko svojih tipkovnic naprodaj v ZDA. The BlackWidow V3 Mini je odlična tipkovnica z 10 tipkami, velikosti 65 % z RGB osvetlitvijo na tipko, do 200 ur delovanja baterije in brezžično tehnologijo HyperSpeed ​​​​za nizko zakasnitev. Lahko se uporablja z zelenimi ali linearno rumenimi mehanskimi stikali.

Potem je tukaj Razer Huntsman Mini – še manjša 60-odstotna žična plošča z 10 tipkami z RGB na tipko in vašo izbiro klik ali linearnih optičnih stikal. Njegova cena je lepo znižana na 70 $ na Amazon US ali 70 € na Amazon DE. Zadnji posel je za črno tablo z vijoličnimi stikali. Prav tako je dobro, da opozorimo, da je večina nemških seznamov tipkovnic, vključno s tem, za tipkovnice QWERTZ.

Spodaj smo našli nekaj zanimivih ponudb podjetja Corsair. Tam je velik fant Corsair K100 tipkovnico polne velikosti, ki je trenutno naprodaj v različici z opto-mehanskim stikalom. Gre za žično tipkovnico s 44 RGB conami, multimedijo in dodatnimi programabilnimi tipkami.

Klasično in slavno Corsair K70 je tudi naprodaj. To je še ena plošča polne velikosti z optično-mehanskimi linearnimi stikali OPX in multimedijskimi kontrolami ter veliko RGB. Dobiti ga je mogoče za 120 dolarjev ali z linearnimi stikali Cherry MX Red v Nemčiji za 150 evrov.

Ponudbe igralnih mišk

Iti naprej miši. The Corsair Scimitar RGB Elite ima lepo znižano ceno 50 $ v ZDA in 63 EUR v Nemčiji. Je profesionalna igralna miška z dvanajstimi popolnoma programabilnimi gumbi, nameščenimi na drsniku na eni strani. Odličen je za igre MOBA in MMO.

The Razer Naga Trinity ponuja še večjo prilagodljivost s programirljivimi gumbi. Te so zdaj nameščene na zamenljivih ploščah, tako da lahko kadar koli izberete, ali želite na miški 2, 7 ali 12 programabilnih gumbov.

The Razer Viper Ultimate je veliko enostavnejša miška, a še vedno brezžična, s tehnologijo Hyperspeed, do 70 ur delovanja baterije in 8 programabilnimi gumbi.

The Razer Basilisk V3 lahko je ožičen, vendar ima veliko RGB in skupno 11 programabilnih gumbov.

The Razer Orochi V2 je tehnično tudi igralna miška, vendar je bolj kot karkoli drugega namenjena mobilni uporabi. Je zelo lahek, ponuja do 950 ur delovanja baterije in ima dva načina povezave za dodatno prilagodljivost – Razer HyperSpeed ​​​​​​ali Bluetooth. Ima tudi zelo ugodno ceno, trenutno v akciji 40 $ v ZDA in 38 EUR na Amazon DE.

Nenazadnje cenovno ugodna možnost v Razer DeathAdder V2. Je sodobna žična miška z ergonomsko obliko in 8 programabilnimi gumbi.

Ponudbe za pretakanje spletnih kamer

Končno imamo nekakšno kategorijo “razno” z nekaj ponudbami spletne kamere. V skladu s splošno igričarsko tematiko članka in izdelkov v njem te spletne kamere niso samo vaše povprečne običajne kamere, temveč visokokakovostne, ki so primerne tudi za pretakanje kot splošno uporabo.

Ponudbe računalniških perifernih naprav za črni petek

Tukaj je Razer Kiyo Proki ima širokokotno lečo z nastavljivim FOV in največjo ločljivostjo 1080p@60fps.

In obstaja Elgato Facecam. Morda ste že slišali za Elgato zaradi njegovega obsežnega portfelja izdelkov v niši spletnega pretakanja. Elgato Facecam je popolnoma primeren za takšne namene s kakovostjo 1080p@60fps.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *