Ponudbe na črni petek za pametne ure in merilnike telesne pripravljenosti

Amazonov črni petek je tu in če ste si ogledovali novo pametno uro ali fitnes sledilnik, je čas, da preverite nekaj ponudb. Tukaj je seznam ponudb pametnih ur in pasov Amazon US, Amazon UK in Amazon DE.

Pametne ure

Na vrhu seznama pametnih ur je Applov najboljši pes – Apple Watch Ultra. Seveda stane precej penija/evrskega centa, vendar dobite pravo robustno pametno uro z vsemi dodatki, ki jih Cupertino ponuja, in je nekaj dolarjev nižja od redne cene. Apple ni ljubitelj velikih popustov.

Naslednja je Apple Watch Series 8 Aluminij od 449 $/509 £/569 EUR za 41 mm različico (GPS+mobilna), medtem ko je 45 mm 479 $/529 £/609 €. Apple že leta izpopolnjuje svojo serijo ur in osma ponovitev prinaša vse pričakovane funkcije sledenja zdravju in športu, skupaj z novim temperaturnim senzorjem, funkcijo zaznavanja trka in načinom nizke porabe.

Sledi vnos za Wear OS – the Pixel Watch od Googla. To je ena izmed najbolj elegantnih in edinstvenih pametnih ur na voljo in ima zagotovo tisti vrhunski občutek. Všeč nam je bil hiter Wear OS 3.5 in izboljšano sledenje telesni pripravljenosti prek Google Fit, vendar kot pri vseh izdelkih prve generacije tudi Pixel Watch manjka na nekaterih področjih – zlasti glede življenjske dobe baterije. Kljub temu je odličen spremljevalec za kateri koli telefon Android, še posebej, če ste uporabnik telefona Pixel.

Samsung ima v ponudbi kup ur in Galaxy Watch5 Pro je najnovejši in najboljši. Model, opremljen z LTE, pade na 429 USD/429 GBP/392 EUR, odvisno od vašega trga. Dobite celotno izkušnjo Wear OS 3.5 z dodanim prekrivanjem One UI Watch na vrhu. Zgradba je vrhunska s safirnim steklom in ohišjem iz titana, na voljo pa je tudi napredno sledenje zdravju, vključno z odčitki BMI in spremljanjem EKG.

Standardno Galaxy Watch5 je še ena možnost za razmislek. Na voljo je v velikostih 40 mm in 44 mi in poganja isti Wear OS 3.5 z eno uro UI Watch na vrhu, tako kot model Pro, vendar z manj vrhunskimi aluminijastimi ohišji in pasovi za ure ter manjšimi baterijami.

Ponudba vključuje tudi starejšo generacijo Watch4 Samsung Galaxy Watch4 Classic in Galaxy Watch4 modeli. Watch4 Classic ima med oboževalci priljubljen vrtljiv okvir, medtem ko je Watch4 odlična možnost za popust z večino funkcij za sledenje zdravja in telesne pripravljenosti serije Watch5.

Če je ura Pixel Watch premajhna in niste ljubitelj Samsungovega uporabniškega vmesnika One UI 4.5, obstaja Fosil Gen 6ki prav tako poganja Wear OS (stara različica), čeprav je na voljo posodobitev za Wear OS 3. To je trdno zgrajena vrhunska ura z zmogljivim operacijskim sistemom in vsemi funkcijami za spremljanje zdravja in dejavnosti, ki jih lahko zahtevate.

Huaweijevega Oglejte si GT 3 Pro je odlična alternativa množici Wear OS in je znižan na £249/€279. S safirnim steklom in okvirjem iz titana dobite vodilno kakovost izdelave v panogi, skupaj z več kot 10-dnevno življenjsko dobo baterije z večino vključenega spremljanja zdravja in dejavnosti – česar ne vidite pri konkurentih Wear OS.

Zbrali smo tudi nekaj Garminovih ur za tiste, ki tek in športno sledenje jemljejo resno. Zadnji Garmin Fenix ​​​​7 model je bil znižan na 599,99 $/499,99 £/568,36 €. Prinaša vrhunsko izkušnjo sledenja športu in dejavnosti s podrobnimi meritvami med drugim za tek, kolesarjenje, smučanje, plavanje, golf in trening moči.

Vse pametne ure Fenix ​​​​​​7 podpirajo vse standarde pozicioniranja GNSS, vključno z L5, za natančnejše podrobnosti. Na voljo je 16 GB prostora za shranjevanje in NFC s podporo za Garmin Pay.

The Garmin Fenix ​​​​6 Pro je še ena možnost za razmislek. Dobite Garminove obsežne športne funkcije za sledenje ter vgrajen WiFi, GPS, sledenje spanju in NFC z do dvema tednoma delovanja baterije z enim polnjenjem.

The Garmin Forerunner 245 Music Edition je še ugodnejša možnost v svetu vrhunskega sledenja telesne pripravljenosti. Dodatna prednost glasbene izdaje je, da dobite pretakanje glasbe z izvornimi aplikacijami Spotify/Deezer in Amazon Music ter lokalno shrambo glasbe (3,5 GB), ki lahko sprejme do 500 pesmi na uro.

Pametni trakovi

Medtem ko so pametne ure vsekakor koristne spremljevalke našega pametnega telefona ali v določenih primerih celo zamenjava, so pametne ure odlična alternativa z večino funkcij za spremljanje zdravja in športa po le delčku cene.

Fitbit Charge 5 je ena takih možnosti z 1-palčnim zaslonom OLED, vgrajenim GPS-om in elegantnim dizajnom. Dobite tudi senzor telesne temperature in Fitbitove vrhunske možnosti spremljanja zdravja in telesne pripravljenosti.

Amazfit izdeluje nekaj odličnih pametnih nosljivih izdelkov in Amazfit Band 7 je odlična možnost za 39,99 USD/49,90 €. Ponuja 1,47-palčni zaslon AMOLED, Amazon Alexa, športno sledenje za več kot 120 dejavnosti in vodoodpornost 5ATM.

Amazfit GTS 4 Mini je še ena odlična možnost za 89,99 $/89 £. Dobite vse dodatne prednosti Band7, vendar z večjim zaslonom AMOLED in 15-dnevno življenjsko dobo baterije.

Lahko tudi razmislite Huawei Band 7 ki je znižana na £37/€42. Dobite zaslon AMOLED, spremljanje kisika v krvi in ​​srčnega utripa ter celodnevno spremljanje stresa. Band 7 lahko zdrži do dva tedna med polnjenji, svoje teke pa lahko sinhronizirate s Stravo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *