Ponudbe iger na črni petek V ŽIVO za Nintendo Switch, PS5 in Xbox Series X

Osveži

Ključna vizualna umetnost Sonic Frontiers

(Zasluge za sliko: Sega)

Sonic Frontiers ni izšel niti en mesec, pa že opaža velike popuste na Amazonu. V ZDA lahko oboževalci zgrabijo PS5 različica igre za samo 35 $ (odpre se v novem zavihku), velik prihranek 42 %. Medtem lahko stranke iz Združenega kraljestva še vedno izkoristijo igro Xbox serija X|S za 29,99 GBP (odpre se v novem zavihku)in naprej Nintendo Switch za 32,95 funtov (odpre se v novem zavihku).

Igralne slušalke Turtle Beach

(Zasluge za sliko: N/A)

Dve najboljši igralni slušalki Turtle Beach sta še vedno naprodaj v Veliki Britaniji na Amazonu. The Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 gre samo za 64,99 £ (odpre se v novem zavihku) od običajne maloprodajne cene 89,99 GBP.

Medtem višji čin Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max slušalke so zmanjšane na samo 119,99 funtov (odpre se v novem zavihku), medtem ko običajno stane neverjetnih 179,99 £. Če ste iskali nove slušalke za PS5 oz Xbox serije X|S, vsekakor si oglejte te odlične slušalke, ki se ponašajo s fantastično kakovostjo zvoka in neverjetno življenjsko dobo baterije.

Aloy v Horizon Zero Dawn drži lok in puščico

(Zasluge za sliko: Guerilla Games)

V ZDA in lastnik a PS5? Prav zdaj lahko prenesete kopijo Horizon Forbidden West na Amazonu samo za 35 $ (odpre se v novem zavihku), veliki prihranki po polovični ceni. Kot eno izmed letnih najboljše igre za PS5zelo priporočamo pri nas.

Krmilnik Xbox v črni in rdeči barvi na zelenem ozadju

(Zasluge za sliko: The Future)

Brezžični krmilniki Xbox za Xbox serije X|S so povečali svoj delež v Amazonu v ZDA. Prav zdaj lahko nekatere od teh blazinic dobite ceneje kot kdaj koli prej. Barvne različice v prodaji vključujejo standardne Robot Beli (odpre se v novem zavihku) in Ogljikova črna (odpre se v novem zavihku) barvne sheme.

Utripna rdeča (odpre se v novem zavihku), Šok modra (odpre se v novem zavihku), Lunin premik (odpre se v novem zavihku) in več je tudi naprodaj. Spodaj si oglejte vse ponudbe, ki so trenutno na zalogi.

Ponudba za črni petek za Xbox Series S

(Zasluge za sliko: N/A)

Xbox Series S je še vedno najnižja cena na Amazon UK. Običajno 249 GBP, prodajalec je znižal ceno za 60 GBP, tako da je skupni znesek samo 189 funtov (odpre se v novem zavihku). To je fantastična ponudba, če še vedno želite skočiti v trenutno generacijo konzol, čeprav z nizkim proračunom.

Ponudba za črni petek Nintendo Switch OLED

(Zasluge za sliko: N/A)

Še ena ponudba za Nintendo Switch, tokrat za Switch OLED. Tisti v Združenem kraljestvu lahko kupijo Nintendo Switch OLED po rekordno nizki ceni 269,99 funtov (odpre se v novem zavihku) prav zdaj v Smythsu – to ni daleč od standardne RRP za Switch, ki znaša 259 GBP.

Čeprav je ta ponudba samo za samo konzolo, lahko uporabite teh 40 £ v 40 £ prihranka, da si kupite eno od odličnih ponudb iger Switch, ki smo jih delili danes. Vau!

Ponudbe za črni petek za PS5

(Zasluge za sliko: The Future)

Za razliko od lanskega leta vidimo dostojno število konzol in paketov PS5, ki so na voljo pred črnim petkom (več v ZDA kot v Združenem kraljestvu). Čeprav te konzole in paketi niso znižani, je vsekakor vredno razmisliti o njih, če ste letos na trgu za PlayStation 5.

Prav tako je vredno paziti na naše Sledenje inventarju PS5ki vas bo obvestil, kdaj in kje lahko prenesete najnovejšo strojno opremo Sony.

ZDA

Združeno kraljestvo

Kartica microSD Nintendo Switch

(Zasluge za sliko: N/A)

V Veliki Britaniji? Razpon Nintendo Switch Kartice microSD so na Amazonu še vedno močno znižane. Na voljo so vse različice s 64 GB, 128 GB, 256 GB in 512 GB, ki so kot nalašč za povečanje majhne količine pomnilnika, ki ga ima Nintendo Switch OLED.

Ponudbe so naslednje:

Ponudba dirkalnega volana Logitech G29 PS5

(Zasluge za sliko: N/A)

Iščem a PS5 Nastavitev dirkalnih koles za igre, kot je Gran Turismo 7? Nastavitev dirkalnega kolesa Logitech G29 je še vedno naprodaj v ZDA in Veliki Britaniji. Je eden od najboljša dirkalna kolesa lahko kupite in trenutno uživa velik popust na Amazonu.

Logitech G29 se zaveda 199 dolarjev (odpre se v novem zavihku) / 199 funtov (odpre se v novem zavihku) trenutno pri Amazonu, ena najnižjih cen, na katere je kdaj padel. Toda glede na tako ugodno ceno pričakujemo, da se bo delnica hitro prodala. Če ste iskali profesionalni komplet dirkalnih volanov, potem je najbolje, da takoj ukrepate.

Ponudba Oculus Quest 2

(Zasluge za sliko: N/A)

Človek, ga imamo? Oculus Quest 2 dogovor za vas. Če ste nameravali izbrati enega od najboljše VR slušalke zase, potem imaš srečo. Prav zdaj lahko kupci v ZDA izberejo fantastičen paket za samo 349 dolarjev (odpre se v novem zavihku) pri Amazonu. Medtem lahko čez lužo stranke iz Združenega kraljestva zgrabijo isti paket 349 funtov (odpre se v novem zavihku).

Ta paket Oculus Quest 2 vključuje slušalke s 128 GB, krmilnike, kot tudi Beat Sabre in Resident Evil 4 VRdva od najboljše igre VR tam. Ne pozabite preveriti te ponudbe, preden je ni več!

Igralec, ki se bori s pošastmi

(Zasluge za sliko: FromSoftware)

Če se še niste oglasili Starejši prstan vendar je zdaj odlična priložnost. V Združenem kraljestvu je Amazon znižal različico PS5 na samo 25 funtov (odpre se v novem zavihku). Edina težava je, da lahko traja mesec ali dva, da prispejo, in Amazon pravi, da bo najhitrejša dostava med 3. decembrom in 11. januarjem.

Nintendo Switch + Mario Kart 8 Deluxe Black Friday Deal

(Zasluge za sliko: N/A)

Ta ponudba Nintendo Switch Black Friday je morda najboljša, kar smo jih videli v vsem letu. Prav zdaj lahko prevzamete paket Nintendo Switch, ki vključuje konzolo, Mario Kart 8 Deluxe in trimesečno naročnino na Nintendo Switch Online za 299 $ pri Best Buy (odpre se v novem zavihku) oz £259 v My Nintendo Store (odpre se v novem zavihku) v Veliki Britaniji.

Če ste iskali odlično Nintendo Switch paketna ponudba ta črni petek, potem s to ponudbo ne boste zgrešili. Če ste na trgu za OLED, bodite pozorni na našega Črni petek Nintendo Switch OLED ponudbe za največje popuste trenutno.

ZDA

Združeno kraljestvo

Igre Nintendo Switch

Če ste iskali znatne popuste na najboljše igre Nintendo Switch, potem ne iščite več. Številni vrhunski naslovi so trenutno pod oznako 40 $/40 £ na Amazonu, zato je pravi čas, da razširite svojo knjižnico Switch.

Nova izdaja Sonic Frontiers je v Združenem kraljestvu doživel ogromen popust, s 40-odstotnim popustom, kar pomeni, da lahko kupite Sonicovo najnovejšo pustolovščino za nekaj več kot 30 funtov (odpre se v novem zavihku)medtem Lego Star Wars: Saga o Skywalkerju imel a 41 % ceneje (odpre se v novem zavihku) v ZDA. Druge igre v ponudbi vključujejo Nintendo Switch Sports, Mario Kart 8 Deluxe in Splatoon 3.

ZDA

Združeno kraljestvo

Polnilna postaja PS5 DualSense

(Zasluge za sliko: Sony)

Če imate več kot eno Krmilnik DualSensepotem resno razmislite o nakupu polnilne postaje PS5 DualSense ta črni petek.

Enostavno eden od najboljši dodatki za PS5 lahko kupite, vam polnilna postaja DualSense omogoča polnjenje dveh igralnih ploščic hkrati, kar vam prihrani nenehno menjavanje krmilnikov – in trenutno je po najnižji ceni doslej.

Trenutno je ta osnovni vtičnik v redu 22,99 USD pri Best Buy (odpre se v novem zavihku) v ZDA in 16,99 £ na Amazon UK (odpre se v novem zavihku).

ZDA

Združeno kraljestvo

Najbolj udoben igralni stol

(Zasluge za sliko: The Future)

The najboljši igralni stoli so pogosto drago. Ta črni petek sem želel izbrati enega, v upanju, da bom dobil spodoben popust, saj trenutno ne morem opravičiti, da bi porabil ogromno denarja. Na srečo je naš urednik strojne opreme Aleksha McLoughlin pobrskal po spletu in sestavil seznam najboljši igralni stoli pod 250 USD za črni petek.

Čeprav trenutno ni a ogromno izbiro, lahko prenesete Respawn 110 Fabric za 212,49 $ (odpre se v novem zavihku)the Razer Enki X za 229,99 $ (odpre se v novem zavihku)ali AutoFull Ergonomic Gamer za 249,99 USD (odpre se v novem zavihku).

Pričakujemo, da bo ob črnem petku znižana večja izbira igralnih stolov, nekatere od teh cen pa se bodo verjetno še znižale.

Razširitvena kartica Seagate z oznako »Ne zamudite« zraven

(Zasluge za sliko: Future/Microsoft)

Brisanje iger iz vašega Xbox serija X oz Xbox Series S, da bi naredili prostor za nove. The Seagate Xbox Storage Expansion Card naredi manj težav, saj vam omogoča, da razširite svoj prostor za shranjevanje Xbox brez težav – preprosto ga potisnite na zadnji del konzole.

Slaba stran je, da je ta priročna kartica precej draga. Zato mi je odleglo, ko vidim nekaj popustov na različico 1TB pred črnim petkom. Trenutno obstaja £35 popusta na razširitveno kartico Seagate Xbox (odpre se v novem zavihku) na Amazon UK, s čimer se je cena znižala na 184,99 £. V ZDA obstaja 20 USD popusta na razširitveno kartico (odpre se v novem zavihku)kar pomeni nekaj manj kot 200 $.

To je še vedno precej drago, vendar upam, da bomo pozneje ta teden videli nadaljnji padec cene – še posebej, ker smo že videli, da je dosegla 164,99 £/189,99 $. Osebno imam eno od teh kartic in najdem dodatnih 1 TB prostora za shranjevanje, ki ga doda Xbox Series X. 1 TB pomeni, da mi je redko treba brisati igre s konzole (razen če grem na Xbox Game Pass zabava za prenos).

ZDA

Združeno kraljestvo

Brezžične slušalke PS5 Pulse 3D poleg značke 'Big Save'

(Zasluge za sliko: Future/Sony)

Pozdravljen raj! To je Vic Hood, pridruženi urednik TRG. V naslednjih nekaj urah vam bom ponudil najboljše igralne ponudbe za črni petek, preden jih bom predal svojemu cenjenemu kolegu Rhysu Woodu. Torej gremo.

Če iščete odlično PlayStation 5 slušalke, potem imaš srečo. Pri nekaterih od njih že opažamo popuste najboljše slušalke PS5 trenutno, tako v ZDA kot v Združenem kraljestvu, pri različnih prodajalcih.

V ZDA lahko le prihranite denar nad 30 $ za brezžične slušalke PlayStation PULSE 3D (odpre se v novem zavihku), 20 $ za Razer X Kaira (odpre se v novem zavihku), 50 $ za Astro Gaming A50, (odpre se v novem zavihku)in konec 90 $(!) za EPOS H3 Hybrid (odpre se v novem zavihku).

In v Veliki Britaniji obstaja £18 popusta na brezžične slušalke PlayStation PULSE 3D (odpre se v novem zavihku) (jaz £20 popusta na izdajo Midnight Black (odpre se v novem zavihku)), 70 $ popusta na Astro Gaming A50 (odpre se v novem zavihku), skoraj 30 USD popusta na Razer Kaira X (odpre se v novem zavihku)in ogromno £70 popusta na SteelSeries Arctis 7P+ (odpre se v novem zavihku).

Čeprav pričakujem, da bodo nekatere od teh slušalk padle cene bližje velikemu dnevu v petek, če želite popust na odlične slušalke PS5, s temi ponudbami ne morete zgrešiti.

ZDA

Združeno kraljestvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *