Ponudbe Apple Black Friday 2022: Najnižje cene slušalk AirPods Pro, AirTags in več

Želite več ponudb? Obiščite CNN Underscored’s Vodnik po črnem petku za pokritost od stene do stene najboljših popustov med največjim nakupovalnim dogodkom v letu.

Ponudbe Apple Black Friday 2022: predstavljene ponudbe

AirPods Pro 2: Novi AirPods Pro so pravkar dosegli najnižjo ceno 200 $ (50 $ popusta), zato je zdaj pravi čas, da skočite na enega naših najljubših parov brezžičnih ušesnih čepkov.

Apple izdelki so redko poceni, zato Črni petek je odličen čas za znižanje želenih naprav podjetja. Veliko najnovejših AirPods, MacBooks, Apple ure, iPhoni in več jih je že v prodaji za veliko sezono spletnega nakupovanja, in da vam olajšamo delo, smo na podlagi naših obsežnih praktičnih pregledov ročno izbrali tiste, ki se jih res splača kupiti.

Apple Watch Series 8 izboljša našo najljubšo pametno uro z zaznavanjem temperature in zaznavanjem trkov in je trenutno po najnižji ceni doslej.

Če lahko živite z nekoliko manj elegantnim dizajnom in nekaj naprednimi možnostmi sledenja, vam Apple Watch SE nudi vse bistvene elemente Apple Watch po veliko nižji ceni. Ta novi model je pravkar prejel svoj prvi popust, zaradi česar je še večja ponudba.

Menimo, da je robustna ura Apple Watch Ultra z bogatimi funkcijami najboljša ura Apple Watch za ljudi, ki so pripravljeni zapravljati, in njeno visoko ceno je nekoliko lažje prenesti s to prvo ponudbo.

AirPods Pro 2 so naše najljubše Applove slušalke zahvaljujoč odličnemu odpravljanju šumov in nadzoru, trenutno pa so po najnižji ceni doslej.

Klasične slušalke AirPods še vedno zvenijo odlično in brez težav delujejo z vašim iPhoneom, poleg tega pa so odlična vrednost za to izjemno nizko ceno. Videli smo, da gredo celo do 80 $, vendar je 90 $ ukradeno.

Če imate omejen proračun ali preprosto raje uporabljate žične slušalke, so Applove cenovno ugodne (in super trendovske) slušalke EarPods trenutno v prodaji. Niso ravno najnižja cena doslej, vendar so še vedno ugodni pri 18 $.

Beats Fit Pro je naš najboljši izbor med brezžičnimi slušalkami, ki ponujajo vrhunske funkcije in udobje za uporabnike iOS in Android. Trenutno niso najnižje cene, vendar so še vedno zelo dobre vrednosti pri 180 USD.

Powerbeats Pro že dolgo držijo naziv naših najljubših brezžičnih slušalk in so še vedno odlična izbira za ljudi, ki želijo njihovo izjemno varno prileganje za vadbo – še posebej po tej najnižji ceni doslej.

AirPods Max zagotavljajo neverjetno kakovost zvoka in aktivno odpravljanje šumov, čeprav so po polni ceni nekoliko precenjeni. Ta posel pomaga nadomestiti to, in čeprav to ni njihova najnižja cena doslej, je še vedno dobra za avdio odvisnike, ki so pripravljeni zapravljati.

Menimo, da so AirTags obvezna oprema za lastnike iPhona, saj lahko z njimi natančno sledite skoraj vsakemu izgubljenemu predmetu. To je najnižja cena, ki smo jo videli za posamezen AirTag, zaradi česar so popoln dodatek za nogavice.

Če potrebujete paket AirTag za vso družino (ali ga obdržite zase), je ta paket štirih AirTag po znižani ceni najboljša skupna vrednost, ki vam dejansko zagotovi četrto AirTag brezplačno.

Appleov polnilnik MagSafe je naš najboljši izbor za brezžični polnilnik za ljudi z iPhonom 12 ali novejšim, saj se zlahka poveže z vašim telefonom za hitro polnjenje (odličen je tudi za AirPods). Ta priljubljeni vtičnik je trenutno naprodaj za 9 USD, kar je zelo blizu najnižje cene doslej.

Logitech Combo Touch je ena naših najljubših tipkovnic za iPad in vaš iPad spremeni v precej zmogljiv prenosnik. Ta različica (narejena za modele 7., 8. in 9. generacije) je skoraj najnižja cena doslej.

Verizon ponuja iPhone 14 Pro brezplačno z izbranimi zamenjavami in dodatnih 200 USD za tiste, ki zamenjajo operaterja. Če ste upravičeni, je to odličen način, da dobite enega naših najljubših telefonov.

Best Buy ponuja znižane cene za vse modele iPhone 14 Plus, Pro in Pro Max, če kupite s paketom operaterja Verizon, AT&T ali T-Mobile.

Applove ponudbe za črni petek pogosto niso najboljše, a če ste vseeno nameravali kupiti iPhone 13, 13 mini, 12 ali SE, vam Apple od 25. do 28. novembra ponuja brezplačno darilno kartico v vrednosti 50 USD.

Čeprav 9. generacija iPada ni najnovejši model, je še vedno naš najboljši izbor za tablico, zahvaljujoč širokemu izboru aplikacij in odlični zmogljivosti za ceno – ki je trenutno najnižja.

Novi iPad Mini je prava pot, če želite Applov najbolj prenosni tablični računalnik, še posebej zdaj, ko je padel na najnižjo ceno doslej.

Najnovejši iPad Pro je najhitrejši tablični računalnik, kar smo jih kdaj preizkusili, in lahko nadomesti vaš prenosni računalnik pri določenih potekih dela. To je prvi večji popust, ki smo ga opazili pri novem modelu, zaradi česar je njegova visoka cena nekoliko sprejemljivejša.

MacBook Air M1 je že dolgo naš najboljši izbor prenosnikov zahvaljujoč njegovi neverjetni zmogljivosti, in čeprav ga je od takrat zamenjal hitrejši model M2, je še vedno neverjetno ugoden po najnižji ceni doslej.

Najnovejši MacBook Air je na splošno naš najljubši prenosni računalnik, ki ponuja najboljše zmogljivosti v svojem razredu znotraj znatno nadgrajenega dizajna. To je najnižja cena, ki smo jo doslej videli za ta fantastični prenosnik.

Naš izbor nadgradnje za najboljši prenosnik, 14-palčni MacBook Pro ima zmogljivost in vrata, ki jih potrebujejo resni napredni uporabniki. Ta dragi model je trenutno močno znižan in ima najnižjo ceno doslej.

Ta ponudba za Apple TV vam ponuja naš najljubši pretočni predvajalnik po najnižji ceni doslej, in čeprav ni najnovejši, najhitrejši model, bo še vedno odlično deloval v kateri koli zabavi.

Če imate omejen proračun ali še vedno uporabljate televizor 1080p, je osnovni Apple TV HD neverjetna vrednost po tej najnižji ceni doslej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *