Pokémon GO: Kako razviti Cosmoem v Solgaleo in Lunala

Pokemon GO Evolve Cosmoem Solgaleo Lunala
Slika: Podjetje Pokémon

Zadnja sezona v Pokémon GO, Sezona svetlobe, je bilo aktivno posebno raziskovalno iskanje v obliki ‘Cosmic Companion’. Ta naloga se začne tako, da si prislužite Cosmog Pokémona in se razvije v priložnost, da ga razvijete v enega od dveh legendarnih junakov VII. generacije, Solgaleo ali Lunala.

Za razliko od običajne evolucije ima Cosmoem možnost, da se razvije v katero koli od teh legend, zato je pomembno poznati okoliščine, v katerih mora potekati evolucija, če iščete določeno evolucijo.

Sestavili smo naslednji vodnik, da bi vas seznanili z razlikami v evolucijskih taktikah in kaj morate storiti, da zagotovite, da se bo vaš Cosmoem razvil v legendarnega, ki ga potrebujete.

Pokémon GO – Kako razviti Cosmoem v Solgaleo in Lunala

Razvijanje Cosmoema v specifično eno od njegovih dveh oblik je nekoliko bolj zapleteno delo, kot je običajno pri evolucijah Pokémona. Za oba izida je pomembno, da ste pozorni na čas izvajanja evolucije, pri čemer imajo ure v dnevu pomembno vlogo pri tem, ali nosite Solgaleo ali Lunala.

Oba izida evolucije zahtevata, da zberete določeno količino bonbonov Cosmog, preden se kaj zgodi. Zato smo najprej določili, kako jih pridobiti v svojo last, preden smo podrobno opisali posebnosti razvijanja Cosmoema v katero koli od njegovih legendarnih stanj.

Kako do Cosmog Candy

Pokémon GO Candy
Slika: Podjetje Pokémon

Sladkarije Cosmog je težko dobiti in zbrati dovolj je največji izziv v igri Legendary Evolution. Trenutno je sladkarije mogoče najti na tri različne načine: dokončanje raziskovalnih nalog, posrečenje z redkimi bonboni ali sprehod s Cosmogom/Cosmoemom kot prijateljem (hvala, Eurogamer).

Prvi od teh pristopov vam prinese največ bonbonov Cosmog naenkrat. Pridobite ga lahko tako, da dokončate 8. korak posebne raziskovalne misije Season of Light ‘Cosmic Companion’, ki zahteva, da ujamete katere koli tri Pokémone. Nagrade za dokončanje vam bodo dale 50 Cosmog Candies ter 3000 XP in 1500 Stardusta.

Rare Candy je še en pristop in je uporaben v takšni situaciji, ko je Cosmog Candy razmeroma težko dobiti. Predstavitev Pokémona z redkimi sladkarijami bo spremenila v zahtevano blago, le ne pričakujte, da bodo takoj na voljo – z razlogom se imenujejo “redki”!

Končni pristop je, da dodelite Cosmoga/Cosmoema za svojega prijatelja, kjer boste s hojo z njima zaslužili Candy. Še enkrat, to je počasen pristop k pridobivanju predmetov, vendar vsaka malenkost pomaga.

Solgaleo

Solgaleo
Slika: Podjetje Pokémon

Če želite razviti Cosmoem v Solgaleo, boste potrebovali 100 bonbonov Cosmog in se boste morali razvijati čez dan.

Čas dneva v igri Pokémon GO je odvisen od vašega lokalnega časovnega pasu in se odraža na glavnem zemljevidu, ki ga lahko vidite na domačem zaslonu igre. Če je sonce trenutno tam, kjer ste vi, bo zemljevid Pokémon GO zelen, Cosmoemov evolucijski simbol pa bo imel majhno silhueto Solgale, ki to potrjuje.

Omeniti velja, da lahko zaenkrat ta razvoj izvedete samo enkrat. To pomeni, da morate ustvariti Cosmoem samo podnevi, če želite narisati Solgaleo. Če tega ne storite, pomeni, da ne boste mogli razviti Cosmic Pokémona v Lunalu.

Lunala

Lunala
Slika: Podjetje Pokémon

Razvoj Cosmoema v Lunal deluje na enak način kot razvoj Solgale, vendar z nasprotnim učinkom. Evolucija bo zahtevala 100 bonbonov Cosmog in mora potekati ponoči.

Indikator dnevne svetlobe na zemljevidu Pokémon GO je dober znak, kaj bo prinesla vaša legendarna evolucija. V primeru Lunale boste želeli zemljevid v zatemnjenem stanju – ki odraža nočno nastavitev vašega lokalnega časa. Cosmoemov gumb za razvoj bo v tem potrditvenem obdobju vseboval silhueto Lunale.

Podobno kot Solgaleo je tudi Cosmoem mogoče razviti samo enkrat, ne glede na to, koliko bonbonov Cosmog imate v lasti. Če želite zagotoviti, da boste dobili Lunalo iz evolucije, je dobro, da preverite, ali vas igra ima ponoči, ker je to edini čas, ko bo legendarni na voljo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *