Peter Schiff pravi, da Bitcoin čaka še dolga pot – Cena BTC pri 10.000 $ – Trgi in cene Bitcoin News

Ekonomist in zlati hrošč Peter Schiff pravi, da bo bitcoin po propadu kripto borze FTX še vedno dolga pot do padca. Prav tako verjame, da je 10.000 dolarjev prava cena bitcoina in opozarja, da se “levji delež prodaje sploh še ni začel.”

Schiff napoveduje, da je pred bitcoinom še dolga pot

Zlati hrošč in ekonomist Peter Schiff je v seriji tvitov opozoril, da cena bitcoina pada daleč od trenutne ravni.

Začel je s sklicevanjem na napoved, ki jo je dal junija, da se bo potreba po prodaji bitcoinov za plačilo računov samo poslabšala, ko se bo recesija poglabljala in dolgoročno BTC lastniki brez plač prisiljeni prodati. Ob ugotovitvi, da ni trajalo dolgo, da se je njegova napoved uresničila, je Schiff v sredo tvitnil:

Levji delež prodaje se sploh še ni začel. Pred bitcoinom je še dolga pot.

V nadaljnjem tvitu je dodal: »Že leta opozarjam, da bodo vsi ljudje, ki so denar izgubili v kripto, tožili vsi ljudje, ki so denar izgubili v kripto. Torej, odvetniki, poživite se.”

Ko je komentiral propadlo kripto borzo FTX in nekdanjega izvršnega direktorja Sama Bankman-Frieda (SBF), je Schiff zapisal: »Nikoli nisem razmišljal o SBF, ker nikoli nisem razmišljal o vlaganju v FTX. A če bi opravil deset minut skrbnega pregleda, bi bile rdeče zastave očitne.« Razložil je:

Dejstvo, da jih je očiten prevarant tako zlahka zavedel toliko v kriptovalute, postavlja pod vprašaj njihovo presojo o vsem, kar se tiče kripto.

Schiff meni, da je prava cena bitcoina 10 tisoč dolarjev

Schiff je delil tudi svoje misli o nedavnem delovanju Grayscale’s bitcoin trust (GBTC) in njegovem odnosu do cene bitcoina. Bitcoin skeptik je v petek zapisal:

Glede na 43-odstotni popust GBTC na NAV se bitcoin že trguje precej pod 10.000 $. Mislim, da je to prava cena bitcoina, ker ko prodaš GBTC, dobiš pravi denar. Ko pa prodaš BTC dobiš plačano povezavo. Če želite dobiti pravi bitcoin denar, morate sprejeti velik popust.

»GBTC zdaj trguje s 46-odstotnim popustom. Nov rekord. Nekaj ​​se vsekakor dogaja. Bitcoin je v resnih težavah. Pojdi ven, dokler lahko!” dodal zlatega hrošča. V času pisanja, BTC trgovanje za 16.727 $.

Veliko ljudi na Twitterju se s Schiffom ni strinjalo. En uporabnik je rekel: »To je preprosto neprijetno. Predstavljajte si rušenje BTC ker je bil 100 $, in vsa ta leta pozneje še vedno nimaš pojma o nobenem vidiku tega.« Drugi je zapisal: »Nikoli nisem dobil tetherja, ko sem prodal bitcoin. Popust je tudi zato, ker obstajajo hedge skladi, ki lahko kupijo samo GBTC, vendar ne BTC ki se vržejo v smeti in morajo zbrati čim več likvidnosti.”

Tržni analitik Joe Consorti je v petek na Twitterju pojasnil, da so institucije skozi vse leto zapustile GBTC in da se je njegova matična družba Digital Currency Group (DCG) odločila prevzeti vrečo, “da bi ublažila vpliv institucionalnega prodajnega pritiska in podprla neto vrednost sredstev (NAV ) sklad.” Vendar je opozoril: “Vendar pa ta intervencija ni ustavila diskonta za NAV sklada, ki se je povečal na -42,7 %.”

V petek, Grayscale Investments v skupni rabi varnostne informacije, povezane z njegovimi izdelki. Podjetje za upravljanje premoženja je vztrajalo, da so digitalna sredstva njegovih izdelkov varna in zaščitena.

Oznake v tej zgodbi

Peter Schiff, Peter Schiff 10.000 bitcoinov, peter schiff bitcoin, Napoved cene Bitcoina Petra Schiffa, Peter Schiff btc, Peter Schiff kripto, kriptovaluta petra shifa, Peter Schiff FTX, Peter Schiff prava cena bitcoina, Peter Schiff Sam Bankman-Fried, Peter Schiff SBF

Kaj menite o komentarjih Petra Schiffa? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Kevin Helms

Avstrijski študent ekonomije Kevin je Bitcoin odkril leta 2011 in od takrat je evangelizator. Njegovi interesi so varnost bitcoinov, odprtokodni sistemi, omrežni učinki ter presečišče med ekonomijo in kriptografijo.
Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je zgolj informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za nakup ali prodajo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenega, davčnega, pravnega ali računovodskega svetovanja. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *