Penn State 55, Rutgers 10: Kaj je povedal Twitter

Potem ko je bil Nick Singleton že večkrat v tej sezoni blizu tega, da bi ga prekinil, je to v soboto končno uspelo. Medtem ko je Penn State zaostajal s 3-0, je Singleton zadel in nadaljeval s tekom 100 jardov do končne cone.

Ob napadu Penn Statea, ki je obtičal v blatu in se je boril za nadaljevanje, je obramba začela prevzemati igro. Marquis Wilson in Dom DeLuca sta skupaj izsilila udarec, ki ga je Kobe King pobral in vrnil v hišo. Kingova vrnitev je prinesla vodstvo Nittany Lions s 14-10. To je bil začetek Penn Statea, ki je dosegel 48 neodgovorjenih točk za konec tekme.

To je bil del še enega prevladujočega dne za obrambo Nittany Lion. Del tega je bil še en dan, ko je Abdul Carter pokazal svoje elitne spretnosti in bil videti veliko več kot pravi novinec. Carter je zabeležil dva spopada za poraz, vrečo, in nadaljeval z nečloveško hitrostjo zapiranja in atletiko, ko je letel po igrišču.

Tudi Johnny Dixon se je pridružil zabavi. Nov začetek namesto Joeyja Porterja Jr. ki po odstranitvi slepiča ostaja zunaj postave, je Dixon v drugi četrtini posredoval. Čeprav je bil prvotno pick-6, so ga poklicali nazaj zaradi nedovoljenega bloka, vendar je bilo še vedno prestrezanje.

Dixonovo prestrezanje je povzročilo touchdown, ki ga je izvajal Sean Clifford, kar je omogočilo, da je vodstvo Penn Statea začelo rasti.

Na začetku drugega polčasa je obramba Nittany Lion dosegla svojo drugo posest in rezultat igre. Tokrat se je to zgodilo, ko je Curtis Jacobs odpustil Gavina Wimsatta, Ji’Ayir Brown pa je pobral žogo in tekel 70+ jardov do končne cone za vodstvo 35-10.

Poleg Singletonovega povratnega udarca z začetnim udarcem je Kaytron Allen še naprej delal svoje. Novi bočni branilec je hitel za 117 jardov in njegov 9. touchdown v sezoni. To je vključevalo Allen, ki je še naprej pokazal elitno vizijo in sposobnost rezanja kot nosilec žoge. Prav tako je odnesel velik kup velikih mož v končno cono za touchdown.

Večji del drugega polčasa je bil Drew Allar branilec Nittany Lions. Čeprav je začel le 1/5 po zraku, je zadel 4 od zadnjih 5 podaj. Allar je dosegel tudi svoj prvi touchdown v karieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *