Partnerstvo Hot Springs Metro za trženje mesta Majestic

Upravni odbor Hot Springsa je v torek delegiral trženje lokacije hotela Majestic izvajalcu mestnega gospodarskega razvoja, s čimer je Hot Springs Metro Partnership postal klirinška hiša za vse nakupne ponudbe in predloge za prenovo.

To je prvič, da mestna pogodba za storitve s partnerstvom v vrednosti 100.000 USD vključuje trženje določene nepremičnine.

Mesto je največji vlagatelj v javno-zasebno neprofitno gospodarsko razvojno korporacijo, ki je povezana z Greater Hot Springs Chamber of Commerce.

Sporazum, ki velja od januarja do decembra prihodnje leto, mestu prepoveduje ukrepanje na nepremičnini Park Avenue, ki jo je pridobil leta 2015, do konca obdobja pregleda partnerstva 1. novembra prihodnje leto. Mesto vse ponudbe sprejema do 30. septembra. bo posredovano partnerstvu v preverjanje.

“Naš načrt je pridobiti predloge, jih filtrirati in vam ponuditi najboljšega,” je upravnemu odboru povedal lokalni bančni direktor Scott Dews, predsednik odbora za razvoj Majestic Site Development Committee pri HSMP.

“Prosili ste, da vidite naša merila. Smo v procesu razvoja tega,” je dejal.

Pogodba daje HSMP možnost oddaje predloga pred 30. septembrom. Direktorica District 5 Karen Garcia je upravnemu odboru povedala, da mora videti vse ponudbe za nakup takoj, ko jih prejme.

“Rada bi bila seznanjena s tem, preden me volivec vpraša o tem,” je dejala. “Kot izvoljeni uradnik se od mene pričakuje, da se zavedam nekaterih stvari.”

Mestni tožilec Brian Albright je dejal, da predlogi ali ponudbe za partnerstvo Hot Springs Metro postanejo javni dokumenti, potem ko se jih deli z upravnim odborom. Dews je dejal, da bi to lahko zapletlo trženjska prizadevanja partnerstva.

“V teh predlogih bodo informacije o lastništvu,” je povedal upravi. “Če bodo vse te informacije javno objavljene, mislim, da ne bomo mogli nikogar pripeljati k mizi.”

Upravni odbor je soglasno sprejel Garciin amandma k sklepu o odobritvi pogodbe in se strinjal, da se v pogodbo vključijo “kopije vseh ponudb za nakup se delijo z upravnim odborom, ko jih prejmejo.”

“Nimam težav z deljenjem tega,” je dejal Dews. “Mislim, da bo težava, ki jo bomo imeli z razvijalci, ta, da bodo vse njihove informacije javne. To nas skrbi.”

Predsednik/izvršni direktor Hot Springs Metro Partnership Gary Troutman je dejal, da do konca 10-mesečnega obdobja pregleda ne želi razkriti, kdo je predložil predloge za obnovitev.

“Ne vem, ali bi se počutili udobno, če bi jih poimenovali glede na to, kje smo v procesu,” je povedal upravi. “Nočemo prestrašiti nikogar, ki bi lahko bil za nas izvedljiv projekt.”

Veliko dela, ki ga Hot Springs Metro Partnership opravi za mesto, si deli z upravnim odborom na splošno, saj sporazumi o nerazkritju preprečujejo, da bi partnerstvo razkrilo podrobnosti o projektih, ki jih izvaja. Troutman je upravnemu odboru povedal, da bo enaka raven nerazkritja v mesečnih poročilih, ki jih pripravlja, verjetno veljala za Majesticovo trženje.

“Vse, kar ni NDA, je običajno tam,” je dejal o poročilih, ki jih zahteva sporazum o partnerstvu z mestom.

“Mislim, da bo temu nekako sledilo … Pri zaposlovanju bomo proaktivni, vendar nimam občutka, koliko pozornosti bomo prejeli,” je dejal.

Upravni odbor je obnovo Majestica postavil za eno svojih prednostnih nalog v letih 2021 in 2022. Po poskusu mesta, da bi zbrali predloge leta 2020, je bilo prejetih le malo odgovorov in pogodba za izgradnjo prizorišča za zabavo na prostem na tem mestu je bila julija prekinjena, mestni menedžer Bill Burrough je direktorjem avgusta povedal, da se bo mesto naslednje leto osredotočilo na druge prednostne naloge.

Hot Springs Metro Partnership je ponudil trženje mesta septembra. Njegovo sodelovanje je bilo pogojeno s tem, da je središče izmenjave vseh predlogov in ponudb. Dews je dejal, da HSMP ne želi, da bi ga spodkopavali razvijalci, ki delajo zunaj njegove pristojnosti.

“Samo ne želimo, da bi se kdorkoli lahko izognil procesu,” je septembra povedal upravi. “Če gremo iskati razvijalce in jih pripeljemo v Hot Springs, če je dovolj, da nekdo sklene nepremičninski posel, ki bo propadel, je to edina stvar, ki nas skrbi.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *