Overwatch 2 znova zahteva vašo telefonsko številko

Posnetek zaslona zdravilke Mercy iz Overwatcha, ki izvaja svoje ultimativno Vstajenje.

Če ste bili veseli, da je Blizzard večinoma odpravil zahtevo po zaščiti SMS, metodo za zatiranje ustvarjanja brezplačnih Overwatch 2 računov potencialnih slabih akterjev, žal vas moram razočarati, vendar je nazaj. Da, izdal založnik v posodobljena objava v blogu da je bil SMS Protect ponovno omogočen, kar pomeni, da boste morali, ne glede na to, ali imate predplačniški mobilni telefon ali ne, svojo telefonsko številko kmalu povezati z računom Battle.net, če želite igrati Overwatch 2.

Overwatch 2 odkar je izšel 4. oktobra, je kar nekaj nereda. Zemljevidi so bili odstranjeni. Strežniki so bili poplavljen ob izstrelitvi, zaradi česar igre večinoma ni mogoče igrati. A tretjina seznama je zaklenjena in določeni junaki, kot Bastion in Meiso bili umaknjeni, da lahko Blizzard odpravi težave s svojimi kompleti.

Overwatch 2 šel skozi to, zahteva za številko SMS Protect pa je bila še en trn v peti igričarju. Nekateri so rekli moje mesto počutil se je kot “biti kaznovan zaradi revščine” ker SMS Protect ni dovoljeval predplačniških številk, s čimer je ljudem z nizkimi dohodki dejansko preprečil, da bi sploh kdaj igrali brezplačno igro herojski strelec. Po hitrem odzivu na to kontroverzno zahtevo je Blizzard preklical odločitev in rekel, da ljudem s povezanim računom Battle.net “ne bo treba zagotoviti telefonske številke za igranje.” Overwatch 2.

Preberi več: Overwatch 2Telefonska zahteva: ‘Kot bi bil kaznovan, ker si reven’ [Update: Gone For Most]

No, Blizzard se je spet premislil. V objavi v spletnem dnevniku, posodobljeni 17. novembra, je založnik dejal, da SMS Protect for Overwatch 2 se vrača.

“Z današnjim dnem širimo globalni dostop do SMS Protect na predplačniške telefone,” je Blizzard zapisal v posodobitvi objave v blogu. »Veseli smo, da lahko gostimo več igralcev Overwatch 2 medtem ko nadaljujemo z našo zavezanostjo boju proti motečemu vedenju in zaščiti celovitosti igralske izkušnje. Ta posodobitev lahko traja nekaj ur, da se v celoti uvede, in komaj čakamo, da te vidimo v igri!«

moje mesto se je za komentar obrnil na Blizzard.

Medtem ko je Blizzard v svoji posodobitveni objavi v spletnem dnevniku 17. novembra dejal, da bo SMS Protect uveden v “nekaj urah,” so me prosili le, da dodam telefonsko številko na novo ustvarjen račun Battle.net. Zato predvidevam, da je bil zahtevek sprožen prej, kot je podjetje pričakovalo. Odlično.

Istočasno je Blizzard objavil, da se SMS Protect vrača, Overwatch 2novi izvršni producent Jared Neuss objavil ločen blog o posodobitvah igre. Ti vključujejo prilagajanje sistema napredovanja, da se “dobro počutite glede časa, ki ste ga pravkar preživeli v igri,” izboljšanje časa čakanja v čakalni vrsti, da bo “bolj natančen v uporabniškem vmesniku,” prilagajanje povezovanja za boljše “določanje ravni in delitve sposobnosti igralca,” in spreminjanje ravnovesja junakov, ki so “dobri za trenutno stanje igre”.

Potekajo tudi poskusi Battle Pass, tako da se zdi, da so nagrade bolj koristne in manj skromne, vendar te posodobitve “morda trajajo dlje, da se zaklenejo,” je dejal Neuss.

“Hitra opomba: delitev načrtov, preden so dokončani, je tvegana,” je Neuss zapisal v objavi na blogu. »Razvoj na tekmi v živo, kot je Overwatch 2 zahteva nenehno žongliranje s takojšnjimi potrebami igralcev, dolgoročnimi ambicijami in življenjskimi težavami. Lažje in varneje je govoriti o delu, ko je že skoraj opravljeno in pripravljeno za pošiljanje. Kot rečeno, mislim, da je pravilna stvar, da zgodaj delimo svoje misli, da lahko ustvarimo boljši dialog med razvojno ekipo in skupnostjo. Prosimo, da povratne informacije še naprej prihajajo: preberemo jih, navdihnemo se, uporabimo jih v naših razvojnih načrtih. Navsezadnje ga potrebujemo, da zagotovimo, da gradimo igro, ki jo boste želeli igrati v prihodnjih letih.«

snežni metež, ki je znana po svoji strupeni kulturi na delovnem mestuje napovedal Overwatch 2Druga sezona se bo začela 6. decembra. Ta sklop vsebine bo vključeval nov zemljevid, drugo bojno izkaznico in tankovski junak Ramattra, ki ga lahko odklenete, ko dosežete 55. raven na bojni prepustnici. Neumnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *