Oprema Warzone 2 – kako dobiti opremo med tekmo

Warzone 2 tovor je precej težko dobiti. To je velika sprememba glede na to, kako so delovali v zadnji igri, kjer ste lahko združili denar in jih kupili na Buy Station. Zdaj je to malo več in obstaja več različnih načinov, kako spraviti svoj tovor Warzone 2.

Za vstavljanje bremena Warzone 2, imate tri možnosti. Nekateri bodo morali zavzeti trdnjave, ki jih nadzoruje umetna inteligenca, medtem ko vam bodo drugi naložili, da tvegate srečanja s sovražnikom, da zberete kapljice zaloge. Karkoli boste izbrali, boste morali pretehtati tveganje in ali se splača glede na vašo delovno obremenitev ali pa bi morali nadaljevati s plenom na tleh.

Ne glede na način, ki ga izberete, nalaganje Warzone 2 vam bo dalo pomembno prednost pred vašimi nasprotniki. Prvič, dobili boste ugodnosti, od katerih vam bodo nekatere omogočile povzročitev eksplozivne škode ali izboljšan taktični sprint. Takole vnesete obremenitev Warzone 2.

Kako pridobiti opremo v Warzone 2

Warzone 2. Zasluge: Activision Blizzard.
Warzone 2. Zasluge: Activision Blizzard.

Za pridobitev opreme v Warzone 2 lahko uporabite tri glavne metode. Prva je uporaba nakupovalnih postaj. Za 5000 gotovine lahko kupite primarno orožje pri enem od vaših ponovnih polnjenj. S tem ne boste popolnoma napolnjeni, vendar boste dobili primarno orožje in njegove dodatke.

Sledijo Strongholds. V vsaki igri so trije in označeni so na zemljevidu kmalu po pristanku. Predstavljajo borce z umetno inteligenco in so osrednja točka za zgodnje spopade z drugimi igralci. To je izjemno tvegana metoda in zagotovo najtežji način za sodelovanje Warzone 2. Prednost te metode pa je velika. Po zaključku Stronghold bodo vsi v vaši ekipi prejeli svojo opremo.

Ta skrinja bo postala smeti, ko očistite trdnjavo.

Samo vstopiti moraš v notranjost in iti do skrinje, kjer lahko bombo razorožiš. Ko to storite, lahko očistite sovražnike v neposredni bližini. Ko to storite, bo zaboj postal odlagališče za vas in vašo ekipo.

Padec obremenitve se bo zgodil sredi igre.

Končno imamo padec obremenitve. Te so na zemljevidu označene kot rumene skrinje in se pojavijo približno na polovici zemljevida. Ulov? No, uporabljajo jih lahko vsi, zato so izjemno zasedeni.

Bi se morali odločiti za opremo v Warzone 2?

Torej, zdaj je veliko vprašanje, ali se morate truditi, da greste za tovor Warzone 2? To je težko vprašanje, vendar postane preprostejše, ko pogledate, kako Warzone 2 v primerjavi s predhodnikom. U Vojno območje, večina igralcev je imela do konca igre napolnitve. U Warzone 2, temu ni tako. Medtem ko vam ugodnosti dajejo prednost, je tveganje, povezano z AI Strongholds, izjemno visoko. Prevoz tovora je nekoliko varnejši, a še vedno zelo obremenjen. V solo je to enostavno, v skupinah treh ali več pa je težje priti in ven brez boja.

Na splošno bi morali pleniti denar in poskusiti kupiti svoje primarno orožje pri Buy Stations. To lahko storite dvakrat, če držite dve dobri orožji. Če želite več akcije, lahko preizkusite Strongholds, vendar le, če so vsi v vaši ekipi pripravljeni na boj. Konec koncev oprema ne spreminja igre tako kot nekoč Vojno območjezato ne napnite preveč svoje ekipe, da bi se borili zanje.

Warzone 2. Zasluge: Activision Blizzard.
Warzone 2. Zasluge: Activision Blizzard.

Kako nastaviti obremenitev po meri v Gunsmith

Na koncu si poglejmo nastavitev obremenitve po meri. To boste morali narediti v zavihku ‘Orožje’ pred tekmo. Če nastavite nalaganje po meri, boste lahko prilagodili, kaj dobite v igri prek nalaganja. Posebno pozornost posvetite svojemu primarnemu orožju, saj ga je mogoče enostavno kupiti na nakupovalni postaji.

Ko vstopite v Weapon Gunsmith, poiščite kartico za ponovno nalaganje po meri. Morda tam že najdete možnost nalaganja. Lahko uredite obstoječe ali kliknete ikono ‘+’, da dodate svoje in zgradite iz nič. Prav tako morate preimenovati svojo glavno opremo, tako da bo zlahka dostopna v igri. Med nalaganjem ne želite razvrščati menijev, še posebej, ker so vidni vsem na zemljevidu.

To je vse, kar morate vedeti o tem, kako vnesti obremenitev Warzone 2. Za več informacij o igri si oglejte našo Seznam orožij Warzone 2.

Drugje v igričarstvu sta Riot Games in Ubisoft napovedala projekt ‘Zero Harm in Comms’, v katerem bodo sodelovali razvijalci iger. združiti moči, da bi raziskali “rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci” za toksičnost v igrah za več igralcev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *