Oprema Warzone 2.0 M4 in najboljša različica razreda M4

The M4 nadaljuje svojo vladavino v Warzone 2.0ki je priljubljena izbira jurišne puške za mnoge igralce.

Zahvaljujoč močni osnovni statistiki in široki razpoložljivosti dodatkov je vsestranska izbira Warzone 2.0zaradi česar je orožje popolno za skoraj vsako situacijo.

Da bi vam prihranili čas med poslušanjem melodij v Al Mazrahu, smo pripravili to razlago, da vas opremimo z najboljša oprema za Warzone M4 in sestavite, da kar najbolje izkoristite svoje orožje.

Na tej strani:

Call of Duty Modern Warfare 2: Tehnični pregled DF – Primerjava Amsterdama in Reality + testirano PS5 proti XSX!

Kako odkleniti M4 v Warzone 2.0

M4 je takoj na voljo v Warzone 2.0 Battle Royale, vendar ga še vedno morate dosežete 4. raven, da odklenete nalaganje po meriki vam bo nato omogočil, da ročno opremite in prilagodite tovor za M4.

M4 je prvo orožje v drevesu napredovanja ‘Platforma M4’ – z uporabo in napredovanjem orožja boste lahko odklenili dodatna orožja in dodatke, kot je npr. M16.

Če želite med tekmami Battle Royale dostopati do svoje opreme po meri in jo uporabljati, boste morali v tekmah najti padce tovora – bodisi prek ciljev Stronghold ali standardnih padcev, imenovanih dogodek tekme.

Omeniti velja, da če skačete iz Modern Warfare 2 v Warzone 2.0, se vaši razredi ne prenesejo – kar pomeni, da morate vsak razred znova zgraditi za Warzone 2.0 Battle Royale oziroma DMZ.


Warzone 2.0 M4 najboljša oprema in dodatki

Naš izbor najboljše opreme in dodatkov za Warzone 2.0 M4 je:

  • optika: Cronen Mini Red Dot (odklene se na FSS Orkan Lv. 2) ali Hybrid Firepoint (odklenjeno na Lachmann-762 Lv. 14)
  • zaloga: Corio Price Factory (Odklenjeno pri M4 Lv. 7)
  • zadnji ročaj: Phantom Grip (odklene se v FSS Orkan Lv. 12)
  • gobec: Forge-Tac Castle Comp (Odklene se pri 556 Icarus Lv. 10)
  • Sodi: Tempus Hightower 20″ cev (odklene na M4 Lv. 15)

Treba je omeniti, da če imate Vault izdajo Modern Warfare 2, boste imeli dostop do celotnega nabora priključkov za platformo M4, vključno z nekaterimi zgoraj omenjenimi, ne da bi morali poravnati orožje.

The Cronen Mini Red Dot je dobra – čeprav osnovna – izbira, ki bo povečala natančnost orožja s čistim in preprostim namerilom z rdečo piko.

Druga možnost, ki bi jo priporočali, je Hibridna Firepointoptika, ki ima možnost preklapljanja med standardnim, na vrhu nameščenim refleksnim merilnikom – podobnim Cronen Mini Red Dot – in daljnogledom s 4,3-kratno povečavo, ki vam pomaga pri bolj naravno oddaljenih linijah pogleda, na katere boste naleteli med svojim časom v Al Mazrah.

Če pa se slučajno želite v celoti zanesti na ta srečanja z daljšim dosegom, je Forge Tac Delta 4 dobra alternativa zahvaljujoč namenski funkciji 4-kratne povečave.

Za standardni M4, pojdimo s Tovarniška cena usnjazagotavlja dodatno stabilnost in nadzor odsuna, zaradi česar je streljanje na oddaljene nasprotnike lažji podvig.


z Phantom Grip, boste povečali svojo hitrost namerila na nitni križ in hitrost sprinta na strel. Po drugi strani pa nastavek za gobec Forge-Tac Castle Comp pomaga pri nadzoru odsuna in ohranja stabilnost puške.

Kar se tiče cevi, Hightower 20″ cev je dober krik, zaradi česar pištola strelja hitreje, hkrati pa izboljša natančnost streljanja s kolka in splošni obseg škode.

Če želite še naprej eksperimentirati, upoštevajte, da se priloge odklenejo z uporabo različnih drugih orožij v Warzone 2.0, podobno kot v Modern Warfare 2 – daljnogled Corio RE-X Pro se na primer odklene na vseh združljivih orožjih z odklepanjem pištole .50 GS na ravni 13 , nato pa na raven 4.

Zato je vredno preizkusiti več orožij, da odklenete čim več dodatkov, nato pa ga prilagodite svojim željam.

Poleg tega, ko popolnoma dvignete raven orožja, boste pridobili dostop do funkcije za uravnavanje orožja, ki bo omogočila nadaljnje, natančnejše uravnavanje statistike orožja prek njegovih prilog – uporabite to za izboljšanje orožja natančneje po svojih željah.


The Izdaja Warzone 2.0 je tukaj! Če želite zgraditi močan arzenal, razlagamo, kako skovati močnega Obremenitev M4 in Obremenitev M16. Pojasnila imamo drugje Preobleke in načrti za Battle Pass 1. sezona tako dobro, kot kako odkleniti operaterje.


Warzone 2.0 M4 najboljši rokodelski razred, paket ugodnosti in oprema

Naši izbori za najboljši sekundarni paket Warzone 2.0 M4, paket ugodnosti in opremo so:

  • Paket ugodnosti: Commando (odklenjeno na 1. ravni)
  • sekundarni: X13 Auto (odklenjeno pri X12 Lv. 10)
  • taktično: Shock Stick (odklenjeno na 1. ravni)
  • smrtonosno: Frag Granade (Odklenjeno na 1. ravni)

Za to obremenitev gremo z Commando Perk Packki ga sestavljajo Scavenger, Strong Arm, Resupply in High Alert.

S potrebo po iskanju streliva med tekmami je Scavenger tukaj skoraj bistvena prednost, še posebej, ko se premikate proti središču vsakega kroga in odstranjujete sovražnike, saj vam bo ta prednost omogočila dvig streliva za vsako izločitev.

Močna roka morda ni tako bistvena kot Scavenger, vendar lahko še vedno nudi koristno podporo pri uporabi opreme, kar vam omogoča, da svoje smrtonosne in taktične granate ne le vržete dlje, ampak tudi vidite pot, kje bo vsaka pristala.

Za dodatne in ultimativne prednosti ima paket ugodnosti Commando Fast Hands in High Alert.

Pri prvem od obeh se je najbolje zanesti na bolj teči in streljati slog igranja, ki bo dobro deloval, če se hitro premikate po zemljevidu in grabite sovražne vrečke s strelivom, ki vam jih je dal Smetar, medtem ko bo slednji obdržal ste na dobri poti. dokler vas ne opazi drug igralec, ki utripa na strani zaslona, ​​s katere ste bili vidni.


The X13 avto je možnost brzostrelne pištole, ki je lahko priročna rezerva, ko morate ponovno napolniti M4 ali samo, ko se premikate v bližini.

Če še niste dosegli stopnje X12 10 za odklepanje orožja, če ste ga odklenili med različico beta, boste imeli dostop do različice osnutka ‘Side Impact’, ki zaobide potrebo po prvi uporabi X12.

Vendar ne pozabite, da lahko zaradi narave Battle Royale to možnost orožja vedno izklopite, če želite, saj lahko situacija zahteva dvojni primarni ali bolj osredotočen pristop na rušenje.

Kar se tiče tvoje taktike, Šok palica je dobro orodje za presenečanje sovražnikov, lahko pa je tudi posebej uporabno proti vozilom, saj jih lahko onesposobi – na splošno je to učinkovita možnost za zasedo nič hudega slutečim sovražnikom.

Ko gre za vašo smrtonosno granato, Frag granate je osnovna, a preizkušena možnost, ki se jo bo vedno splačalo izbrati – združite jo s palico Shock Stick, da presenetite sovražnike, ali pa jo uporabite preprosto kot orodje za spiranje zgradb ali poškodovanje vozil z malo zaščite.

Iščete predloge iz Modern Warfare 2, ki bi jih bilo vredno zasukati v Warzone 2.0? Našega Modern Warfare 2 najboljše orožje vam lahko pomaga pri odločitvi, kaj poskusiti naslednjič.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *