Opozorilo o ponudbi za črni petek: Zagotovite si brezžične slušalke Beats Studio3 za neverjetnih 200 USD popusta

Premagajte praznično naglico in si zagotovite brezžične slušalke Beats Studio3 za neverjetnih 200 USD popusta – vendar pohitite, saj ta ponudba za črni petek ne bo trajala dolgo!

NAKUPOVANJE: Izdelke, predstavljene v tem članku, so neodvisno izbrali naši pisci o nakupovanju. Če opravite nakup prek povezav na tej strani, bo DailyMail.com zaslužil partnersko provizijo.

Ko ga slišite, prepoznate dober zvok — in zagotovo lahko prepoznate neobskuren komplet slušalk. Če niste dovolj kakovostni in ste pripravljeni vsako izkušnjo poslušanja dvigniti na višjo raven, je čas, da si v roke nabavite par Brezžične slušalke Beats Studio3.

Ne glede na to, ali so bili na vašem seznamu ali pa ste novi v blagovni znamki, lahko stavite, da ne boste razočarani nad tem najbolj prodajanim parom. In prav zdaj ga je Amazon znižal za 200 $, s čimer se je s prvotne cene znižal na 149,95 $.

Kako lahko zgrešite s parom brezžičnih slušalk Beats Studio3? Odgovor: Ne morete.

Nič jih ne more premagati, ko gre za najpomembnejše dejavnike, vključno s kakovostjo zvoka, udobjem in močjo baterije.

Če ste čakali, da kupite par ali želite nekoga presenetiti za praznike, je zdaj pravi čas, da jih dobite za 200 $ ceneje!

Trgovina

Upravičujejo navdušenje, saj ponujajo vrhunske zmožnosti odpravljanja šumov za izboljšanje zvoka vsega, od vaših zvočnih knjig do telefonskih klicev. To je tako velika stvar, da nekateri ljudje celo uporabljajo slušalke izključno za blokiranje zvokov.

“Včasih si nataknem slušalke samo zato, da preglasim hrup okoli sebe, ne da bi sploh predvajal glasbo, kar tudi precej dobro deluje,” priznava en uporabnik.

Z vklopljenim odpravljanjem hrupa lahko zdržijo impresivnih 22 ur. Izklopite ga in oskrboval vas bo do 40 ur. Ko je čas za nekaj soka, jih priključite za 10 minut in v zameno boste dobili vsaj tri ure dodatnega predvajanja.

Brezžične slušalke Beats Studio3 ponujajo odpravljanje hrupa, ki je tako impresivno, da jih nekateri uporabljajo samo zaradi te funkcije.

Brezžične slušalke Beats Studio3 ponujajo odpravljanje hrupa, ki je tako impresivno, da jih nekateri uporabljajo samo zaradi te funkcije.

Zahvaljujoč vgrajenemu detektorju goriva lahko preprosto ugotovite, kdaj je čas za točenje. Merilnik bo pokazal prazne, nizke ali polne ravni, kadar koli uporabljate slušalke, in ko so vklopljene, lahko spremljate napolnjenost, ko se nabira.

Slušalke Beats Studio3 so tudi neverjetno udobni, na otip pa so tako lahki, da bi lahko pozabili, da jih nosite. To je podrobnost, nad katero so mnogi navdušeni, ena stranka pa je izjavila: ‘So izjemno udobni in kakovost zvoka je neverjetna.’

Brezžične slušalke Beats Studio3 se lepo zložijo in udobno prilegajo v priloženo trdo torbico.

Brezžične slušalke Beats Studio3 se lepo zložijo in udobno prilegajo v priloženo trdo torbico.

Prav tako zvenijo preprosto neverjetno, s funkcijo prostorskega zvoka, ki prispeva k poglobljeni izkušnji med zibanjem ob vaših najljubših melodijah ali pretakanju filma.

“Vokalna akustika in basi na teh slušalkah so neverjetni,” je bil navdušen en kupec.

Drugi je bil še posebej navdušen nad niansami, ki so jih opazili v njihovi glasbi, in rekel: ‘V pesmih boste slišali zvoke, ki jih še niste opazili.’

Vgrajene kontrole olajšajo nadzor nad vsako funkcijo, vključno z glasnostjo, predvajanjem, previjanjem naprej in nazaj. To je tako preprosto, kot da se dotaknete gumba na ušesni skodelici. In ko jih nehate uporabljati, jih preprosto zložite in potisnite v priloženo trdo torbico.

Te brezžične slušalke Beats boste našli v različnih barvah, vključno s čisto belo, rdečo, črno, mornarsko modro in drugimi.

Te brezžične slušalke Beats boste našli v različnih barvah, vključno s čisto belo, rdečo, črno, mornarsko modro in drugimi.

boste našli Brezžične slušalke Beats Studio3 v izboru barv za izražanje vašega sloga – in vsi so ta konec tedna na črni petek odšteli neverjetnih 200 USD. Zdaj je čas, da privoščite sebi ali nekomu, ki ga imate radi!

Oglaševanje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *