Opažanja Warriors: Jordan Poole, bližnji Dubs, ki so ga premagali Pelicans

Ne Stephen Curry, ne Draymond Green, ne Klay Thompson, ne Andrew Wiggins niso dodali nobenih možnosti zmagi Bojevnikov v ponedeljek zvečer v New Orleansu.

Bojevniki, ki so bili nadigrani od začetka in so v prvih šestih minutah zaostajali za 10 in po 11 minutah za 24, so izgubili s 128-83 proti Pelicansom v Smoothie King Centru.

Štirje bojevniki (8-10) so dosegli dvomestno število točk, prednjačila sta Jordan Poole s 26 točkami in Jonathan Kuming z 18.

Na splošno je bilo to tako slabo kot Warriorsi. Imeli so skoraj dvakrat več izgubljenih žog (27) kot podaj (16).

Tukaj so tri opazovanja štirih začetnikov, ki jih vidimo v uličnih oblačilih, s petim, Kevonom Looneyjem, ki igra le pet minut:

Bojevniki igrajo Božička

Božič je morda oddaljen še 34 dni, a Warriorsi niso želeli čakati tako dolgo, da bi prevzeli duh obdarovanja.

Potem pa so bili v New Orleansu.

Golden State je zagrešil 27 izgubljenih žog, s čimer je Pelicans dosegel 31 točk, s čimer je presegel najvišjo vrednost prejšnje sezone, 23 izgubljenih žog, ki so jih zagrešili Warriorsi na svojem prvem gostovanju v Big Easyju 4. novembra.

Warriorsi niso izgubljali časa in dali dobrodelni ton, saj so v prvi četrtini podelili sedem nagrad, kar je predstavljalo devet od 35 točk Pelicansov v prvih 12 minutah.

Skoraj vsi so se vključili v akcijo, novinec Ryan Rollins jih je dosegel pet v 16 minutah, Poole pa štiri v 27 minutah. Na igrišču je nastopilo deset igralcev in vsi Looneyji so podelili vsaj dve nagradni igri

Pelicans, ki so igrali skoraj na vso moč, niso potrebovali pomoči. Vseeno so ga dobili.

Leteči gospod Kuminga

Glede na dolžino, hitrost in športnost Pelicanov se je ta igra izkazala za tisto, ki najbolj ustreza Kuminginim lastnostim.

In 20-letni napadalec je v svoji drugi sezoni večkrat uspel pokazati svoje darove in postregel s kakovostnimi videi.

Prvi se je zgodil v drugi minuti tekme, ko je čudežni atletski deček Zion Williamson zgrabil odbito žogo in se odpravil na pot od obale do obale, ki se je zagotovo končala s polaganjem. št. Kuminga ga je pognal in ga zadel od table.

Drugi se je zgodil pozno v drugi četrtini, ko se je Poolov met za tri točke odbil visoko od roba. Kuminga, ki je priletel s krila, je z desnico zagrabil žogo in jo streljal, ta pa je z njegovo roko za malo zgrešila tablo.

JK je končal z 18 točkami, tremi skoki in več nepozabnimi trenutki.

Zakaj ne Wiseman?

Medtem ko so Golden State Warriors lige NBA igrali v New Orleansu, se je James Wiseman mučil v Salt Lake Cityju s Santa Cruz Warriors lige G.

Glede na to, da Warriors počivajo svojim začetnikom, premeščajo igro na igralce v rotaciji in zunaj nje, ne bi bilo nerazumno dati Wisemanu nekaj minut v ligi NBA.

Pred tekmo so ga vprašali, ali so razmišljali o vključitvi Wisemana za to igro — novinec Patrick Baldwin Jr. in Ryan Rollins – trener Steve Kerr je rekel ne.

»Ne, ne za nocoj. Čutili smo, da je zanj zelo pomembno, da se dobro pelje v Santa Cruzu,« je dejal. »Vaja je velika stvar. Ko prejmete individualizirano pozornost, kot to počnejo fantje v Ligi G, je lažje narediti večji napredek kot postanki in štarti, ki se zgodijo med sezono NBA, ko niste v rotaciji.”

POVEZANO: Kerr verjame, da bo Liga G pomagala Wisemanu zgraditi temelje

To je na prvi pogled racionalna razlaga, vendar bi imela več verodostojnosti, če Warriorsi ne bi vpoklicali novinca Patricka Baldwina Jr. in Ryan Rollins iz Santa Cruza v nedeljo zvečer.

Prenesite in poslušajte podcast Dubs Talk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *