Ogromen kip Elona Muska bo ostal v Tesli kot darilo ljubiteljev kriptovalut

AUSTIN, Teksas – Lahko se zdi težko izogibajte se Elona Muska teh dneh, še posebej, če živite v osrednjem Teksasu blizu Tesle in drugih podjetij, ki jih vodijo milijarderji.

In če to ni dovolj, se samooklicani “masovni oboževalci Elona” vozijo z velikansko skulpturo Muskovega obraza – na telesu koze, ki jaha raketo – po območju Austina.

Lastniki skulpture vodijo podjetje za kriptovalute, imenovano Elon Goat Token, in pravijo, da je namenjeno počastitvi Muskovih prispevkov h kriptovaluti. Skulptura naj bi simbolizirala, da je Musk KOZA – akronim za Največji vseh časov –, zato je milijarderjeva glava na kozjem telesu.

Žeton Elon Monument GOAT se umakne na južno parkirišče Austin Costco 22. novembra 2022. Spomenik je 600,00 $ vreden projekt v čast Elona Muska in njegovih prispevkov h kriptovaluti in tržni strategiji za promocijo $EGT.
Žeton Elon Monument GOAT ima ogrlico Dogecoin – poklon Muskovim prispevkom k Dogecoinu in drugim kriptovalutam – ko privablja mimoidoče na južnem parkirišču Austin Costco, 22. novembra 2022. Spomenik je projekt v vrednosti 600,00 USD, namenjen počastitvi. Elon Musk in njegovi prispevki k kriptovaluti in tržni strategiji za promocijo $EGT.

Nahaja se na zadnji strani polpriklopnika in je dolg več kot 30 čevljev, visok 20 čevljev, Muskova glava, ki nosi ovratnico Dogecoin, pa je visoka približno 6 čevljev. Skulptura vključuje tudi funkcije, kot so simulacija raketnega ognja, dima, laserjev in osvetlitve.

Stranka se ustavi, da bi fotografirala spomenik Elon GOAT Token na južnem parkirišču Austin Costco, 22. november 2022. Spomenik je 600,00 $ vreden projekt v čast Elona Muska in njegovega prispevka h kriptovaluti in tržni strategiji za promocijo $EGT.

Kot način za trženje in promocijo platforme za kriptovalute imetniki žetonov Elon Goat upajo, da bodo Musku osebno podarili kip.

Čeprav ni znano, ali bo Musk sprejel skulpturo, lastniki upajo, da jo bodo dostavili na sedež Tesle v soboto po dogodku podjetja “GOATSgiving”, srečanju Muska in navdušencev nad kriptovalutami. Vabljeni tudi udeleženci, da se pridružite dostavi.

Musk še ni potrdil, da je seznanjen s kipom, ali povedal, ali bo tisti dan v Austinu.

Boji, šotori, roji ljudi:Kako je izgledal črni petek v Ameriki na vrhuncu kaosa

Macyjeva parada za zahvalni dan:Oglejte si plovce in balone za leto 2022

Ashley Sansalone, levo, ustanovitelj Elon GOAT Token, stoji pred spomenikom Elon GOAT Token z CMO Alecom Wolvertom, v sredini, in soustanoviteljem Richardom Latimerjem na južnem parkirišču Austin Costco, 22. november 2022. spomenik je 600,00 $ vreden projekt v čast Elona Muska in njegovega prispevka h kriptovaluti in tržni strategiji za promocijo $EGT.

Richard Latimer, soustanovitelj Elon Goat Token, je dejal, da je skulptura pritegnila veliko glav, kar je dobro ustrezalo trženjskemu cilju “samo biti nor in zunaj.”

»Kip smo posvetili (Elonu Musku), ker je v pravem trenutku vstopil v kripto in vse razstrelil. Glede na vse, kar je naredil s (kriptovalutami) Doge in Baby Doge ter nekaj drugimi kovanci, smo se odločili, zakaj ne bi naredili iste stvari, ampak res šli ven in naredili več in mu nekaj prinesli,« je dejal Latimer.

Angelique Pearl, levo, in njen sin Achilles fotografirata spomenik Elon GOAT Token na južnem parkirišču Austin Costco, 22. november 2022. Spomenik je 600,00 $ vreden projekt v čast Elonu Musku in njegovim prispevkom h kriptovaluti ter tržni strategiji za promocijo $EGT.

Njegovi ustvarjalci pravijo, da je gradnja spomenika Musku stala 600.000 dolarjev. Projekt je bil financiran predvsem s provizijami za transakcije kriptovalut in financiranjem članov skupnosti kriptovalut, so povedali ustanovitelji podjetja.

Kaj je žeton Elon Goat?

Kriptovaluta je vrsta digitalnega sredstva, ki se lahko uporablja za spletna plačila in je lahko v različnih oblikah, vsaka z drugačno vrednostjo, od bitcoina do dogecoina, vrste meme kovanca, ki je Muskov najljubši.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *