Oglejte si izbore nabora Broncos 2023: Denver nekako, nekako izgubi proti Raidersom po podaljšku

Russell Wilson je imel eno svojih najboljših iger vseh časov Denver Broncos (3-7) uniformo in to še vedno ni prineslo W.

Broncosi so vodili z 10-0 Las Vegas Raiders (3-7) in napad se je zgodil na dan, ko je glavni trener Nathaniel Hackett prepustil svoje dolžnosti klicanja igre trenerju QB Clintu Kubiaku. Po polčasu je Denver zbral le šest točk, sicer čvrsta obramba pa je proti Dereku Carru in druščini razpadla.

Josh Jacobs je bil zelo odprt v napadu, da bi pomagal v podaljšku, nato pa se je Davante Adams nekako znašel sam za touchdown in dramatično zmago Colorada z 22-16. Denver nikoli ni videl žoge v napadu v podaljšku, Raiders pa so izvedli zamah, ki Broncose postavlja na zadnje mesto na AFC West.

To je že drugi teden zapored in tretjič v tej sezoni, da so Broncosi povedli z 10-0, v 2. polčasu niso dosegli touchdowna in na koncu izgubili. Igrali so tudi tri podaljške in vse izgubili. Za Raiderse (3-7) je bila to prepotrebna zmaga, saj je bil Josh McDaniels na udaru kritik zaradi slabe igre ekipe, da ne omenjamo težav Dereka Carra, ki so bile v izenačenih tekmah.

Kar zadeva Wilson, je bil 24/31 za 247 jardov, brez touchdowna, brez izgubljene žoge in le s tremi vrečami v primerjavi s šestimi prejšnji teden proti Tennessee Titans. Rekel bi, da je to dobro glede na pomanjkanje zdravih sprejemnikov in napadalnih linij. Na uvodni vožnji Denverja je Wilson dosegel 3/3 za 63 jardov in izvedel 92-jardno vožnjo z dotikom, ki se je končala s kratkim zaletom Lataviusa ​​Murrayja.

Če ste videli kakšno igro na NFL RedZone, je bilo veliko natančnih Russ in Russ Magic tudi z osiromašenim napadalnim seznamom.

In vendar so bili Broncosi 3/12 na 3. mestu navzdol, udarili so štirikrat ob sedmih posestih v 2. polčasu in kljub vsem kritikam Russella, ki jemlje slabe vreče, je bila kritična igra 3. navzdol, kjer je bilo prednostno metanje. .

Ker je Raidersom pomanjkalo časovne omejitve in so se soočili s 3. in 10. po dvominutnem opozorilu, so potrebovali prekinitev ali pa se je igra končala. Broncos je izenačil podajo in brez odprtja je Wilson vrgel nepopolno podajo. To je za Raiders prihranilo približno 40 sekund, ko bi bila vreča popolnoma sprejemljiva, da bi ura tekla.

Raiders so dobili žogo nazaj z 1:43 pred koncem pri 16-13, ko bi lahko bilo približno 1:03 ali manj z vrečo. Veste, kaj se je zgodilo potem.

Pred polčasom je prišlo tudi do ključnega zaporedja, ko so bili Broncosi v položaju, da so ob odmoru povedli vsaj s 13-7, če ne s 17-7. Namesto tega se je Melvin Gordon že neštetokrat v tej sezoni spopadel in potencialno pretvorbo 3. navzdol na 2-jardni črti Raiderjev spremenil v zadetek iz igre. Ta zadetek iz igre je preprečil Maxx Crosby, ki je izsilil napako in kasneje dvakrat odpustil Wilsona v drugem polčasu. To so tiste malenkosti, ki so Broncose stale celotno sezono in so v bistvu končale vsakršno realno upanje na končnico danes.

Kar zadeva Raiders, so morda slaba ekipa, toda Seattle Seahawks naslednji teden ne bo lahko…vsaj predvidevamo. Večina njihovih iger je blizu; le veliko jih niso osvojili. Še enkrat, če bi naredili celoten razpored iz Broncos in Texans, bi bili Raiders kandidati za Super Bowl.

Status izbire osnutka: Tankathon pravi prvi izbor Broncosov 2023, ki pripada Seattle Seahawks v okviru trgovine Wilson je skupno 5.

Naslednji: Denver ima zdaj 3-7 in svojo naslednjo tekmo igrajo proti Carolina Panthers (3-8), ki so grozni, a bi lahko igrali Baltimore Ravens do spoštljive izgube na cesti 13-3. Če Denver tega ne more zmagati, ne vem, katero tekmo bodo kmalu dobili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *