Ocenjuje se, da bo celotna prodaja na trgu batnih pokrovčkov rasla za 5,7 % CAGR, kar bo skupaj znašalo 223,2 milijona USD prihodkov med predvidenim obdobjem 2022–2032. Analiza podatkov Future Market Insights, Inc.

Future Market Insights Global and Consulting Pvt.  doo

Future Market Insights Global and Consulting Pvt. doo

Vse večja uporaba batnih pokrovčkov v različnih sektorjih končne uporabe, vključno s farmacevtskimi izdelki in biotehnologijo, ter vse večja priljubljenost domačih zdravil so nekateri ključni dejavniki, ki poganjajo svetovni trg batnih pokrovčkov.

DUBAJ, Združeni arabski emirati, 20. november 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — Globalno ptrg pljuč se ustavi Velikost naj bi zrasla od 128,1 USD Mn leta 2022 do 223,2 USD Mn do leta 2032, pri čemer se bo skupna prodaja povečala na 5,7 % CAGR v predvidenem obdobju.

Trg batnih pokrovčkov je eden najhitreje rastočih trgov v svetovni embalažni industriji. V brizgah se uporablja batni zamašek, ki zagotavlja, da cepivo v brizgi med shranjevanjem ne bo izteklo.

Pričakuje se, da bo želja potrošnikov po samozdravljenju z napolnjenimi injekcijskimi brizgami igrala ključno vlogo pri povečanju prodaje batnih zamaškov v predvidenem obdobju. Zamašek bata pomaga ohranjati količino cepiva v napolnjenih injekcijskih brizgah. Posledično so postali kritična sestavina teh medicinskih pripomočkov.

Zahtevajte vzorec – https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-15771

Podobno se pričakuje, da bosta vse večja razširjenost kroničnih bolezni in vse večja uporaba injekcijskih brizg, zlasti napolnjenih injekcijskih brizg, v medicinske namene v naslednjih desetih letih povečala povpraševanje po batnih zamaških.

Potrošniki in proizvajalci se zaradi skrbi za okolje bolj osredotočajo na zapore bata, ki jih je mogoče reciklirati. Zato bosta razvoj in priljubljenost okolju prijaznih batnih zavor dodatno pomagala pri širitvi svetovnega trga do leta 2032.

Ključni odvzemi iz Čep bata trg

  • Na podlagi materiala se ocenjuje, da segment bromobutilne gume drži približno 33.5% delež tržne vrednosti do konca leta 2022.

  • Glede na končno uporabo pričakujemo širitev farmacevtskega segmenta 1.4 krat trenutna tržna vrednost v predvidenem obdobju.

  • Pričakuje se, da bo Severna Amerika imela pomemben delež na svetovnem trgu batnih pokrovčkov do leta 2032.

  • Vzhodna Azija bo verjetno postala najhitreje rastoči trg za batna zapirala v predvidenem obdobju.

  • S hitro širitvijo zdravstvene industrije se pričakuje, da bo povpraševanje po batnih zamaških v naslednjih desetih letih močno raslo po vsej Indiji.

Vprašaj analitika @ https://www.futuremarketinsights.com/ask-question/rep-gb-15771

Spreminjanje življenjskega sloga ljudi skupaj s porastom primerov različnih bolezni povečalo povpraševanje po domov– zdravljenje z napolnjene injekcijske brizge. Torej, povečanje uporaba brizgše posebej prednapolnjena, za zdravljenje različne bolezni bodo pomagale pri širitvi trga batnih pokrovčkov v predvidenem obdobju«pravi analitik FMI

Razvoj v Biotehnološki izdelki ins Pozitivno vpliva na rast Čep bata trg:

Zamašek bata igra ključno vlogo pri brizgah, saj so zaradi slabe embalaže brizgalke neuporabne. Zamašek bata se uporablja v različnih industrijah za končno uporabo, kot so farmacevtska, biotehnološka in druge (raziskave in razvoj itd.).

Nedavni napredek na področju biotehnoloških izdelkov, kot so cepiva v napolnjeni injekcijski brizgi (PFS), je pritegnil veliko pozornosti biotehnološke in farmacevtske industrije. To je mogoče predvsem pripisati nekaterim prednostim, ki jih zagotavlja PFS, kot so zmanjšane medicinske napake pri odmerjanju, zmanjšano tveganje mikrobne kontaminacije z omejevanjem manipulacij pred odmerjanjem ter večja priročnost in enostavna uporaba. Takšen razvoj biotehnoloških izdelkov pozitivno vpliva na rast trga batnih zamaškov in pričakuje se, da se bo v predvidenem obdobju povečal.

Pridobite več vpogledov v poročilo o velikosti panoge bata – https://www.futuremarketinsights.com/reports/plunger-stopper-market

Čep bata Tržna pokrajina

West Pharmaceutical Services, Inc., BD (Becton Dickinson and Company), Dätwyler Holding Inc., AptarGroup, Inc., Gerresheimer AG, WL Gore & Associates, Inc. so ključni akterji, ki delujejo na svetovnem trgu bata zamaškov. Poleg tega so nekateri pomembni akterji, ki delujejo na področju batnih pokrovčkov, Shandong Pharmaceutical Glass co., LTD, Teknor Apex, Lonstroff AG, Daikyo Seiko, Ltd., Pharmatechs Group LTD, HEXPOL AB, Qingdao Huaren Medical Product Co., Ltd., Hebei First Rubber Medical Technology Co., LTD, Suzhou CRH Pharmaceutical Technology Co., Ltd., in drugi.

Čep bata Tržno poročilo

Future Market Insights v svojem novem poročilu ponuja nepristransko analizo svetovnega trga batnih čepov z analizo preteklega povpraševanja od leta 2015 do 2021. in statistične napovedi za 2022–2032. Študija razkriva projekcije rasti trga zamaškov bata na podlagi materiala (klorobutilna guma, bromobutilna guma, silikon, TPE (termoplastični elastomeri)), velikosti bata (manj kot 1 ml, 1 ml, 3 ml, 5 ml, 10 ml, nad 10 ml ) in končne uporabe (farmacevtika, biotehnologija, drugo (raziskave in razvoj ipd.)) v sedmih regijah.

VSEBINA

1. Povzetek

1.1. Globalni tržni obeti

1.2. Trendi na strani povpraševanja

1.3. Trendi na strani ponudbe

1.4. Analiza tehnološkega načrta

1.5. Analiza in priporočila

2. Pregled trga

2.1. Pokritost trga / Taksonomija

2.2. Opredelitev trga/obseg/omejitve

3. Ozadje trga

3.1. Tržna dinamika

3.2. Vozniki

3.2.1. Omejitve

3.2.2. Priložnost

3.2.3. Trendi

3.3. Vpliv Covid-19

3.4. Povpraševanje po optimističnem scenariju

3.4.1. Povpraševanje po verjetnem scenariju

3.4.2. Povpraševanje po konzervativnem scenariju

3.5. Makro dejavniki in dejavniki napovedi

3.6. Analiza vrednostne verige

3.7. Analiza stopnje dobička

3.7.1. Dobavitelji surovin

3.7.2. Proizvajalci, veletrgovci in distributerji

3.7.3. Končni uporabniki/stranke

3.8. Pregled domačega regionalnega trga

3.9. Statistika proizvodnje in potrošnje

3.10. Primerjalna analiza svetovne povprečne cene

O oddelku za pakiranje pri Future Market Insights

Oddelek za embalažo pri Future Market Insights zagotavlja poglobljene zgodovinske analize in napovedi za naslednjih deset let ter pokriva konkurenčno okolje z edinstvenim pogledom na nadzorno ploščo. Od embalažnih materialov in strojev za pakiranje do oblikovanja in formatov embalaže ima Future Market Insights izčrpno zbirko podatkov za te industrijske vertikale, ki strankam zagotavlja edinstvene raziskovalne ponudbe in strateška priporočila. Z repozitorijem več kot 1000 poročil je ekipa celovito analizirala embalažno industrijo v več kot 50 državah. Ekipa oceni vsako vozlišče vrednostne verige in zagotavlja celovite raziskave in svetovalne storitve; stopite v stik, da raziščemo, kako vam lahko pomagamo.

Oglejte si več študij o embalaži, ki jih je objavil Future Market Insights, Inc

Trg vezavne opreme – Ocenjuje se, da bo svetovni trg opreme za vezanje v letu 2021 dosegel 1,6 milijarde USD, kar bo zabeležilo 4-odstotno rast v primerjavi z enakim obdobjem prejšnjega leta. Predvideva se, da bo prodaja pritrdilne opreme rasla s CAGR v višini 4,6 % in do leta 2032 dosegla 2,7 milijarde USD.

Trg strojev za sukanje kravat – Ocenjuje se, da bo svetovni trg strojev za stiskanje v letu 2022 ocenjen na 9,54 milijarde USD in naj bi v predvidenem obdobju od 2022 do 2032 rasel za 5,45 % CAGR.

Trg sterilnih gumijastih zamaškov – Svetovni trg sterilnih gumijastih zamaškov je bil leta 2021 ocenjen na 2 milijardi USD. Pričakuje se, da bo prodaja sterilnih gumijastih zamaškov do leta 2022 presegla oceno 2,1 milijarde USD.

Trg farmacevtskih posod – Svetovni trg farmacevtskih posod bo zrasel s CAGR 7,2 % z 90 milijard USD leta 2022 na 180,38 milijarde USD leta 2032.

Trg posod za gospodinjstvo in čiščenje – Velikost svetovnega trga gospodinjskih in čistilnih posod naj bi leta 2032 dosegla 136,82 milijarde USD. Trg gospodinjskih in čistilnih posod hitro raste.

O nas:

Future Market Insights, Inc. je ESOMAR certificirano podjetje za poslovno svetovanje in tržne raziskave, član Greater New York Chamber of Commerce, s sedežem v Delawareju, ZDA. Dobitnik nagrade Clutch Leaders Award 2022 zaradi visoke ocene strank (4,9/5), sodelujemo z globalnimi podjetji na njihovi poti poslovne transformacije in jim pomagamo uresničiti njihove poslovne ambicije. 80 % največjih Forbesovih 1000 podjetij je naših strank. Služimo globalnim strankam v vseh vodilnih in nišnih tržnih segmentih v vseh večjih panogah.

Kontaktiraj nas:

Future Market Insights, Inc.
1602-6 Jumeirah Bay X2 Tower,
Številka parcele: JLT-PH2-X2A,
Jumeirah Lakes Towers, Dubaj,
Združeni Arabski Emirati
Za povpraševanje o prodaji: sales@futuremarketinsights.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *