Obeti za naravoslovni trg Združenih držav K-12 2022–2024: Močni državni proračuni in nepovratna sredstva spodbujajo rast trga materialov za naravoslovje K-12

Logotip podjetja

Logotip podjetja

Dublin, 17. november 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — The “Obeti za znanstveni trg Združenih držav K-12” poročilo je dodano ResearchAndMarkets.com ponudba.

Skupna prodaja na tem trgu se bo povečala za 7,1 % in še naprej rasla, čeprav počasneje v letih 2023–2024.

Trg materialov za naravoslovje K-12 bo v letih 2022–2023 in 2023–2024 močno rasel.

Nadaljnji močni državni proračuni in nepovratna sredstva iz vladnih in nevladnih virov za promocijo znanosti in STEM bodo ključni dejavniki pri spodbujanju rasti trga naravoslovnih učnih materialov K-12 v letih 2022–2023. in v letih 2023–2024. To je le ena od ugotovitev poročila, US K-12 Science Market 2022.

Dejavniki, ki spodbujajo povečanje, vključujejo stalne močne državne proračune, pa tudi nepovratna sredstva iz vladnih in nevladnih virov za promocijo znanosti in STEM.

Vendar pa obstajajo ovire in skrbi, ki jim morajo dobavitelji na tem trgu slediti. Med njimi so pomanjkanje kakovostnih znanstvenih gradiv, ki so usklajena z znanstvenimi standardi naslednje generacije (NGSS), nove vrste tekmovanj in nujna potreba po določenih vrstah strokovnega razvoja.

Poročilo ponuja celovit pregled sedanje in prihodnje pokrajine trga naravoslovnih učnih materialov K-12. Med ključnimi obravnavanimi vprašanji so posebni dejavniki stopnje rasti; vpliv digitala na tisk; uskladitev materialov z novimi standardi; rast dodatnih materialov; večja uporaba OER in gradiva, ki so ga ustvarili učitelji; kako okrožja vključujejo učenje STEM; zakaj trend učenja na podlagi poizvedovanja spreminja potrebe tega trga; ter novice in razvoj ključnih podjetij, ki služijo sektorju.

Od leta 2021 je 20 zveznih držav in okrožje Columbia sprejelo znanstvene standarde naslednje generacije, 28 drugih pa je sprejelo lastne standarde, ki temeljijo na istem okviru. Vendar pa poročilo navaja, da je manj kot 20 % materialov, ki se uporabljajo v učilnicah, skladnih s standardi, kar predstavlja priložnost za založnike, ki služijo temu trgu.

Raziskuje tudi potrebo po večjem strokovnem razvoju: natančneje, da bi izpolnili trend zanašanja na učenje, ki temelji na poizvedovanju, v razredu. To še posebej velja za stopnjo K-5, kjer učitelji niso predmetni strokovnjaki.

Poročilo obravnava tudi pomembna podjetja in razvoj konkurence. Nadaljnjo rast virov odprtega izobraževanja (OER) in gradiv, ki jih ustvarijo učitelji, lahko razumemo kot novo obliko konkurence; ustvarjanje teh gradiv je pogosto posledica potrebe po izdelavi dodatnih učnih gradiv, ki temeljijo na raziskovanju. Dodatni materiali sami so prav tako pomemben trend, saj zdaj predstavljajo več kot 60 % celotnega trga.

Poročilo opredeljuje tudi poteze tradicionalnih založnikov, vključno s strateškimi odcepitvami Houghton Mifflin Harcourt in Pearson K-12, ter razpravo o partnerstvih in prevzemih podjetij.

Kaj zajema to poročilo

Poročilo ponuja celovit pregled sedanje in prihodnje pokrajine trga naravoslovnih učnih materialov K-12.

Med ključnimi zajetimi vprašanji je preučitev posebnih dejavnikov stopnje rasti; vpliv digitala na tisk; uskladitev materialov z znanstvenimi standardi naslednje generacije (NGSS); rast dodatnih materialov; večja uporaba OER in gradiva, ki so ga ustvarili učitelji; kako okrožja vključujejo učenje STEM; zakaj trend učenja na podlagi poizvedovanja spreminja potrebe tega trga; ter novice in razvoj ključnih podjetij, ki služijo sektorju.

Ključne ugotovitve

Med ključnimi ugotovitvami, ki so bile preučene in analizirane v tem poročilu, je napovedana rast v višini 7,1 % za ta trg v letih 2022–2023 in nadaljevanje, čeprav počasnejše rasti v letih 2023–2024.

Poročilo tudi razkriva, da je 20 držav in okrožje Columbia sprejelo standarde NGSS, medtem ko je 28 drugih sprejelo svoje lastne standarde, ki temeljijo na istem okviru. Poročilo K-12 Science Market je tudi pokazalo, da je manj kot 20 % materialov, ki se uporabljajo v učilnicah, v skladu s temi novejšimi standardi.

Obravnavani ključni trendi

Poročilo raziskuje in analizira več pomembnih trendov in razvoja. Med njimi je vedno večja uporaba dopolnilnih gradiv pri pouku – z vedno večjim številom teh gradiv, ustvarjenih prek odprtih izobraževalnih virov (OER) ali pa jih razvijejo učitelji sami.

Drug trend, ki je bil obravnavan v poročilu, je, kako naraščajoče zanimanje za učenje, ki temelji na poizvedovanju, spodbuja potrebo po večjem strokovnem razvoju učiteljev, zlasti tistih, ki še niso strokovnjaki za predmet.

Zajeta založniška podjetja

V poročilu so predstavljena naslednja ključna podjetja, ki služijo trgu poučevanja znanosti:

Ključne obravnavane teme:

1 Metodologija

2 Povzetek

2.1 Trg učnih materialov K-12 se približuje vrednosti 1,2 milijarde USD
2.2 Uporaba digitalnega gradiva še naprej narašča, vendar se tisk ne zmanjšuje
2.3 Materiali, ki so popolnoma skladni z novimi standardi, so še razmeroma redki
2.4 Prodaja in rast dodatnih materialov prehitevata osnovne programe
2.5 OER in gradiva, ki jih ustvarijo učitelji, tekmujejo s komercialnimi rešitvami
2.6 Okrožja sprejemajo STEM, vendar do tja ubirajo različne poti
2.7 Strokovni razvoj učenja, ki temelji na raziskovanju, je ključ do uspeha
2.8 Za obdobje 2022–2023 predvidena 7,1-odstotna rast

3 Velikost in struktura trga

3.1 Znanstveni standardi naslednje generacije in standardi, ki jih navdihuje NGSS: sprejetje novih znanstvenih standardov po državah, začetek leta 2022
3.2 Trendi posvojitev po vsej državi: urniki posvojitev po vsej državi in ​​uporabljeni materiali, 2022
3.3 Trendi posvojitev v okrožju
3.4 Zvezni pravilniki podpirajo STEM in STEAM
3.5 Države spodbujajo znanost in STEM prek partnerstev
3.6 Trendi financiranja
3.7 Velikost trga materialov za naravoslovje K-12

4 Trendi in priložnosti

4.1 Znanost je na zadnjem mestu
4.1.1 Znanost se sooča s pomanjkanjem časa v razredu in zaupanja učiteljev
4.1.2 Stopnje strokovnosti Zamik
4.1.3 Veliko težav s kapitalom
4.2 Sprejemanje STEM in STEAM: Ministrstvo za izobraževanje FY 2022 izbrani programi, ki podpirajo STEM
4.2.1 Izvedbe okrožja STEM
4.2.2 Študija primera: Grange Hall Elementary
4.2.3 Prodajalci pomagajo okrožjem vzpostaviti povezave STEM
4.3 Vzpon računalništva
4.4 Premisleki po COVID-u

5 Potrebe po učnem gradivu

5.1 Iskanje kakovostnih, skladnih materialov
5.2 Dodatno gradivo v fokusu: Skupna poraba za naravoslovno učno gradivo K-12, 2020–2021 v primerjavi z 2021–2022, osnovno v primerjavi z dodatnim ($ v milijonih)
5.3 Izbor odprtokodnih gradiv, ki so jih ustvarili učitelji
5.4 Praktični kompleti: Luksuzno nakupovanje
5.5 Oživljanje znanosti z digitalnimi materiali in orodji: Skupna poraba za materiale za naravoslovje K-12, 2020–2021 v primerjavi z 2021–2022, tiskanje v primerjavi z digitalnim v primerjavi s praktičnimi/manipulativnimi ($ v milijonih)
5.6 Iskanje brezhibnih ocen
5.7 Strokovno učenje: ključ do uspeha

6 Konkurenčni trendi

6.1 V letu 2021 velike igralce čakajo spremembe
6.2 Večja konkurenca za praktična učna gradiva
6.3 Iskanje pravih povezav v podjetjih
6.4 Visokošolsko izobraževanje ostaja ključni vir, zlasti za področje STEM
6.5 Gradiva, ki jih ustvarijo učitelji, in gradiva OER tekmujejo s komercialnimi ponudbami

7 Pogled naprej

7.1 Pomanjkljivosti na trgu učnih gradiv
7.2 Kritične potrebe po poklicnem učenju

7.3 Preteča negotovost

8 Profili podjetja

Za več informacij o tem poročilu obiščite https://www.researchandmarkets.com/r/jlcaj7

CONTACT: CONTACT: ResearchAndMarkets.com Laura Wood,Senior Press Manager press@researchandmarkets.com For E.S.T Office Hours Call 1-917-300-0470 For U.S./ CAN Toll Free Call 1-800-526-8630 For GMT Office Hours Call +353-1-416-8900

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *