Novice o poškodbi rame Chicago Bears QB

Trener Chicago Bears Matt Eberflus in igralci so se v ponedeljek pogovarjali z novinarji v dvorani Halas po nedeljskem porazu proti Atlanta Falcons s 27:24.

Tu so štiri stvari, ki smo se jih naučili o branilcu Justinu Fieldsu in tekmi Bears’ Week 12 pri New York Jets.

Fields si je poškodoval ramo, ko je trdo pristal na njem, medtem ko je šel izven igrišča v zadnji vožnji proti Falconsom, in je opravil teste takoj po tekmi. Mreža NFL je poročala, da je utrpel izpah rame, vendar so bila poročila o poškodbi nasprotujoča si.

Eberflus, ki se je letos izogibal podrobnostim o poškodbah, ni želel dati večjih informacij, saj bo Bears razkril več, ko bo poročilo o poškodbi objavljeno v sredo. Poškodbo je označil za “dnevno”, vendar tudi ni zavrnil možnosti, da bi se sezona končala.

Eberflus je priznal, da morajo Bearsi pretehtati dolgoročne učinke Fieldsove igre, glede na to, da prejema veliko zadetkov kot pogost tekač in Fields pravi, da meni, da poškodba malo vpliva na njegovo podajo.

Podbojnik Bears Justin Fields (1) se je v drugi četrtini na stadionu Mercedes-Benz v nedeljo, 20. novembra 2022 v Atlanti, spopadel z branilcem Falconsov, Gradyjem Jarrettom (97).

»To je dobro. Vsekakor je treba vse te stvari pogledati,” je dejal Eberflus. »Ko pogledate poškodbo katerega koli igralca, kakšni so dolgoročni učinki tega in kje je? Je to nekaj, kar lahko igramo, ali je to nekaj, kar lahko počivamo?«

Če Fields ne bo mogel igrati proti Jetsom, bi se Bearsi obrnili na rezervnega igralca Trevorja Siemiana, ki je od leta 2015 začel 29 iger, vključno s štirimi za New Orleans Saints lani.

Eberflus je dejal, da medvedom ta teden ne bo potrebno veliko, da premaknejo Siemian, če bo to potrebno.

“Zanašali bi se le na eno stran napada in ne na stran, na katero smo se do neke mere razširili,” je dejal Eberflus. »Torej bi bil precej enostaven prehod. Trevor je očitno zelo pameten posameznik, zelo dober podajalec, zelo dobro razume napad. Tukaj je od prvega dne. Visoka funkcionalna inteligenca. Tako da bomo navdušeni nad tem fantom.”

Tekač David Montgomery je dejal, da bi bilo težko igrati brez Fieldsa, ki je letos vrgel 1.642 jardov in 13 touchdownov ter prehitel 834 jardov in sedem touchdownov.

“Bilo bi zelo drugače … izgubiti Justina, kdo je in kaj pomeni za to ekipo in za ta napad,” je dejal Montgomery. »Ja, zelo težko ga bo ne imeti. Ampak veste, trener (Luke Getsy) in napad, vse te fante pripravimo enako. Ne glede na to, ali je Nate (Peterman) ali Trev ali kdorkoli že, vsi smo pripravljeni. In Justin je vedno pripravljen na igro.”

Podajalec Bears Justin Fields (1) poda podajo tekačem Davidu Montgomeryju (32), medtem ko se z njim med tretjo četrtino na stadionu Mercedes-Benz, nedelja, 20. november 2022, v Atlanta.

Getsyjeva igra, ki je zahtevala zadnje tri napadalne igre, je bila tema razprave v ponedeljek.

Fields se je poškodoval pri načrtovanem teku na 1 jard pri prvem padcu. Ob drugem padcu, potem ko si je očitno poškodoval ramo, je Fields zadržal žogo 4 jarde, zdrsnil na tla in se ga lotil obrambni igralec Falconsov Grady Jarrett, kar je povzročilo večjo bolečino.

Eberflus je dejal, da bi moral Fields med igro predati Montgomeryju, a je prišlo do napačne komunikacije.

“Na sredini naj bi šel D-Mo,” je dejal Eberflus. “To je bila samo napačna komunikacija med tekačem (in) tekačem.”

Varnost Falcons Jaylinn Hawkins je prestregla Fields na tretjem mestu pri metu, ki je bil previsok in se je odbil od Montgomeryjevih rok, ko je skočil.

“Lahko sem prišel dol in ga ujel,” je dejal Montgomery. “Niso ga ujeli in so ga prestregli.”

Eberflus je dejal, da Bears običajno vsak teden Fieldsu pošljejo eno do dve igri, ki vključujeta zadetke, da jih liga pregleda, da lahko dobijo povratne informacije o tem, ali bi uradniki morali klicati ali kaj bi lahko Fields naredil drugače, da bi se izognil takim zadetkom.

Na vprašanje, kaj naj Fields stori, ko zdrsne, se zadene in ne prejme klica, je Eberflus dejal: »Te branilce moramo zaščititi, kar vključuje tudi našega branilca. Delo v ligi moramo opraviti bolje, celotna liga mora to opraviti dobro. Ti fantje so posebni. Vsi ti branilci so posebni. Opraviti moramo veliko dela, da jih zaščitimo, ko so ob strani in ko so na prostem.«

Quarterback Jetsov Zach Wilson se pogovarja z novinarji po porazu proti Patriotsom z 10:3 v nedeljo, 20. novembra 2022, v Foxboroughu, Massachusetts.

Jets imajo lastne težave pri branilcu, potem ko je Wilson v nedeljskem porazu proti New England Patriots z 10:3 izvedel le 9 od 22 podaj za 77 jardov. Kasneje, ko je novinar vprašal Wilsona, ali se počuti, kot da je razočaral obrambo, je Wilson odgovoril: »Ne. Ne.”

To je sprožilo vrsto zunanjih kritik Wilsonovega vodstva.

Saleh je novinarjem v ponedeljek povedal, da Jetsi “puščajo vse na mizi”, ko gre za njihovega branilca. Lahko bi se obrnili na Mikea Whitea ali Joeja Flacca, če Wilson ne začne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *