Nick Sirianni pojasnjuje, zakaj je postal čustven, potem ko so Eagles premagali Colts

Eagles so v 11. tednu komaj uspeli iztržiti zmago proti Coltsom, vendar so lahko prevzeli vodstvo z manj kot dvema minutama na koncu sezone in dosegli 9-1 v sezoni. To je bila pomembna tekma za glavnega trenerja Nicka Siriannija, ki se je vrnil v ekipo, ki jo je treniral pred odhodom v Philly, nato pa je spregovoril o osebnem pomenu zmage.

»To je bila velika zmaga. Ni šlo za to, da si bil na draftu ali kaj podobnega, toda ta liga je redkokdaj in je težko. Bila je le odlična zmaga, vso srečo.”

Še kaj je povedal glavni trener:


O njegovih čustvih po tekmi

»Čustven sem, ker obožujem Franka Reicha, res ga imam, in on je eden najboljših prekletih nogometnih trenerjev, kar sem jih kdaj imel. Torej, ja, upal sem, da bi lahko on in jaz trenirala drug proti drugemu v tej igri, vendar je on eden mojih največjih mentorjev – imam svojega očeta, imam Larryja Kehresa in imam Franka Reicha.

Frank je tako dober nogometni trener in ja, ne želite vedeti, kaj si mislim o tem, ali bi moral biti tukaj ali ne, toda verjetno si lahko predstavljate, kaj v resnici mislim. Rada ga imam in zaradi tega sem postala malce čustvena in lepo je bilo videti fante, ki so mi res mar.”

Sirianni je dejal, da je bilo dobro videti nekaj njegovih nekdanjih igralcev in slišati, kaj imajo za povedati, in da je bilo sladko zmagati, zlasti glede na to, kar se je v organizaciji Colts zgodilo v zadnjih nekaj tednih.

O klicanju igre in odločanju

Glavni trener ni bežal od dejstva, da se ekipa bori. Na vprašanje o odhodu na polčas s tremi časovnimi odmori je Sirianni dejal, da ni bil zadovoljen s tem, kako so premikali žogo in da so imeli dvominutno opozorilo in niso želeli pomagati Coltsom, da bi zmanjkalo časa. upravljanje.

»Če bi izgubili tisto igro in tega ne bi naredil, bi verjetno rekel: ‘Hej, tega ne bi smel storiti,’ ampak hej, zmagali smo in takrat sem se dobro počutil zaradi odločitve. Ne zato, ker – veste, verjamem v naš napad, da zmoremo, samo nisem jim želel pomagati s tem, da bi lahko šel dol in dosegel touchdown ter jih poskušal prisiliti, da se udarijo tam, ker so zamudili timeout. Toda naša obramba je takrat dobro opravljala svoje delo. Pojdi sem in tja z njim – to je tisto, kar bom naredil.”

Siriannija so vprašali tudi o 4-in-10 s črte 39 jardov in njegovi podaji, namesto da bi šel za zadetek iz igre. Priznal je, da se ni počutil dobro, ko bi brcal od tam, in je želel videti, ali lahko dosežejo prvi dol.

»Ne morem povedati dovolj dobrih stvari o Gusu Bradleyju in njegovi obrambi. Ta tip vedno prisili svoje igralce, da igrajo zanj. Nenehno. Gus vedno dobi svoje igralce. Bil sem z njim v San Diegu, kot veste, in vedno dobi svoje igralce, da igrajo zanj. In vedno se dobro znajdejo v obrambi. Tako so nas tam ustavili in spet moram stati za odločitvijo, ki sem jo sprejel. Če pogledam nazaj, naj ga vržem ven? Ja mogoče. Ta ni deloval.”

Trener je priznal, da so v drugem polčasu nekoliko poenostavili stvari v napadu in se odločili za tisto, kar so takrat čutili, da deluje. Vendar še vedno ni bilo lahko. Sirianni je pokazal na vrečo Yannicka Ngakoueja, za katero je dejal, da ni bil prekršek za prekrškom, temveč beg.

Na zadnji ofenzivni vožnji

Siriannija so prosili, naj si vzame odmor po zadnjem dvominutnem opozorilu, vendar je dejal, da je v tem klicu nekaj strategije, v katero se ne želi spuščati.

»Bila je odlična vožnja. Miles Sanders me je pogledal in rekel: ‘Hej, jaz sem na kaseti za poučevanje.’«

Pojasnil je, da so se na treningu pogovarjali o tem, kaj storiti, ko prideš za obrambo in žoga pade k tebi – postaviti desno nogo, se vrniti k žogi in jo poiskati. To je nekaj, kar trenirajo med nastavljanjem podaje, ni nujno nekaj, kar prilagodijo tekačem, zato se je Sirianniju zdelo res kul, da je Sanders to lahko pobral in izvedel v igri.

“Bil je velik, velik šov.”

Kar zadeva njihovo zadnjo vožnjo proti Jalen Hurts, je Sirianni rekel, da so preučili težnje Coltsov v različnih situacijah rdeče cone, in ko vse drugo odpove, se ponavadi zanesejo na svojo ofenzivno linijo in potisnejo te fante. Če k temu dodamo, je Hurts poseben z žogo v rokah, tako da, ko se je steza odprla, da je QB stekel v končno cono, so vsi ponoreli.

Priznal je, da so tudi po zadetku potrebovali postanek, Sirianni pa je dejal, da so si obrambne strani v tem scenariju res zaslužile pravico prenesti nalet.

Obramba Eagles v begu

»Kot vsi vemo – včasih se mi zdi, da ne mislimo, da vsi vemo –, da to ni le indikator igre, kdo ste, kajne? Obrambni trenerji so opravili neverjetno delo. Branilci so opravili neverjetno delo.

In veste, bil sem na tem stadionu, ko so tisti napadalci tam – Quinton Nelson, Ryan Kelly – resnično prevzeli igro, ker je to dobra ofenzivna linija. Jonathan Taylor je dober bočni branilec in tega ni bilo veliko. Sploh ni bilo veliko. Torej je bilo super.”

Sirianni je dejal, da ga bo zanimalo, kakšna je zgodba o skupini po tej igri. Povedal je tudi, da sta Linval Jospeh in Ndamukong Suh opravila odlično delo in dal veliko zaslug trenerju DL Tracyju Rockerju, da je ta fanta pripravil v samo nekaj dneh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *