NFL: Bills in Browns se izognejo snežnemu metežu v ​​BuffaluCNN

The Buffalo Bills (6-3) i Cleveland Browns (3-6) naj bi tekmovali na stadionu Highmark v Bivol to nedeljo.

Vendar pa je bila v začetku tega tedna sprejeta odločitev, da se tekma igra na Ford Fieldu v Detroitu zaradi snežne nevihte, ki se je bližala zahodu New Yorka. Mednarodno letališče Buffalo Niagara je v petek začasno zaprlo vzletno-pristajalne steze, mesto pa je objavilo prepoved potovanj.

Na širšem območju Buffala je zapadlo približno 77 centimetrov snega, ki je ekipo skoraj ujel znotraj državnih meja. Letališče so ponovno odprli v soboto zjutraj, ekipa pa naj bi vzletela ob 16. uri

Bills vstopijo v tekmo s tretjim mestom v svoji diviziji in so izgubili zadnji dve tekmi.

Od začetka sezone so imeli nekaj neuspeha, saj so se ukvarjali s težkim urnikom in vrsto poškodb. Tekmovanje s 3-6 Browns bi lahko bilo tisto, kar ta ekipa potrebuje, da bi se vrnila v končnico.

Kaj bo potrebno, da se vrnete na pravo pot?

Doslednost branilca Josha Allena, izogibanje izgubljenim žogam in zadrževanje Nicka Chubba.

Allen je nedvomno eden najboljših branilcev v ligi. Vodi v ligi s 3209 kombiniranimi podajami in hitenjem ter predstavlja 84,1 odstotka vseh jardov Billsa.

Da bi bil napad aktiven, mora streljati na vse jeklenke, vendar prejšnji teden proti Vikingom ni bilo tako.

Izvedel je dve prestreženi igri v rdečem območju in žogo zadel na 1-jardni črti Billsa, da je poskrbel za touchdown Vikingov. Te kritične napake so razlika med zmago in porazom.

Računi so trenutno 6-3.

Kar se tiče obrambe, mora biti Billsova glavna prioriteta zaustaviti Nicka Chubba. Running back je glavno orožje Clevelanda z 904 jardi, petimi tekmami na 100 jardov in povprečjem 5,7 na prenos.

Cleveland je izgubil pet od zadnjih šestih tekem. Kot podložniki v tem scenariju nimajo veliko prednosti, imajo pa priložnost izkoristiti nedavno izgubo Billsa.

Za razliko od Billov so imeli Brownovi cel teden običajnih treningov. Medtem ko se je Buffalo poskušal rešiti iz snežne nevihte, je Cleveland delal kot običajno.

Kot smo že omenili, imajo Brownsi tudi Nicka Chubba. Od 8. tedna so bili Bills med najslabšimi v ligi glede zunanjega pokrivanja tekem.

Chubb je popoln igralec za izkoriščanje te napake. Od njegove predstave bo v veliki meri odvisen rezultat te tekme.

Prisluhnite v nedeljo ob 13:00 ET, da vidite, kako se vse odvija.

Tekmec AFC West Kansas City Chiefs (7-3) in Los Angeles Chargers (5-4) se pomerita v udarnem terminu v nedeljo.

Chiefs Patricka Mahomesa vstopijo v dvoboj prvi v diviziji in v nizu treh zmag. Chargerji so drugi kot edini relativni izzivalec za prestol Chiefov.

Zmaga v nedeljo bi Kansas Cityju zagotovila sedmo zaporedno krono AFC West. Vladavina poglavarjev od vzpona Mahomesa ni bila nič manj kot dominantna. Od leta 2016 so 33-5 v diviziji.

V zadnjih štirih letih so imeli dva nastopa na Super Bowlu in dvakrat na konferenčnem prvenstvu. Poleg tega Mahomes še nikoli ni izgubil divizijske tekme.

Patrick Mahomes je ključ do uspeha Kansas City Chiefs.

Los Angeles ima svoje delo.

Za Chargerje so največja grožnja uspehu v tej sezoni poškodbe. Skoraj vsi najboljši igralci Los Angelesa so se borili s poškodbo ali pa so trenutno poškodovani.

V drugem tednu je branilec Justin Herbert utrpel zlom rebernega hrustanca, ki je do nedavnega vplival na njegovo igro.

Sprejemalca Keenan Allen in Mike Williams sta se ta teden vrnila na treninge, a sta pod vprašajem, da bosta nastopila na tekmovanju. Allen je odigral le dve tekmi zaradi ponavljajoče se napetosti leve stegenske mišice, Williams pa je zadnja dva tedna odsoten zaradi močnega zvina desnega gležnja.

Če se bo zgodovina ponovila, bo ta tedenska tekma lahko zelo izenačena. Od leta 2020 sta se ekipi srečali petkrat. Dve od teh tekem sta se končali s podaljškom, štiri pa je odločilo šest točk ali manj.

Če želite videti te ekipe v akciji, se oglasite v nedeljo ob 20.20 ET.

San Francisco 49ers (5-4) in Arizona Cardinals (4-6) v ponedeljek zvečer potujejo v Mexico City na povratno tekmo prve mednarodne tekme redne sezone lige NFL. To bo peto tekmovanje na stadionu Estadio Azteca od leta 2005.

Ob vstopu v dvoboj so 49ers in Cardinals uvrščeni na drugo oziroma tretje mesto v NFC West. Prvouvrščeni Seattle Seahawks se ta teden poslovijo, San Francisco pa le pol tekme nazaj.

Obrambni igralci San Francisco 49ers so se odzvali na prejšnji tedenski poraz proti Los Angeles Chargers.

Ker so 49ers premagali Seahawks v drugem tednu, bi lahko zmaga v Mehiki poskočila 49ers na prvo mesto. Ko sezona doseže svojo sredino, postane položaj v diviziji vse pomembnejši in kandidati, ki niso v končnici, začnejo padati na stran.

Igra je prvo od dveh srečanj med tema tekmecema NFC West. Začetek je predviden za ponedeljek ob 17:15 ET.

Tukaj je opisano, kako te in druge ekipe po ligi ujamete v akciji, kjer koli že ste.

Avstralija: NFL Game Pass, ESPN, 7Plus

Brazilija: NFL Game Pass, ESPN

Kanada: CTV, TSN, RDS, NFL Game Pass na DAZN

Nemčija: NFL Game Pass, ProSieben MAXX, DAZN

Mehika: NFL Game Pass, TUDN, ESPN, Fox Sports, Sky Sports

UK: NFL Game Pass, Sky Sports, ITV, Channel 5

ZDA: NFL Game Pass, CBS Sports, Fox Sports, ESPN, Amazon Prime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *