New York Times zasmehovan, ker je Samu Bankman-Friedu dovolil govoriti na vrhu Dealbook – Bitcoin News

Nekdanji izvršni direktor FTX Sam Bankman-Fried (SBF) pravi, da namerava govoriti z Andrewom Rossom Sorkinom na letnem vrhu Dealbook za New York Times 30. novembra, glede na tvit, ki ga je objavil 23. novembra. SBF-jev tvit je prejel veliko odzivov in ni bilo potrjeno, ali se bo nekdanji izvršni direktor FTX pojavil osebno ali virtualno.

Ne manjka kritik, potem ko je SBF razkril, da bo na letošnjem vrhu Dealbook govoril z Andrewom Rossom Sorkinom

Po zelo kritiziranem New York Timesu (NYT) Članek o tem, da Sam Bankman-Fried bolje spi in igra video igre, ena oseba v šali tvitnil tistega dne in dejal, da če se SBF namerava udeležiti letošnjega vrha Dealbook Summit, da se bo »zagotovo [be] oglasiti se.” Po naključju je SBF še vedno na seznamu za udeležbo na konferenci in glede na tvit SBF v sredo namerava govoriti na dogodku.

»Pogovoril se bom z [Andrew Ross Sorkin] na vrhu @dealbook naslednjo sredo (30. 11.),« nekdanji izvršni direktor FTX tvitnil. Takoj po tem, ko je SBF objavil tvit, so ga kritizirali, ker se je lahko udeležil dogodka v New Yorku.

Časnik New York Times se je posmehoval, ker je dovolil Samu Bankman-Friedu govoriti na vrhu Dealbook

Twitter račun @wsbchairman vprašal: “Kako je ta tip ukradel milijarde dolarjev in zdaj govori na vrhu kot svoboden človek?” Ena oseba se je odzvala SBF in povedala, da Bernie Madoff ni imel te sreče, ko je Twitter račun @fintwit rekel je:

Leta 2008 so Bernieja Madoffa aretirali v 24 urah po odkritju njegove goljufije. Leta 2022 se bo Sam Bankman-Fried udeležil vrha Dealbook Summit NYTimes, potem ko bo njegova goljufija razkrita.

SBF-jev tvit je dobil a velika številka od ostre reakcije in ljudi, ki se sprašujejo, zakaj je smel nekdanji izvršni direktor FTX govoriti na takem dogodku. Glede na dogodek NYT Dealbook Summit urnikdrugi govorci na konferenci so izvršni direktor družbe Meta Mark Zuckerberg, izvršni direktor Tiktoka Shou Chew, ministrica za finance ZDA Janet Yellen, ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski in nekdanji podpredsednik ZDA Mike Pence.

Dogodek 30. novembra bo vodil kolumnist NYT in ustanovitelj Dealbooka Sorkin. “Vsako leto zberemo najpomembnejše ljudi na stičišču poslovanja, politike in kulture, ki vplivajo na družbo,” je Sorkin povedal na spletni strani dogodka.

Tudi tviti SBF so nastavljeni na edinstveno nastavitev zasebnosti in odgovarjajo lahko le ljudje, ki jim SBF sledi ali jih omenja v svojih tvitih. En posameznik, ki bi se lahko odzval na tweet SBF, dolgoletni bitcoiner Bruce Fenton, je dejal, da bo nekaj tem, za katere meni, da bi jih ljudje radi slišali.

Časnik New York Times se je posmehoval, ker je dovolil Samu Bankman-Friedu govoriti na vrhu Dealbook

»Dobro bi bilo slišati: kdaj/kako ste se odločili vzeti sredstva stranke [and] jih uporabiti kot zavarovanje za posojila – to je veliko bolj ključno vprašanje kot vprašanje marže [and] je bil zavrnjen,« Fenton rekel je v SBF. »Več o procesu političnih donacij [and] kakšni pogovori potekajo za zaprtimi vrati,« je dodal Fenton.

Časnik New York Times se je posmehoval, ker je dovolil Samu Bankman-Friedu govoriti na vrhu Dealbook
Elon Musk komentira članek NYT Dealbook.

SBF je bil predstavljen tudi v Dealbook NYT Članek z naslovom: “V prizadevanju Sama Bankman-Frieda za pridobivanje prijateljev in vplivanje na ljudi.” Po navedbah na Twitter računu Dealbook članek govori o “človekoljubni veji” in “dobrodelnih prispevkih” SBF. Dealbookov tvit je napolnilo tudi veliko število ljudi, ki ni odobreno način, kako je NYT pokrival SBF.

Ena oseba napisal: “Sam Bankman-Fried je kriminalec, ki je svojim strankam ukradel milijarde.”

Oznake v tej zgodbi

Andrew Ross Sorkin, Bruce Fenton, Kritika, Vrh Dealbook, Nekdanji izvršni direktor FTX, Propad FTX, FTX padavine, Janet Yellen, Mark Zuckerberg, Mike Pence, Zasmehovan, The New York Times, ZDA, članek NYT, NOVO Dealbook Summit, Sam Bankman-Fried, Sam Bankman-Fried (SBF), sbf, Vrh SBF Dealbook, Shou Chew, Volodimir Zelenski, wsbchairman

Kaj si mislite o SBF, ki je govoril na konferenci NYT Dealbook? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Jamie Redman

Jamie Redman je voditelj novic pri Bitcoin.com News in novinar s področja finančne tehnologije s Floride. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od leta 2011. Navdušuje Bitcoin, odprtokodno kodo in decentralizirane aplikacije. Od septembra 2015 je Redman za Bitcoin.com News napisal več kot 6000 člankov o motečih protokolih, ki se pojavljajo danes.
Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je zgolj informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za nakup ali prodajo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenega, davčnega, pravnega ali računovodskega svetovanja. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *