Nenavadno je, da so razvijalci GTA Remaster popravili najslabša vrata stikala

Gif: Studio Wildcard / Digital Foundry / Kotaku

Leta 2018 je Switch prejel enega svojih najslabših in najbolj neigralnih vrat v zgodovini konzole, kar je izjemna razlika glede na to, koliko grobih iger je na platformi. To morda veste, ker gre za precej priljubljen prvoosebni simulator preživetja odprtega sveta, imenovan Ark: Razvito preživetje. Zdaj štiri leta po prvi izdaji, Ark ima nova vrata Switch, ki uporabljajo novejšo različico Unreal, in morda je to ena najbolj impresivnih nadgradenj igre Switch, kar sem jih kdaj videl.

Na stikalu je bilo nekaj neverjetnih vrat. Igre kot Čarovnik 3 in Doom 2016 ne samo, da lepo izgledajo na starajoči se prenosni hibridni konzoli, ampak tudi dobro igrajo. To ni enostavno narediti, ne pozabite. Switch je star in premalo zmogljiv, zato je izvajanje sodobnih, velikih, modnih iger na njem izziv. Mislim, celo igre, ki jih je Nintendo izdal kot nove Pokémoni se borijo na njem. Zato ni presenetljivo, da je za vsako čudovito pristanišče ducat blah pristanišč velikih iger. Toda tu so res grozna pristanišča, tista, zaradi katerih se sprašujete, zakaj so sploh nastala. In morda je najhujše od najhujših leto 2018 Ark: Razvito preživetje.

Digital Foundry / Studio Wildcard

Ark na Switchu leta 2018 ni bilo samo slabo, bilo je res, res grozno. Veliko spletnih mest in kritiki so ga poimenovali ena od, če ne najslabša vrata, izdana za Switch. Imel je neverjetno nizko ločljivost in strašno slabo število sličic, s tonami jecljanja in jecljanja.

Tudi ko je delovalo dobro, je bilo videti kot sranje, z veliko zamegljenimi predmeti in mehkimi oblikami, ki so lebdele naokoli. Nekateri med njimi so bili očitno mišljeni kot dinozavri ali drevesa. Težko je bilo reči. to Digitalna livarna video iz leta 2018 je super pogled na luko in kako slabo je igral. Hitro naprej nekaj let pozneje in zdaj ta mesec na Switch prihaja povsem nova različica priljubljene igre preživetja. In fantje, kar impresivno je, koliko boljše so stvari.

Digital Foundry / Studio Wildcard

Eurogamer in Digitalna livarna si ogledal ta nova vrata in govoril z razvijalci, ki stojijo za njim. Očitno je bila celotna igra obnovljena od začetka v Unreal 4. Pravzaprav po besedah ​​razvijalcev ni ostalo nič od prvotne igre. Namesto tega ta vrata temeljijo na novejši različici igre Xbox. Nov razvijalec pristanišč Grove Street Games (da, isti ljudje zadaj osovražen, neroden Trilogija GTA remasterji iz lanskega leta…) uporablja tudi dinamično skaliranje ločljivosti, da so stvari videti ostrejše in bolje delujejo na stikalu.

Novo pristanišče Ark ima lepše sence in manj pop-in zaradi novih orodij, ki so na voljo v UE4. Še bolje, neslavno dolg čas nalaganja se je zmanjšal na samo 30 sekund. To je še vedno veliko, vendar upoštevajte, da bi v prvotnem pristanišču lahko trajalo do skoraj tri minute. Tako da, vsepovsod velike izboljšave.

Bodimo jasni: to je še vedno grob način igranja Ark: Razvito preživetje v primerjavi z zmogljivejšimi platformami. Za veliko boljšo izkušnjo bo seveda poskrbelo igranje igre na novejših zmogljivejših konzolah ali zmogljivem osebnem računalniku. Toda za ljudi, ki imajo raje prenosne igre ali imajo samo stikalo, je lepo videti, da se založnik vrne in porabi denar in čas, da popolnoma popravi in ​​zamenja slaba vrata z nečim veliko boljšim. To ni nekaj, kar vidite pogosto, tako da tudi če ima nova vrata še vedno težave, je nova različica vsakodnevna izboljšava, ki jo je treba pohvaliti.

Ark: Survival Evolved – Ultimate Survivor Edition je zdaj na Switchu in je na voljo prejšnjim lastnikom starega pristanišča brezplačno. mogoče Zunanji svetovi lahko naslednjič dobim boljši port?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *