Nasveti za lepljenje pene za Pixel Buds Pro so skoraj bistveni

Če želite povečati udobje in zvočno izolacijo slušalk Pixel Buds Pro, je nabor penastih nastavkov Comply ravno to, kar potrebujete.

Iz škatle so Googlove slušalke Pixel Buds Pro opremljene s kompletom silikonskih nastavkov, ki večini ljudi nudijo solidno udobje in dovolj spodobno izolacijo. Vendar pa vedno obstaja prostor za izboljšave in ni boljšega podjetja, ki bi to ponudilo kot Comply. Comply je bil leta vodilni proizvajalec penastih nastavkov za ušesa za večino večjih blagovnih znamk slušalk, ki podpira Apple, Google, Samsungin veliko več.

Comply je znova nadaljeval s podporo Googlovi liniji slušalk Pixel Buds s penastimi konicami za Pixel Buds Pro, ki so bolje opremljene za nove konice kot prejšnji modeli. Prejšnji modeli slušalk Pixel Buds so bili namenoma zasnovani za prepuščanje zunanjega zvoka, da ste se lahko bolje zavedali svoje okolice. Ta zasnova je naredila izboljšave zvočne izolacije malo bolj neuporabne.

Pri Pixel Buds Pro je Google zaprl ušesne čepke, da je naredil prostor za odpravljanje hrupa, in vključil način »Prosojnost«, da slišite, kaj se dogaja okoli vas. Zahvaljujoč tej spremembi je takoj očitno, da penasti nastavki Comply za Pixel Buds Pro odlično blokirajo neželen hrup v primerjavi s privzetimi ušesnimi nastavki.

Odpravljanje hrupa in izolacija sta bili že vrhunci slušalk Pixel Buds Pro, konice iz pene Comply pa dvignejo stvari na drugo raven.

Pixel Buds Pro s penastimi konicami Comply, ki ležijo na kupu vinilnih plošč

Še en vrhunec pridobivanja penastih konic za Pixel Buds Pro je večje udobje. Sprva so bile konice Comply nekoliko neudobne in jih je bilo treba zmečkati, preden so se pravilno prilegale mojim ušesom. Po nekaj dneh pa je z njimi postalo veliko lažje delati.

Ko so bile penaste konice Comply pravilno vlomljene, sem včasih pozabil, da sploh nosim slušalke Pixel Buds Pro. Veliko pogosteje je, da mojim Pixel Buds Pro zmanjka baterije – glasovni klici se izpraznijo hitreje kot glasba – preden čutim nelagodje, ko jih nosim. Na splošno so tudi bolj varni, čez dan se jim ni treba preveč zatikati.

Vendar pa obstaja nekaj slabosti prehoda na penaste nasvete. Največja težava izvira iz načina oblikovanja ohišja baterije Pixel Buds Pro, ki zahteva, da je vsaka palčka trdno nameščena. Običajno popke magnet potegne na pravo mesto, vendar lahko penaste konice pri tem nekoliko motijo.

Namesto tega boste morali paziti, da indikatorska lučka utripa, da boste vedeli, da je popek na svojem mestu in se polni. Podobno je lahko v hladnih dneh nekoliko težko dobiti Pixel Buds Pro iz škatle, saj se pena rahlo oprime sten.

Od blizu Pixel Buds Pro s penastimi konicami Comply

Druga velika pomanjkljivost je, da se penaste konice obrabijo nekoliko hitreje kot silikonske. Po nekaj mesecih uporabe boste verjetno opazili, da se bo pena začela obrabljati ali trgati. Na splošno je priporočljivo, da penaste konice Comply zamenjate vsake tri mesece. Nekaj ​​te obleke lahko vidite na zgornji sliki na kompletu nasvetov, ki sem jih začel uporabljati avgusta.

Ko prvič kupujete penaste nastavke Comply za Pixel Buds Pro, je dobro, da kupite več paketov, ki vključujejo tri velikosti za 24,99 USD. Ko poznate velikost, ki jo želite, lahko kupite paket treh kosov te velikosti za 24,99 USD za dodatnih devet mesecev uporabe.

Na splošno so nasveti iz pene Comply zelo cenjeni nadgradnji na Pixel Buds Pro, vendar je potreba po njihovi redni zamenjavi za nekatere morda težava. Ker so prazniki tik pred vrati, bi bil komplet nasvetov za skladnost čudovit dodatek za vsakogar, ki bi imel komplet slušalk Pixel Buds Pro.

Kupite Comply Foam Tips za Pixel Buds Pro:

FTC: Za zaslužek uporabljamo samodejne pridružene povezave. več.


Za več novic si oglejte 9to5Google na YouTubu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *