Napovedovanje cen bitcoinov. Ko cene kriptovalut padajo, je BTC naslednjič

Med evropskim zasedanjem, Bitcoin končno je naredil nekaj gibanja navzgor in se odbil od ravni podpore 15.650 $ na dvojnem dnu. Genesis Global Capital, eden največjih posojilodajalcev kriptovalut, je ustavil dvige strank zaradi težav z likvidnostjo, ki jih je povzročilo povečanje zahtevkov za dvige po propadu FTX.

Po zaustavitvi FTX je Genesis 16. novembra objavil, da bodo dvigi začasno ustavljeni zaradi “nemirov na trgu brez primere”.

10. novembra je podjetje javno objavilo, da ima približno 175 milijonov dolarjev denarja zaklenjenega na trgovalnem računu FTX. Investicijska banka za kriptovalute v težavah se pogovarja s potencialnimi vlagatelji, da bi zbrala še milijardo dolarjev.

Poleg tega se glede na poročila borza kriptovalut Binance pogovarja o morebitnem reševanju posojilodajalca, ki ga nadzoruje Digital Currency Group.

Wall Street Journal je 21. novembra poročal, da se je Genesis obrnil na Apollo Global Management in Binance za financiranje. Binance pa ga je zavrnil zaradi možnega navzkrižja interesov. Ko išče nova sredstva, je Genesis Global Trading kot možno možnost omenil stečaj.

21. novembra je Genesis dejal, da “ne namerava” kmalu razglasiti stečaja in da bo poskušal doseči “sporazumno” rešitev. BTC/USD je zaradi novic padel na nove dveletne najnižje vrednosti.

Pomanjkanje zaupanja v delniške trge poganja FUD

Nedavni padec Bitcoina je presenetil večino udeležencev na trgu, ko se je prah po krizi FTX polegel. Kljub Santimentovi razlagi se prva kriptovaluta še vedno trudi ohraniti svojo vrednost.

Santiment, analitično podjetje, je tvitnilo o padcu BTC/USD 21. novembra. Po navedbah raziskovalnega podjetja je FUD prvič v dveh letih povzročil padec na 15,800 $ zaradi naraščajočega strahu pred centraliziranimi borzami po krizi FTX.

Incident je morda vplival tudi na dejavnost naslova Bitcoin, ki je dosegla najvišjo vrednost v zadnjih šestih mesecih. Poleg tega je glede na Santimento Bitcoin dosegel merilo uspešnosti čez vikend.

20. novembra je bilo glede na analizo podatkov dnevno aktivnih 1,1 milijona naslovov BTC. To nakazuje, da je bila valuta razdeljena na številne naslove.

Poleg tega se zdi, da so številni vlagatelji zaslužili s prenosom sredstev s centraliziranih borz. To je posledica dejstva, da je bila ponudba izven borz večja od priliva na borze. Poleg tega so se prijavljeni prilivi v borzo v zadnjih dneh zmanjšali.

17. novembra je bil zadnji porast po prilivu 253.000. To nakazuje, da so vlagatelji kljub določenemu prodajnemu pritisku ostali skeptični do CEX-ov.

Sprejetje bitcoinov v Salvadorju ‘ni ravno trajnostno’

Vitalik Buterin, ustvarjalec Ethereuma, je dvomil o navdušenju Bitcoin skupnosti nad Salvadorjem in njegovim predsednikom Nayibom Bukelejem, pri čemer je trdil, da so spregledali dejstvo, da Bukelejeva administracija “ni zelo demokratična.”

Po besedah ​​soustanovitelja Ethereuma Vitalika Buterina,

“mnogi uporabniki Bitcoina so spregledali dejstvo, da vlada v Bukeleju ni posebej demokratična vlada, ima veliko težav in ni zelo dobra pri spoštovanju drugih posameznikovih svoboščin.”

Salvador je bil prva država, ki je Bitcoin uvedla kot zakonito plačilno sredstvo in od podjetij zahtevala, da kot plačilo sprejmejo največjo kriptovaluto.

Akcija je povzročila veliko ogorčenje državljanov in podjetij. Sprejem zakonodaje o bitcoinih v Salvadorju je sovpadal s kriptovaluto Bull Run, med katero je cena bitcoina dosegla najvišjo vrednost pri več kot 69.000 $.

Trg kriptovalut je zdaj strmoglavil, pri čemer je Bitcoin od svojega vrhunca izgubil več kot 76 % svoje vrednosti.

Buterin je izjavil, da je bil model sprejemanja bitcoina v Salvadorju zgrajen na predpostavki, da bodo cene narasle, a ker je cena bitcoina padla, “zdaj izgleda samo grozno in ga ne uporablja veliko ljudi.”

Bitcoin cena

Elektrika Cena bitcoina znaša 16.156 $, 24-urni obseg trgovanja pa 33 milijard $. Bitcoin je v zadnjih 24 urah pridobil več kot 2 %.

CoinMarketCap zdaj je na prvem mestu s tržno kapitalizacijo 310 milijard dolarjev. Ima skupno zalogo 21.000.000 kovancev BTC in zalogo 19.213.406 kovancev BTC.

Cena in tokenomija bitcoina – Vir: coinmarketcap

Par BTC/USD je 22. novembra začel trgovati pri 15.766 $ in dosegel najvišjo vrednost 16.281 $ in najnižjo vrednost 15.616 $. Blizu ravni 15.850 $ Bitcoin trenutno prejema tehnično podporo. Sveče, ki se zaprejo nad to raven, kažejo na možnost bikovskega obrata.

Nižji vzorec pincete nad 15.850 $ kaže na možnost bikovskega obrata. Posledično lahko povečan nakupovalni pritisk sproži naraščajoči trend proti nivojem upora 16.500 $ in 17.180 $.

Če je raven 17.180 $ znova presežena, bo morda več prostora za nakup proti ravni 18.650 $, ki je razširjena z 38,2-odstotno stopnjo Fibonaccijevega odmika.

Grafikon cen bitcoinov – Vir: Tradingview

Kazalnika RSI in MACD še vedno kažeta trend prodaje pod 16.500 $, 50-dnevno drseče povprečje pa prav tako kaže trend prodaje. Posledično lahko medvedji preboj pod vzorec trojnega dna ceno BTC izpostavi razponu 14,475 $.

Danes bodite pozorni na 15.850 $, saj bo verjetno deloval kot središčna točka za Bitcoin.

Predprodajna kriptovaluta z velikimi potencialnimi dobički

Dash 2 Trade (D2T)

Trgovina Dash 2, ki ga je ustvaril Learn 2 Trade, vlagateljem ponuja vpogled v trg, trgovalne signale in storitve napovedovanja. Pobuda za kriptovalute obljublja, da bo potrošnikom zagotovila dovolj informacij za sprejemanje pravih odločitev.

D2T je trgovalna obveščevalna platforma, ki temelji na Ethereumu in ponuja trgovcem vseh ravni znanja analitiko in socialne podatke v realnem času, kar jim omogoča sprejemanje bolj informiranih odločitev.

D2T je začel prodajati žetone pred tremi tedni in zbral več kot 6,8 milijona dolarjev. Napovedal je tudi začetek svoje prve kotacije CEX na trgu LBank. Trenutna vrednost 1 D2T je 0,0513 USDT, vendar naj bi se v naslednji fazi prodaje dvignila na 0,0533 USD in v zadnji fazi na 0,0662 USD.

Obiščite Dash 2 Trade zdaj

Poiščite najboljšo ceno za nakup/prodajo kriptovalute

Sledilnik cen kriptovalut – Vir: Kriptonovice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *