Napoved cene XRP Ko XRP postane 7. največja kriptovaluta na svetu, bodo prve 3 kmalu?

Cena XRP je daleč od razprodaje, ki jo je sprožil padec kriptovalute FTX. Vendar se zdi, da se biki tesno držijo podpore, vzpostavljene pri 0,3500 USD. Kot je poudarjeno v osemurnem grafikonu časovnega okvira, je XRP vstopil na ključno področje povpraševanja. Tukaj gre naprej.

Ripplova likvidnost na zahtevo zdaj pokriva ves svet

Ripple je ta teden začel z novicami o širitvi svoje rešitve likvidnosti na zahtevo (ODL) v Afriko. Mednarodno podjetje za prenos denarja pravi: “Afrika ima 70 % svetovne vrednosti mobilnega denarja v vrednosti 1T USD.” Partnerstvo z MFS Africa bo “še izboljšalo digitalni plačilni sistem po vsej celini.”

MFS Africa ima enega največjih odtisov mobilnega denarja v Afriki. Podjetje bo izkoristilo Ripplovo rešitev ODL za poenostavitev mobilnega plačevanja v realnem času za svoje stranke v 35 državah.

Rešitev ODL odpravlja trenja in ozka grla, ki otežujejo prenos denarja prek meja. Primeren je za Afriko, zahvaljujoč nizkim transakcijskim provizijam in hitrejšim plačilnim časom.

“Partnerstvo Ripple MFS Africa predstavlja samozavesten, pomemben in drzen prvi korak za našo kripto strategijo za izkoriščanje tehnologij veriženja blokov za povečanje našega vpliva na potrošnike in podjetja na celini. rast v novem gospodarstvu,” je dejal Dare Okoudjou, izvršni direktor MFS Africa .se glasi delno.

Preko objave na Twitterju v sredo, 16., je Ripple poročal, da je bila rešitev ODL “letos precej sprejeta in imamo tehnologijo, globalno omrežje in raznolik seznam strank, ki to dokazujejo.”

Kljub trajajočemu sporu med Rippleom in Komisijo za vrednostne papirje in borzo (SEC), je podjetje nadaljevalo svoj načrt globalne širitve. Prav ta osredotočenost na rast in razvoj bi lahko dala Ripplu prednost pred konkurenco.

Analiza cene XRP Kako XRP postane 7. največja kriptovaluta

XRP je zdaj sedma največja kriptovaluta na trgu, potem ko je s prestola vrgla Dogecoin. Tržna kapitalizacija žetona znaša 19 milijard dolarjev, pri čemer se je v zadnjih 24 urah na borzah trgovalo za 1,4 milijarde dolarjev.

to optimistični obeti v XRP verjetno spodbudila šesta letna konferenca RippleSwell Global v Londonu. V preteklih letih je Ripple združil ključne vodilne v industriji, govorce in cenjene stranke, da bi razpravljali o najnovejših dogodkih v kriptoprostoru, medtem ko gledajo v prihodnost industrije.

Smer, v katero se usmerja indikator konvergence drsečega povprečja (MACD) v istem osemurnem grafikonu časovnega okvira, krepi pozitivne obete, ki jih vidimo v ceni XRP. Zdi se, da se kupci močno držijo signala za nakup, ki je poslan, ko 12-dnevno eksponentno drseče povprečje (EMA) (modro) preseže 26-dnevno EMA (rjavo).

Pričakuje se, da se bo rast cene XRP nadaljevala skupaj z gibanjem MACD, ki trenutno gleda na srednjo črto. Naročila za nakup bodo postala zelo donosna, če se MACD premakne v pozitivno območje nad srednjo črto (0,00).

Dnevni grafikon XRP/USD
Dnevni grafikon XRP/USD

Cena XRP se v času pisanja giblje pri 0,3727 USD. Preboj in zadržanje nad trenutnim uporom pri 0,3800 $ je potreben za povečanje zaupanja vlagateljev v pričakovani premik na 1 $. Nekateri trgovci bodo iskali cilj pridobivanja dobička pri 0,4200 USD, blizu 100-dnevne EMA (v modri barvi), čeprav bodo največji biki morda počakali, da XRP doseže 0,50 USD, preden bodo vzeli nekaj denarja z mize.

Kripto alternative, ki ponujajo hitrejše donose

Splošni obeti XRP so videti optimistični in zmaga proti SEC bi utrdila njegovo pot proti 1 USD. Vendar pa je do izida primera še nekaj mesecev, zato so nekateri vlagatelji kratkoročne dobičke začeli iskati drugje. Spodaj je navedenih nekaj največjih potencialnih predprodaj kriptovalut na trgu, ki vlagateljem omogočajo vstop v pritličje.

Dash 2 Trade (D2T)

Socialno trgovanje je z leti demistificiralo trgovanje in Dash 2 Trade je na poti, da postane vodilni na tem področju. Uporabniki na tej platformi bodo imeli možnost dostopa do vrhunske kripto analitike, kar bo vlagateljem olajšalo sprejemanje premišljenih odločitev.

Uporabniki na Dash 2 Trade bodo imeli priložnost pridobiti informacije iz prve roke za sodelovanje v predprodaji, zahvaljujoč prilagojenemu sistemu točkovanja. V tesni povezavi s predprodajo bodo uporabniki prejeli opozorila o novih seznamih, kjer lahko izkoristijo hitre dobičke.

D2T se trenutno trguje za 0,0513 USDTvendar se bo ta cena v naslednji predprodajni fazi dvignila na 0,0533 USDT.

Obiščite predprodajo Dash 2 Trade (D2T) zdaj

RobotEra (KRUH)

RobotEra je nov svet Metaverse, kjer bodo imeli uporabniki možnost imeti lastno zemljo in na njej graditi, karkoli želijo.

Izvorni žeton platforme, TARO, bo uporabljen kot notranja svetovna valuta. Podpiral bo nakup in prodajo robotov NFT, s katerimi je mogoče trgovati z drugimi uporabniki za dobiček.

Predprodaja RobotEra že poteka in je hitro razprodana. Žetoni TARO se trenutno prodajajo za 0,020 $, vendar naj bi ta cena v naslednji fazi poskočila na 0,025 $, zato bodo zainteresirani vlagatelji morali pohiteti.

Obiščite predprodajo RobotEra (TARO) zdaj.

lobanja (RIA)

Lobanje (RIA) je video igra, ki služi denar, kjer lahko igralci zbirajo, se borijo in trgujejo s kartami, ki temeljijo na NFT. V razvoju približno eno leto, njegova alfa naj bi bila v začetku prihodnjega leta. Zanimivo je, da bo igralcem omogočil, da ga igrajo, ne da bi morali imeti kripto, kar bi lahko naredilo dostopnejše širšemu krogu uporabnikov.

Poleg tega je njegov izvorni žeton RIA mogoče uporabiti za nakup predmetov v igri in za naložbe, kar mu daje močno uporabo v njegovem ekosistemu. Predprodaja žetona je zbrala nekaj več kot 1,7 milijona dolarjev in je trenutno v četrti fazi, med katero je mogoče dobiti 40 RIA za 1 USDT.

Obiščite Calvario zdaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *