Napoved cene bitcoina, ko se BTC povzpne na 16,500 $ in se pripravlja na velik premik – tukaj gre naprej

Bitcoin 24. novembra ni uspel ohraniti naraščajočega trenda in je kljub temu padel pod 16,650 $ vprašanje golobjega FOMC minut, da se spoznamo. Člani Zveznega odbora za odprti trg (FOMC) so v začetku novembra glasovali za zvišanje obrestnih mer za 75 bazičnih točk ali 0,75 %. Vendar je predsednik Feda Jerome Powell na tiskovni konferenci dejal, da bi bila počasnejša stopnja kmalu primerna.

24. novembra je Federal Reserve tvitnil o zapisniku sestanka FOMC, ki je potekal 1.–2. november 2022. Evidenca vsebuje informacije o prihodnjih gibanjih obrestnih mer, ki so ključne za določanje vrednosti tveganih sredstev, kot so delnice in kriptovalute.

Po zapisniku FOMC “velika večina” članov Feda napoveduje “skoraj” upočasnitev dviga obrestnih mer. Zapisnik je tudi pokazal, da je bil poziv predsednika Jeromea Powella po sestanku k “višjim obrestnim meram za dlje časa” sporen, kar je povzročilo padec donosa ameriške valute in zakladnice, medtem ko so delnice rasle.

Vendar pa spremenljivke prodajnih klicev za Bitcoin in Ether, ki merijo ceno bikovskih klicev v primerjavi z medvedjimi prodajnimi cenami, ostajajo v negativnem območju, kar kaže na pristranskost v korist opcij.

Poleg tega je večina sodelujočih v raziskavi Open Market Desk napovedala, da bo decembrski sestanek povzročil povečanje ciljnega razpona za zvezno obrestno mero za 50 bazičnih točk. Cena BTC/USD se je dvignila, potem ko so informacije prišle v javnost.

Mt. Gox Bitcoin se je prebudil

Prebijanje skozi Mt. Gox je leta 2014 prišel na naslovnice, ko je bilo 65 BTC prenesenih na borzo HitBTC. 22. novembra se je začelo trgovati z Bitcoin denarnico, povezano z borzo BTC-e. Od avgusta 2017 je 2014 Mt. Gox, povezan z vdorom, je zaključil svojo obsežno transakcijo.

Skupaj 10.000 BTC v vrednosti približno 167 milijonov dolarjev je bilo poslanih dvema neznanima prejemnikoma. Pošiljatelj je razdelil transakcije in prenesel 3500 $ BTC v druge denarnice. Preostalih 6.500 BTC je bilo poslanih na en naslov.

24. novembra je Ki Young Ju, ustanovitelj CryptoQuant, tvitnil o opaženih prenosih bitcoinov. Pojasnil je, da ni šlo za državno dražbo ali kaj podobnega, saj je bil HitBTC nedavno plačan 65 BTC. Nato je predlagal, da borza prekine račun zaradi sumljive dejavnosti.

Lastniki ne morejo uporabljati KYC, ker se med več transakcijami poškoduje. Poleg tega je Ki Young Ju izjavil, da je bil stari Bitcoin ustvarjen v času brezpravja. Posledično je bilo njegovo gibanje negativno za BTC/USD.

New York je sprejel zakon o prepovedi rudarjenja bitcoinov

V začetku tega tedna je guvernerka New Yorka Kathy Hochul podpisala zakon, ki prepoveduje uporabo energije, ki temelji na ogljiku, v nekaterih operacijah rudarjenja Bitcoinov. V naslednjih dveh letih se rudarsko podjetje z dokazi o delu ne bo moglo širiti, obnavljati licenc ali dovoliti novim konkurentom, da začnejo delovati, razen če v celoti uporablja obnovljivo energijo.

V mehanizmu dokazila o delu (PoW), ki podpira Bitcoin, rudarji tekmujejo za obdelavo novih transakcij. Zakon želi oceniti in omiliti negativne okoljske posledice industrije.

Bitcoin cena

Elektrika Cena bitcoina znaša 16.509 $, 24-urni obseg trgovanja pa 29 milijard $. Bitcoin je v zadnjih 24 urah pridobil manj kot 0,5 %. CoinMarketCap zdaj drži prvo mesto s tržno kapitalizacijo 346 milijard dolarjev. Ima skupno zalogo 21.000.000 kovancev BTC in zalogo 19.215.887 kovancev BTC.

Cena in tokenomija bitcoina – Vir: coinmarketcap

Bitcoin trenutno narašča proti ravni 16.600 $. Sveče, ki se zaprejo nad to raven, signalizirajo bikovski obrat. Bikovski pogolt, ki preseže in zapre mejo 16.350 $, kaže, da se bikovski trend lahko nadaljuje.

Posledično bi lahko nadaljnji pozitivni pritisk potisnil ceno proti ravni upora 17.180 $. Če se raven 17.180 $ znova preseže, bo morda več priložnosti za nakup do ravni 18.650 $, ki je podaljšana za 38,2-odstotno raven Fibonaccijevega odmika.

Grafikon cen bitcoinov – Vir: Tradingview

Pričakujemo lahko nadaljnjo rast, saj sta RSI in MACD v območju nakupa. Če je meja 17.000 $ presežena, lahko BTC pade na 17.600 $.

Po drugi strani je raven podpore za Bitcoin pri 16.000 $, kršitev te ravni pa bi lahko valuto dvignila na 15.670 $.

Predprodaja kriptovalut z velikimi dobički

Kljub upadu trga ima več kovancev ogromen potencial rasti. Preverimo jih natančneje.

Dash 2 Trade (D2T)

Trgovina Dash 2 je trgovalna obveščevalna platforma, ki temelji na Ethereumu in ponuja trgovcem vseh ravni znanja statistične podatke v realnem času in socialne podatke ter jim pomaga sprejemati odločitve na podlagi več informacij.

D2T je svojo prodajo žetonov začel šele pred nekaj tedni in je zbral že več kot 6,9 milijona dolarjev. Po predprodaji bo D2T kotiral na LBank in BitMart, strokovnjaki pa kmalu zatem napovedujejo velik dvig cene sredstva.

Trenutna vrednost 1 D2T je 0,0513 USDT, vendar se bo v naslednji fazi prodaje dvignila na 0,0533 USD in v zadnji fazi na 0,0662 USD.

Obiščite Dash 2 Trade zdaj

lobanja (RIA)

Lobanje je vznemirljiv nov projekt iger na srečo s kriptovalutami, ki ima potencial za prevlado na trgu iger na srečo. Razvijalci Calvaria so identificirali dve glavni oviri za široko sprejetje iger Web3. Medtem ko vlagatelji vidijo potencial iger Web3, uporabniki ne.

Obetavno je, da igralcem omogoča, da ga igrajo brez kakršne koli kriptovalute, kar bi lahko pripomoglo k temu, da bi bil bolj priljubljen kot drugi naslovi, ki temeljijo na kriptovalutah.

RIA se bo uporabljal znotraj svojega ekosistema za nakup predmetov v igri in za naložbe, kar mu bo dalo močan primer uporabe. Predprodaja žetonov je zbrala 1,9 milijona dolarjev in je trenutno v četrti fazi, med katero je mogoče kupiti 40 RIA z 1 USDT.

Obiščite predprodajo Calvaria zdaj

RobotEra (KRUH)

Za vlagatelje, ki cenijo Metaverse, TAROT je eno digitalno sredstvo, na katerega morate biti pozorni. Sredstvo je izvorni žeton za RobotEra, platformo za gradnjo sveta Metaverse, ki igralcem omogoča dostop do svojega sistema prek avatarja.

Vsak uporabnik lahko kupi zemljišče in nepremičnino ter prispeva k celostni podobi virtualnega sveta. V RobotEri obstajajo tudi skupnosti Metaverses, kjer lahko uporabniki sodelujejo v skupnih dejavnostih, kot so šport in igre ter tekmovanja.

1 TARO se trenutno prodaja za 0,020 USDT (lahko ga kupite z USDT ali ETH), čeprav se bo ta cena v drugi fazi predprodaje, ki se bo začela kmalu, zvišala na 0,025 USD.

Prednaročite TARO zdaj.

Poiščite najboljšo ceno za nakup/prodajo kriptovalute

Sledilnik cen kriptovalut – Vir: Kriptonovice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *