Najboljši tablični računalniki Android – najboljše ponudbe november 2022

Tablični računalniki Android doživljajo nekakšno renesanso, z ponovno zanimanje na ravni programske opreme in od proizvajalcev strojne opreme. Če želite v tem prazničnem času kupiti tablični računalnik, so to najboljši tablični računalniki Android, med katerimi lahko izbirate.

Najboljši tablični računalniki Android – november 2022

9to5Googlov izbor najboljših tabličnih računalnikov Android temelji na vrednosti, zmogljivosti, dolžini programske podpore in razpoložljivosti v Združenih državah.

Serija Samsung Galaxy Tab S8

Če resnično želite najboljše od najboljšega, ko gre za tablico Android, so Galaxy Tab S8, S8+ in S8 Ultra najboljša izbira.

Vsi trije delujejo na vrhu izjemno zmogljivega procesorja Snapdragon 8 Gen 1, imajo veliko prostora za shranjevanje in režo za kartico microSD ter imajo velike in svetle zaslone. Tab S8 ima 11-palčni LCD zaslon, Tab S8+ in Tab S8 Ultra pa AMOLED zaslon. Tab S8+ meri 12,4 palca po diagonali, medtem ko Ultra meri res ogromnih 14,6 palca. Vsi trije vsebujejo v škatli S Pen.

serija samsung galaxy tab s8

Boš prenesite android 13 na vseh treh tablicah od novembra 2022 z programska podpora ki deluje štiri leta na večjih posodobitvah za Android in pet let na varnostnih posodobitvah, začenši z izdajo tablice v začetku leta 2022.

Seveda imajo vse tri svojo ceno. Galaxy Tab S8 se začne pri 699 $, Tab S8+ pri 899 $ in Tab S8 Ultra pri 1099 $. Za črni petek pa obstaja nekaj ubijalskih ponudb, vključno z Galaxy Tab S8 Ultra za stotine popustov.

Amazon Fire Tablet

Na drugi strani spektra je serija tabličnih računalnikov Amazon Fire Tablet odlično mesto za ubijalsko vrednost. Vsaka tablica poganja močno spremenjeno različico Androida, ki uporablja Amazon Appstore namesto Google Play Store, kar je morda največja težava.

Toda za pretakanje filmov, igranje iger, branje knjig ali na splošno brskanje po spletu so Amazon Fire Tablets odlična možnost, ki se začne okoli 50 USD in pogosto veliko manj med prazniki. Obstajajo celo posebna izdaja za otroke, ki je priložena zaščitni ovitek in nadomestna garancija.

Amazon Fire Tablet 7 (2022)

Samsung Galaxy Tab A8

Cenovno ugodnejša možnost za tablico s funkcijami, opremljeno s Trgovino Play, je Galaxy Tab A8. Samsungov cenovno ugoden tablični računalnik ima 10,5-palčni zaslon, USB-C polnjenje, 128 GB prostora za shranjevanje in dostopno ceno 229 $, vse do višje. 149 $ za črni petek.

Druga možnost je, da ima Galaxy Tab A7 Lite manjši 8,7-palčni zaslon in ceno 159 USD, vendar se to zniža na 99 $ za črni petek.

Morda je največja zvezda na teh tablicah politika posodabljanja programske opreme, ki bo prinesla le nekaj večjih posodobitev za Android in manj pogoste varnostne popravke.

Samsung Galaxy Tab A8

Lenovo P12 Pro

Višja alternativa seriji Samsung Galaxy Tab S8 je Lenovo P12 Pro. Ima 12,6-palčni zaslon AMOLED, procesor Snapdragon 870 in priloženo pisalo. P12 Pro je bil predstavljen z Androidom 11, vendar Androidom 12L je na poti. Je odlična alternativa in nas je zapustila odide zelo vesel. Vsebuje tudi Googlov prostor za zabavo in nekatere druge ekskluzivne funkcije tabličnega računalnika. Običajno se prodaja za 750 dolarjev, vendar ga je mogoče najti tudi za manj.

Kupite Lenovo P12 Pro

Ali pa … morda preprosto kupite iPad

Medtem ko so tablični računalniki Android vedno boljši, je še vedno popolnoma jasno, da je najboljši tablični računalnik za vsakogar, tudi za tiste, ki imajo telefon Android, Applov iPad. Prejmete več let večjih posodobitev, robustno knjižnico aplikacij in iger, optimiziranih za velik zaslon, ter programsko opremo, ki izkorišča prednosti velikega zaslona bolje kot večina Android tablice.

Cenovno najugodnejši iPad je iPad 9. generacije za 329 USD, ki je pogosto v akciji. Za črni petek samo 270 dolarjev.

Naslednji korak naprej je iPad 10. generacije, ki ima preoblikovan dizajn in stane 449 $. iPad Air in iPad Pro dodatno izboljšata funkcije in zmogljivost za višje cene. Ti lahko izveste več na 9to5Mac.

FTC: Za zaslužek uporabljamo samodejne pridružene povezave. več.


Za več novic si oglejte 9to5Google na YouTubu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *