Najboljše razširitve YouTube, ki bi jih morali uporabljati vsi

Slika za članek z naslovom Najboljše razširitve YouTube, ki bi jih morali uporabljati vsi

Fotografija: Aleksej Boldin (Shutterstock)

Kot vsako drugo priljubljeno spletno mesto ima tudi YouTube svoj delež manjkajočih funkcij in motenj. Moramo priti skozi clickbait sličice in neskončni oglas bere ovirati se—fNa srečo obstaja veliko razširitev brskalnika, ki rešujejo te težave, tako da se lahko manj osredotočate na težavo –reševanje in več na videu-popivanjeinž.

Preden prenesete te razširitve, ne pozabite, da namestitev preveč razširitev škoduje vašemu brskalniku. Lahko upočasnijo stvari in včasih vplivajo na vašo zasebnost. Prepričajte se, da ustrezate dovoljenjem, ki jih zahteva posamezna razširitev, in namestite samo ta Res te potrebujem.

YouTube Enhancer

Če želite namestiti samo eno razširitev, YouTube Enhancer to bi morala biti vaša izbira. Blokira oglase, omogoča znatno povečanje glasnosti za vse videoposnetke in vam omogoča, da izberete drugo privzeto kakovost videa, hitrost sličic in kodek. Ta razširitev je na voljo za Chrome, Firefox, Safari in Opera.

Mojster glasnosti

če Vaše edine težave z YouTubom so povezane obseg, morate poskusiti Mojster glasnosti v Chromu. Ta razširitev vam omogoča, da povečate glasnost do 600 % in vam omogoča, da nastavite drugačno raven glasnosti za vsak zavihek v brskalniku. Če uporabljate Firefox, ga poskusite 600% prostornina namesto tega.

Odstranjevalec vab za klike

Sličice vabe za klike so povsod po YouTubu. Če ste se naveličali svojih najljubših YouTuberjev, ki ustvarjajo 500 različnih različic šokiranih obrazov za svoje sličice, bi morali namestiti Odstranjevalec vab za klike. Sličice zamenja z dejanskimi posnetki zaslona iz videoposnetkov, kar počne YouTube veliko manj dolgočasno.

Lahko tudi preverite Celoten YouTube naslov za videoposnetke, ki prikazuje celoten naslov vsakega videoposnetka. Odstrani skrajšane naslove s strani in vam olajša ogled, ali je video vreden ogleda.

uBlock Izvor

uBlock Izvor je najboljša razširitev za blokiranje oglasov YouTube. Ima tudi številne napredne funkcije morate preveriti, na primer blokiranje pasic s piškotki, domen zlonamerne programske opreme in odstranjevanje sledenja iz URL-jev.

SponsorBlock

SponsorBlock samodejno preskoči branje oglasov v videoposnetkih. Ko bo vaš najljubši YouTuber naslednjič poskušal promovirati naključni izdelek ali storitev, tega ne boste niti vedeli. V idealnem primeru bi morali združiti SponsorBlock z uBlock Origin, da popolnoma blokirate oglase na YouTubu.

Kis

Kis (1,99 USD) je med najboljše razširitve za Safari lahko prenesete. YouTube prisili, da predvaja v predvajalniku HTML5, kar pomeni, da lahko brezplačno predvajajte videoposnetke v ozadju. jazt tudi blokira oglase YouTube.

RoundedTube

Če želite estetsko preobrazbo za YouTube, ne iščite dlje kot RoundedTube. Ta razširitev sličicam videoposnetkov doda zaobljene vogale in naredi stran videti veliko bolj moderno.

Video regulator hitrosti

Video regulator hitrosti je razširitev za Chrome, ki vam omogoča preprosto pospešitev ali upočasnitev videoposnetkov YouTube. Ima priročen nabor bližnjic na tipkovnici, s katerimi lahko nadzirate hitrost videa, ki presega privzeto 2-kratno omejitev hitrosti YouTuba. To je priročno za tiste, ki želijo hitro preskočiti na bistvo dolgih, razgibanih videoposnetkov.

Še bolje, ta razširitev deluje tudi z videoposnetki HTML5 na drugih spletnih mestih.

Videoposnetek zaslona

Ko potrebujete posnetek zaslona iz videoposnetka na YouTubu ali drugih spletnih mestih za pretakanje, Videoposnetek zaslona bo pomagal. To je preprosta razširitev, ki dobro opravlja svoje delo, za posnetke zaslona pa lahko izbirate med slikovnima formatoma JPG in PNG.

Dodaj med zaznamke

Čeprav ima YouTube lastno funkcijo Glej pozneje, ki omogoča shranjevanje videoposnetkov, Dodaj med zaznamke gre še korak dlje. Ta razširitev vam omogoča, da spustite oznako na kateri koli časovni žig v videoposnetku. Tako lahko predvajate označene videoposnetke iz tega časovnega žiga in preprosto poiščete informacije, ki jih potrebujete. Samo pritisnite B na tipkovnici, da videoposnetke YouTube dodate med zaznamke, kar tudi stori dokaj enostavna razširitev za uporabo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *