Najboljše ponudbe za črni petek za PlayStation: igre, konzole in dodatki

Razprodaje na črni petek so uradno začeli za Lastniki PlayStation v vseh maloprodajnih trgovinahin že imate na voljo številne impresivne ponudbe, ki si jih lahko ogledate. To vključuje ogromne popuste na Krmilniki DualSenseČlanstva v PlayStation Plus, igre, slušalke in še več, zato spodaj tukaj preverite vse naše najljubše ponudbe za črni petek za PS5.

Ponudbe za črni petek se res začnejo zdaj (saj se pričakuje, da bodo popolnoma vse ponudbe na voljo do 25. novembra). Da ne boste ničesar zamudili, ne pozabite slediti @IGNDeals na Twitterju za takojšnje posodobitve ponudb in označite svoje priljubljene Strani črnega petka IGN čim prej.

TL;DR – Najboljše ponudbe za črni petek za PS5 in PlayStation

Krmilnik DualSense - siva kamuflaža (PS5)

Črni petek

Krmilnik DualSense – siva maska (PS5)

Na voljo tudi pri drugih prodajalcih, glejte podrobnosti spodaj.

WD_BLACK 2TB SN850X NVMe notranji gaming SSD SSD disk s hladilnikom

Črni petek

WD_BLACK 2TB SN850X NVMe Notranji igralni pogon SSD SSD z Heatsink

Popoln za PS5. Vključuje hladilnik.

PS Plus Premium 12 mesecev

Črni petek

PS Plus Premium 12 mesecev

Nov/Vrnitev/Nadgradnja naročnika.

Skočiti

Najboljše ponudbe videoiger PS5 za črni petek

Zdaj smo res vstopili v resno sezono črnega petka, kar pomeni, da je čas za resen posel igre za PS5 in video igre PS4. Tukaj imamo nekaj res dobrih ponudb, zato je težko izbrati svoje najljubše (vendar lahko stavite, da bom poskusil).

Elden Ring je verjetno moja najljubša ponudba tukaj, daleč 35 $ ​​v Walmartu. drugače, Horizon Forbidden West je znižan na 35 USD, Vračilo je padlo na 29,99 $in Ratchet & Clank: Rift Apart prav tako stane 29,99 $. Iskreno povedano, vse te ponudbe iger za PlayStation so na vrhu police za črni petek in ne morete zgrešiti – veselo nakupovanje!

Do 25 USD popusta na krmilnike DualSense za črni petek

Tako je, ena naših najljubših ponudb tega leta se je vrnila z velikim udarcem, kar pomeni, da lahko prihranite do 25 $ za krmilnike DualSense za PS5 (in PC, če ste tako nagnjeni). Trenutno lahko najdete izvirni DualSense za 49 $ na Amazonu ali pa preverite paleto drugih razpoložljivih barv.

Moja najljubša ponudba iz razprodaje je zagotovo za različico Grey Camo (glasba Johna Cene se začne), saj je to dol z 74,99 USD pri izbranih prodajalcih zdaj na samo 49,99 USD. Tukaj bom pustil vse ustrezne povezave in vesel črni petek vsem igralcem iger PlayStation!

Krmilnik DualSense - Galactic Purple (PS5)

Ponudba za črni petek

Krmilnik DualSense – Galaktično vijolična (PS5)

Krmilnik DualSense - Nova Pink (PS5)

Ponudba za črni petek

Krmilnik DualSense – Nova Pink (PS5)

Krmilnik DualSense – polnočno črna (PS5)

Ponudba za črni petek

Krmilnik DualSense – polnočno črna (PS5)

Krmilnik DualSense - siva kamuflaža (PS5)

Ponudba za črni petek

Krmilnik DualSense – siva maska (PS5)

Pridobite 25 % popusta na PlayStation Plus za črni petek

Trenutno lahko dobite 25 % popusta na celotno leto PlayStation Plus. To velja za vse nove naročnike, naročnike, ki se vračajo ali nadgrajujejo PlayStation Plus. Torej, če ste na primer trenutno član PS Plus Essential, lahko dobite 12 mesecev Premium ali Extra po znižani ceni med razprodajami na črni petek. To je trenutno na voljo samo neposredno prek PlayStationa, tako da lahko dostop do ponudbe tukajali prek vaše konzole PS4 ali PS5.

Skoči nazaj na vrh

Najboljše ponudbe SSD in prostora za shranjevanje PlayStation za črni petek

Srečen si PlayStation 5 lastniki, kot Ponudbe na črni petek za pogone SSD so popolni za vse, ki še niso razširili svojih zmogljivosti shranjevanja za PS5. Če želite moj predlog, pojdite na 2TB WD Black SSD za 179,99 USD (model, ki ga je uporabil Mark Cerny). To je prava ponudba za črni petek in plačate nekaj več kot 90 USD na TB. Če potrebujete nasvete za namestitev, preverite našo posebno stran tukaj.

WD_BLACK 2TB SN850X NVMe notranji gaming SSD SSD disk s hladilnikom

Črni petek

WD_BLACK 2TB SN850X NVMe Notranji igralni pogon SSD SSD z Heatsink

Skoči nazaj na vrh

Najboljše ponudbe dodatkov za črni petek za PS5

Za oboževalce PlayStationa so začeli prihajati popusti na dodatke, z do 25 $ popustom na krmilnike DualSense, vendar je tudi na voljo veliko za preveriti, ko gre za slušalke. Vrhunec prodaje bodo zagotovo slušalke Pulse 3D; ravnokar 69 $ pri več prodajalcih.

Slušalke Pulse 3D (PS5/PC)
Polnilna postaja DualSense

Skoči nazaj na vrh

Črni petek 2022: Kje kupiti PS5 zdaj

Če lepo vprašate Amazon, vam lahko pošljejo povabilo za nakup PS5. Ne le to, ampak glede na številna nedavna poročila se zdi, da Amazon v zadnjih nekaj dneh pošilja neverjetno veliko vabil, brez znakov upočasnitve. Spodaj bom vključil vse povezave, kjer lahko zdaj kupite PS5 (ali zahtevate nakup). Za več posodobitev ostanite z nami @IGNDeals na Twitterju.

Konzola PS5 - paket God of War Ragnarök

Dobavljivo po naročilu

Konzola PS5 – Bog vojne Ragnarök Sveženj

Skoči nazaj na vrh

Posodobitve delnic Walmart PS5

POSODOBITEV: Walmart trenutno ni na voljo na PS5, vendar vedno znova preverjajte. Posodobili jih bomo takoj, ko bodo spet na spletu. Za razliko od začetka tega tedna vam ni treba biti Član Walmarta+. Dobi ga lahko vsak! No, tako nekako. Ko kliknete povezave, ste takoj postavljeni v vrsto za priložnost za PS5

Skoči nazaj na vrh

Najboljše razprodaje in ponudbe na črni petek

Robert Anderson je poslovni strokovnjak in komercialni urednik za IGN. Lahko mu sledite @robertliam21 na Twitterju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *