Najboljše ponudbe slušalk za črni petek

Sodobni svet pretakanja zvoka, podcastov in dela od doma zahteva prave avdio dodatke, ki vam omogočajo, da se potopite v dogajanje. Za črni petek ves teden smo izbrali nekaj najboljših ponudb za ušesne slušalke in nekatere zvočne nosljive naprave TWS.

Naša prva izbira je Sony WH-CH710N, ki je morda star dve leti, a še vedno dobro razmerje med ceno in kakovostjo. Leta 2020 smo jih imeli radi, danes pa jih imamo še bolj radi z neverjetnimi 55 % popustom. Baterija zagotavlja skoraj 35 ur predvajanja z enim polnjenjem, kar je povprečna dolžina delovnega tedna v mnogih državah.

Philips je morda blagovna znamka, ki je bolj povezana z drugimi pripomočki in pripomočki, vendar je H9505 Hybrid neverjeten par slušalk. Omeniti velja tudi ogromen popust v višini 60%, kar je eden glavnih razlogov za izbiro te ponudbe.

Jabra Elite 85h ponuja izjemno dolgo življenjsko dobo baterije in impresivno aktivno odpravljanje šumov, všeč pa nam je bilo tudi hitro polnjenje. Eno opozorilo so bakreni/zlati poudarki – da, ne boste jih videli, vendar boste opazili, saj ponavadi pritegnejo pogled.

Vsak seznam zmogljivih slušalk bi moral vključevati Bose 700. Velik popust velja za beli par, vendar lahko tradicionalisti dobijo ta zvočni dodatek v črni barvi za nekoliko manjši popust. Čeprav so te slušalke za dušenje hrupa med najlepšimi, njihova življenjska doba baterije ni impresivna, kar bi lahko postalo nadležno, če ste veliko zunaj.

Sennheiser Momentum 3 ni najnovejši model v seriji – zdaj je na voljo četrta ponovitev. Priporočamo 3. generacijo, ker je ponudba boljša, cena nižja, pa še vedno se počutijo udobno. Konec koncev je črni petek namenjen pridobivanju najboljše ponudbe in Momentum 3 je v tem pogledu glavo in ramena nad svojim novejšim bratom.

Sony WH-1000XM5 so najnovejše in najboljše naglavne slušalke, ki jih je izdelal Sony, in z lahkoto smo se uvrstili na naš seznam za črni petek. Obstaja nekaj ponudb, vendar vseeno priporočamo, da kupite prejšnjo različico, WH-1000XM4, če niste pripravljeni zapraviti toliko. Zaradi agresivnejših popustov je ta ponudba bolj zanimiva od obeh.

Bose QuietComfort 45 je naravni tekmec slušalk Sony. Mislimo, da ta par kmalu ne bo kaj cenejši, zato izkoristite 33-odstotni popust – dobili boste ene najboljših, če ne najboljše, naglavne slušalke na svetu, z impresivno vse- okrogla zmogljivost, življenjska doba baterije in aktivno odpravljanje šumov.

Osebno smo bili navdušeni nad zvokom, ki ga zagotavlja Soundcore, Ankerjeva avdio znamka, ki zagotavlja čudovito avdio izkušnjo po dostopnih cenah. Zdaj, ko je črni petek pred nami, so te ponudbe videti še slajše, zato ne priporočamo ene, ampak štiri različne pare slušalk.

Če se oddaljimo od naglavnih slušalk, imamo tudi dostojno izbiro slušalk TWS. Drugačna oblika za aktivne ljudi, ki imajo raje drugačno vrsto zvočnega udobja. Te nosljive zvočne naprave spadajo v ločeno kategorijo, vendar so še vedno odlične za šport, igre, poslovne klice in pogovore na poti, zato so tukaj naši izbori za ta črni petek.

Ponudbe slušalk TWS

Realme Buds Air 3 je prvi komplet, ki mi je prišel na misel, ko na polovici te ponudbe prestavimo na slušalke TWS. Zagotavlja nadpovprečno kakovost zvoka, dober bas in osnovno odpravljanje šumov. Najpomembneje je, da ima univerzalno udobno prileganje, česar ne moremo reči za vse ušesne slušalke v tej kategoriji.

Sony WF-1000XM4 je na trgu že več kot eno leto. Njihova kakovost zvoka je izjemna za slušalke tega razreda, Sonyjevo aktivno odpravljanje šumov pa je merilo v industriji. Ponudbe za črni petek so izjemno privlačne in teh slušalk TWS ne moremo dovolj priporočiti. Upoštevajte, da morda ni najbolj udobno za dolgotrajno poslušanje – vsaj ne za vsakogar.

Samsung Galaxy Buds2 Pro je prišel letos avgusta in korejski proizvajalec že ponuja ponudbo za črni petek. Te slušalke so najnovejše in najboljše od Samsunga in po tej ceni so ukradene.

Apple AirPods Pro 2 je prišel tri leta po prvem Pro in Cupertino se je odločil vlagati v izboljšanje zmogljivosti in ne v dizajn. To so očitno najboljše slušalke za združitev z iPhonom in eden najboljših trenutkov za nakup takšnega nosljivega zvoka je zdaj.

Nekateri uporabniki morda niso ljubitelji dizajna Pro z gumijastimi konicami, zato ima Apple tudi običajne slušalke AirPods. Da, nekaj manjših kompromisov je, a tudi cena je bolj privlačna, sploh s popustom na črni petek. Škoda, da ni na voljo na vseh trgih, ki smo jih pregledali.

Google Pixel Buds Pro je neposredna konkurenca izdelkom Samsung in Sony na tem seznamu. Te slušalke smo dodali, ker izgledajo dobro, jih je enostavno povezati s katerim koli telefonom Android in je življenjska doba baterije vredna pohvale.

Serija Google Pixel Buds A je kot pametni telefon Pixel A – cenovno ugodnejša alternativa vodilni seriji. In ker je to 35-odstotno znižano, bi jih priporočali vsem uporabnikom Androida, ki bi radi imeli s seboj delček izvirnega Googlovega občutka.

Bose QuietComfort Earbuds II so najdražji par ušesnih čepkov TWS na tem seznamu, a resnica je, da so vredni vsakega dolarja, še posebej na črni petek, ko cena pade še nižje. Zagotavljajo verjetno najboljše aktivno dušenje hrupa na svetu in so tudi izjemno udobni.

Bose bi se lahko nekoliko potrudil z videzom, toda če si lahko privoščite slušalke TWS za 250 USD, si lahko privoščite, da nasmejite ljudi ob svojih zajetnih ušesnih čepkih.

Ponudbe žičnih slušalk

Če preidemo na nekaj žičnih možnosti, najprej imamo dvojčka iz Audio-Technice. Dražji M50x je znan po živahnem zvoku, močnem basu, vrhunski odzivnosti in veliki količini podrobnosti. Ironično je, da je cenejši M40x bolj nevtralen in uravnotežen od obeh, zaradi česar je bolj primeren za mastering.

Sennheiserjeve sublimne HD 650s so kljub razmeroma skromni ceni vodilna v svetu avdiofilskih slušalk. S svojo vsestransko zmogljivostjo učinkovito naredijo večino dražjih slušalk odveč. Medtem je IE300 IEM odličen za tiste, ki želijo ropotajoče nizke tone z visokokakovostnim zvokom.

Če želite nekaj bolj dostopnega, preprosto ne morete zgrešiti z izjemno Moondrop Ario. In za tiste s še manj proračunom je KZ ZEX Pro prav tako fantastična možnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *