Najboljše ponudbe iPhone za črni petek so zdaj na voljo

Prevozniki so vedno ponujali velike prihranke pri najnovejših modelih iPhone med prazniki in črni petek 2022 ni nič drugačen. Trenutno spremljamo odlične ponudbe za naprave iPhone 14 in iPhone 14 Pro pri AT&T, Verizon in T-Mobile. Za še več prihrankov bodite pozorni na starejše modele, kot je iPhone 13.

iphone 14 pro roke snežinke 1Opomba: MacRumors je pridruženi partner nekaterih od teh prodajalcev. Ko kliknete povezavo in opravite nakup, lahko prejmemo majhno plačilo, ki nam pomaga, da spletno mesto deluje.

Če iščete kaj drugega kot iPhone, ga lahko najdete vse ponudbe Apple Black Friday, ki so trenutno na voljo v naši namenski objavi. Vsekakor obiščite našo Predogled črnega petka 2022 za vse najboljše ponudbe in popuste, ki se dogajajo ta teden.

Potrebujete pomoč pri odločanju?

Preberite naše vodnike za kupce, kjer primerjate različne možnosti.

Za vse podrobnosti o vsakem iPhonu raziščite naše ocene.

Več ponudb za črni petek

AT&T

AT&T ima številne popuste na najnovejše linije iPhone 14 in iPhone 14 Pro, vključno z iPhone 14 brezplačno s sprejemljivo zamenjavo. iPhone 14 boste morali kupiti na kvalificirano obročno pogodbo in zamenjati svoj stari pametni telefon v 30 dneh po aktivaciji.

iphone zelene snežinke

Za Modeli iPhone 14 Pro, lahko dobite do 800 USD popusta na te naprave z ustreznimi zamenjavami in nakupi na obroke, ki izpolnjujejo pogoje. Obe ponudbi vam bosta prinesli do 800 USD dobroimetja na račune z zamenjavo za pametni telefon 130 USD ali več; in do 350 $ z menjalno vrednostjo pametnega telefona od 35 do 129 $.

Kar zadeva ure Apple, lahko ob nakupu dveh modelov Apple Watch dobite 330 USD popusta. To vključuje serijo 7 za 699,99 USD, SE za 359,99 USD, SE 2. generacije za 329,99 USD, serijo 8 za 799,99 USD ali Ultra za 799,99 USD. Oboje je treba kupiti na kvalificirani obrok in dodati eno novo vrstico.

AT&T ima tudi običajno matriko dodatne ponudbevključno z od 5 USD za usnjene in silikonske etuije za iPhone 13. V nasprotnem primeru boste našli ponudbe kablov Lightning, brezžičnih polnilnikov, baterij in drugega.

Verizon

Pri Verizonu boste našli podobne ponudbe kot pri AT&T. Prevoznik ima Applov iPhone 14 s prihrankom do 800 USD ko zamenjate svoj stari pametni telefon in kupite novo napravo na izbranih paketih Unlimited. Prav tako lahko prihranite 200 $ več, če preklopite na Verizon z drugega operaterja.

iphone 14 zelene snežinke 2

Ista ponudba je na voljo za iPhone 14 in iPhone 14 Plus in če kupite dva hkrati, lahko kupite enega in dobite enega za do 800 USD popusta pri izbranih paketih 5G Unlimited.

Za iPhone 14 Pro in iPhone 14 Pro Max, lahko dobite do 1000 $ popusta, ko zamenjate staro napravo in kupite novo v izbranih paketih Unlimited. S katero koli od teh ponudb lahko prihranite tudi do 120 USD, če kupite ustrezno uro Apple Watch hkrati z nakupom iPhone 14.

T Mobile

T Mobile Najboljša ponudba ponuja štiri modele iPhone 14 brezplačno, ko kupite iPhone 14. Operater ponuja tudi Apple TV+ z načrti Magenta MAX in če kupite samo en iPhone, lahko dobite 128 GB iPhone 14 brezplačno, ko zamenjate svoj stara naprava za Magenta MAX.

iphone 14 roke snežinke

Poleg tega lahko ob nakupu iPhone 14 Pro dobite do 700 USD popusta na drug model. Drugo generacijo iPhone SE lahko kupite tudi brezplačno, ko dodate novo linijo kvalificiranemu obroku in zamenjate svoj stari pametni telefon, vendar je ta ponudba na voljo samo na spletu.

Z nakupom katerega koli iPhone 14 ali iPhone 14 Plus lahko AirPods 2 dobite brezplačno.

Vidno

Operater v lasti Verizona Vidno ponuja do 250 USD darilnih kartic ob nakupu izbranih naprav prek vašega operaterja. Ob nakupu novega modela iPhone 14 ali 14 Pro lahko dobite tudi par slušalk Beats Studio.

Mint Mobile

Mint Mobile ponuja tri mesece brezplačne vrhunske brezžične storitve ob nakupu katerega koli trimesečnega paketa. Poleg tega lahko dobite šest mesecev brezplačne storitve, ko pri svojem operaterju kupite šestmesečni paket in nov telefon.

Lahko najdeš vse ponudbe Apple Black Friday, ki so trenutno na voljo v naši namenski objavi. Za vse ostalo spremljamo vse najboljše Applove ponudbe sezone Pregled črnega petkazato ves mesec preverjajte posodobljen seznam vseh najboljših ponudb, ki jih boste našli za črni petek 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *