Najboljše ponudbe igralnih konzol za črni petek za Nintendo Switch, Xbox Series S, PlayStation 5 in druge

Vse izdelke, ki jih priporoča Engadget, izbere naša uredniška ekipa, neodvisna od naše matične družbe. Nekatere naše zgodbe vključujejo pridružene povezave. Če opravite nakup prek ene od teh povezav, lahko zaslužimo pridruženo provizijo. Vse cene so točne v času objave.

Povpraševanje po trenutni generaciji konzol Nintendo, PlayStation in Xbox je bilo veliko že večji del dveh let in to naj bi se samo povečalo med črnim petkom. Ne moremo zagotoviti, da boste lahko dobili Switch, PS5 ali Xbox Series X/S, ki ste jih opazovali v tem prazničnem času, a da bi bilo vaše iskanje nekoliko bolj priročno, smo zbrali vse sezname izdelkov najdemo za vsako konzolo na enem mestu.

Še enkrat, povpraševanje po teh napravah je veliko, zato morda ne bo vsaka konzola na zalogi, ko to berete. In čeprav je črni petek tik za vogalom, tudi na večino konzol ne pričakujemo velikih popustov – v času objave so na voljo le ponudbe za Xbox Series S z nižjo zmogljivostjo in začetni Nintendo Switch. Ta članek bomo ves teden posodabljali, če se bodo pojavile nove ponudbe. Zaenkrat pa vam prihranimo nekaj googlanja.

Nintendo Switch

Nintendo Switch

Engadget

Nintendova primarna ponudba ta črni petek vključuje osnovni model Nintendo Switch s kopijo Mario Kart 8 Deluxe in trimesečno naročnino na njegovo Nintendo Switch Online storitev. Če se to sliši znano, je to zato, ker je to lansiral Nintendo popolnoma enaka promocija med črnim petkom zadnjih nekaj let.

Temu je težko reči Super na tej točki — Switch OLED je precej solidna nadgradnja in Mario Kart 8 Deluxe je pet let stara ponovna izdaja osem let stare igre Wii U. Če pa ne potrebujete nadgrajenega zaslona modela OLED in želite samo prihraniti nekaj dolarjev, je tu vsaj nekaj vrednosti. Mario Kart 8 Deluxe je še vedno prejema posodobitve in običajno stane približno 50 USD, medtem ko 3-mesečno članstvo v Switch Online običajno stane 8 USD.

Kupite praznični paket Nintendo Switch (300 USD) na:

Nintendo Switch OLED

Samus Aran na položaju reševalca

Chris Naudus / Engadget

Switch OLED za 350 USD je najnovejši model Switch, zato ne bi smelo biti presenetljivo, če slišimo, da Nintendo ta črni petek ne napoveduje nobenih ponudb za napravo. Dejansko so kakršni koli popusti za konzolo izjemno redki, odkar je bila predstavljena oktobra 2021. Tudi zaloge za Switch OLED so na splošno manjše, vendar smo spodaj zaokrožili, kje je na voljo.

Kot opomnik, Switch OLED ni nič boljši pri poganjanju iger kot standardni model, vendar je njegov 7-palčni zaslon OLED večji in bolj živahen, podvoji notranji pomnilnik (64 GB), njegovo vgrajeno stojalo je veliko bolj robustno in njegova posodobljena priklopna postaja ima vrata Ethernet. Dali smo mu a ocena ocene 89 lansko leto.

Najboljši Nintendo Switch OLED (349 $) na:

Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch Lite

Engadget

mi imeti videl več aranžmajev za 200 $ Switch Lite, odkar je prispela leta 2019, vendar kompaktna konzola ni bila znižana za črni petek od tega pisanja. To je osnovna, ročna različica stikala; spet ni razlike v moči, vendar ima manjši 5,5-palčni LED zaslon, ne deluje s priklopno postajo Nintendo in nima snemljivih krmilnikov. Ima tudi original D-pad. Dali smo mu a ocena ocene 90 pred nekaj leti.

Najboljši Nintendo Switch Lite (200 USD) na:

PlayStation 5

PlayStation 5 je pravkar dobil podporo za YouTube TV.

Aaron Souppouris / Engadget

Na Sony PlayStation 5 ni bilo skoraj nobenega popusta, odkar je prišel pred dvema letoma, in ne pričakujemo, da se bo to spremenilo ta črni petek. To je konzola lažje res kupiti v teh dneh – in običajne trgovine ga bodo bolj verjetno imele zdaj kot v preteklih letih – vendar zaloge še vedno hitro pojenjajo, ko so na voljo. Trgovci na drobno, kot sta Amazon in sam Sony, še vedno zadržujejo svoje zaloge klicni sistem za obrambo pred skalperji, medtem ko ga drugi, kot je GameStop, zadržujejo za programi članstva v trgovini.

Kot zadnje mesece bo konzolo verjetno najlažje dobiti v paketu. Sonyjev opornik to praznično sezono združuje konzolo z digitalno kopijo Bog vojne: Ragnarokki smo na široko priporočali v začetku tega meseca. Stane 559 $ (ali 460 $ z PS5 Digital Edition brez diskovnega pogona), kar je le 10 $ manj od običajne cene konzole in igre. Ker je dražje od nakupa samo 500 $ PS5, bi moralo biti malo manj konkurence pri nakupu.

Walmart je te pakete dal v prodajo od ponedeljka, vendar je prvih nekaj ur dneva dal prednost članom svoje storitve Walmart+. Ne bi nas presenetilo, če bi v tednu na voljo več posameznih zalog PS5, vendar boste verjetno morali biti previdni ali uporabiti daljši postopek klica, da boste enega zanesljiveje izbrali. Upoštevajte, da je digitalno izdajo za 400 $ tradicionalno veliko težje najti na zalogi kot standardni model.

PS5 sam bi še vedno zmogel nekaj več ekskluzivevendar njegova knjižnica nenehno raste in njegova strojna oprema bo še naprej predstavljala a pomembna nadgradnja za tiste, ki imajo PS4.

Kupite PlayStation 5 (500 USD) na:

Kupite PS5 Digital Edition (400 USD) na:

Kupite PS5 + Bog vojne: Ragnarok paket (560 $) na:

Kupite PS5 Digital Edition + Bog vojne: Ragnarok paket (460 $) na:

Xbox serije X

Xbox serije X

Aaron Souppouris/Engadget

Microsoftov Xbox Series X je bil v preteklem letu bolj na voljo za nakup kot PlayStation 5, vendar popusti nanj praktično niso obstajali in še vedno ni neobičajno, da ga pri neodvisnih prodajalcih ni na zalogi. Od tega pisanja ni nobenih pomembnih ponudb za črni petek. Tako kot PS5 tudi Amazon še naprej drži napravo za klicnim sistemom, Walmart pa jo je v ponedeljek dal na voljo naročnikom Walmart+.

Trenutno je najbolje, da kupujete pri samem Microsoftu, čeprav bi lahko spet videli več zalog drugje na črni petek. Spet najnovejšim Xboxom manjka v ekskluziviampak Xbox Game Pass ostaja močna vrednost za tiste, ki igrajo veliko iger, serija X pa je še vedno a močan kos strojne opreme za igranje 4K.

Kupite Xbox Series X (500 USD) na:

Xbox Series S

Igralna konzola Microsoft serije S.

Aaron Souppouris / Engadget

Edina konzola, ki je res znižana, je Xbox Series S. Microsoft napovedal prejšnji teden je dejal, da bo majhna konzola na voljo za 250 $, kar je 50 $ nižje od standardne cene, čeprav smo ta teden videli, da je padla celo do 235 $ pri Dellu in 240 $ pri Amazonu. Prejšnja pogodba je še vedno na voljo.

Vendar ima Target morda najboljšo ponudbo, saj v trgovini ponudi darilno kartico za 50 USD s popustom. Zdi se, da njegove delnice zdaj padajo in izginjajo. Microsoft je medtem konzoli priložil svoje stereo slušalke Xbox. Običajno se te (osnovne) igralne slušalke prodajajo za okoli 50 USD.

V preteklosti smo videli, da je serija S padla na 250 USD, vendar je to še vedno dobra cena za tiste, ki želijo sekundarno konzolo ali cenovno ugodnejšo pot do knjižnice iger Xbox. Serijo S a ocena ocene 85 ob lansiranju: nima diskovnega pogona, ima samo 512 GB vgrajenega pomnilnika in ni zasnovan za spodbujanje ločljivosti 4K kot Series X, vendar lahko igra vse iste igre, njegov SSD še vedno omogoča hitro nalaganje in kompaktno zasnovo je lažje pospraviti.

Kupite Xbox Series S (250 USD) na:

Vaš Cyber ​​​​Week nakupovalni vodič: Pridobite najnovejše Črni petek in Kibernetski ponedeljek naslednje ponudbe @EngadgetDeals na Twitterju in naročite se na glasilo Engadget Deals. Poleg tega nakupujte na vrhu Črni petek in Ponudbe za kiber ponedeljek na Yahoo Life. Poučite Fr Trend črnega petkas na In the Know, naši avtomobilski strokovnjaki na Autoblogu pa pokrivajo nakupe, ki jih je treba kupiti Črni petek in Kibernetski ponedeljek avtomobilski posli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *