Najboljše ponudbe družabnih iger za črni petek

Te razprodaje družabnih iger in iger s kartami na črni petek so odlična darila za oboževalce vseh starosti in ravni izkušenj.


Družabne igre so odlična darila za vso družino in Amazonu za praznični čas ne manjka odličnih ponudb. Od zabavnih iger, ki se hitro naučijo, do poglobljenih strateških naslovov, so družabne igre zanesljiva uspešnica tako za občasne oboževalce kot navdušence.


Hobi specializiranih družabnih iger obstaja dovolj dolgo, da klasične igre zdaj dobivajo drugo, tretjo ali četrto izdajo, vsaka z novimi funkcijami. Hkrati se vedno izdajajo nove igre, ki osrečujejo oboževalce.


Vozovnica Ride Europe 15th Anniversary Deluxe Edition

Cena po ceniku: 99,95 USD

Prodajna cena: 75,00 USD (25% popust!)

Tabla z evropskimi potovalnimi vozovnicami: 15. obletnica z različnimi barvnimi vlaki

Vozovnica je odlična mešanica cenovne dostopnosti in strategije, ki je popolna za vso družino. Ta luksuzna izdaja ima veliko različico Evropski zemljevidi z izjemno podrobnimi deli vlakov in postaj. Vozovnica se je hitro in enostavno naučiti, jubilejna izdaja pa je odličen dodatek k vsaki zbirki družabnih iger.

Nakupujte na Amazonu

Državni udar

Cena: 14,99 $

Prodajna cena: 13,97 $ (7 % popust!)

Škatla za igre s kartami Udar nad kompletom kart

Državni udar je hitra in enostavna igra blefiranja dvornih spletk. Igre so dolge le 15 minut, zato je enostavno delati med večjimi igrami zvečer ali igrati na poti. Na voljo so tudi številne razširitveizdelava Državni udar darilo, ki kar naprej daje.

Nakupujte na Amazonu

Razpon kril

Cena po ceniku: 65,00 USD

Prodajna cena: 46,99 $ (28 % popust!)

Več elementov za igro Wingspan, vključno s kockami, kartami in miniaturami jajc.

The nagrajeno temo ptic Razpon kril vsebuje čudovite umetnine, elegantne igralne kose, kot so ptičje krmilnice in jajca, ter 170 edinstvenih ptičjih kart. Igralci tekmujejo, da bi pritegnili vse vrste resničnih ptic v svoje naravne rezervate, pri čemer izvedo več o njih. Razpon kril je odlično darilo za nadebudne ornitologe in navdušence nad družabnimi igrami, to ponudbo pa je težko spregledati.

Nakupujte na Amazonu

Twilight Empire 4. izdaja

Cena po ceniku: 164,99 USD

Prodajna cena: 131,99 $ (20 % popust!)

Dve vojski se soočita v Twilight Imperium

Ta znanstvenofantastična strateška igra je eden najbolj zapletenih in poglobljenih naslovov, ki so danes na voljo. Imperij somraka vključuje več kot 1000 komponent, vključno z ladjami, ploščicami zemljevida, kartami in še več. IGRALCI nadzorujejo eno od sedemnajstih različnih civilizacij v boju za galaktično prevlado. Imperij somraka ni za tiste s slabim srcem, vendar je kronski dragulj strateških družabnih iger.

Nakupujte na Amazonu

Barva in igra ugibanja barv

Cena po ceniku: 24,99 USD

Prodajna cena: 12,49 $ (50 % popust!)

Škatla in plošča za senčila in znake

V tej edinstveni zabavni igri igralci preizkušajo svoje komunikacijske sposobnosti, medtem ko poskušajo prepričati svoje soigralce, da ugibajo pravilne barve na plošči s 480 različnimi možnostmi. Barve in iztočnice igralci si bodo praskali glave da dosežete edinstvene namige zavoj za zavojem. To je odlična igra za družine in prijatelje vseh starosti, zdaj pa je na voljo po odlični ceni.

Nakupujte na Amazonu

Pandemija

Cena: 39,99 $

Prodajna cena: 12,99 $ (68 % popust!)

Igra Pandemic v teku

Pandemija je nagrajena sodelovalna igra v katerem igralci sodelujejo, da rešijo svet pred smrtonosno kugo. Vsak igralec ima edinstveno vlogo, ki mu daje edinstveno sposobnost, da pomaga v boju proti bolezni. Pandemija ostaja odličen uvod v sodelovalno igranje in noben ljubitelj družabnih iger ne bi smel zamuditi te neverjetne ponudbe.

Nakupujte na Amazonu

House on the Hill Betrayal 3rd Edition

Cena po ceniku: 55,99 USD

Prodajna cena: 28,79 USD (49 % popust!)

Škatla in kosi naprodaj v hiši na hribu

Ta klasična namizna igra na temo grozljivk se vrača z novo in izboljšano tretjo izdajo. Ta različica Izdaja v hiši na hribu vsebuje nove miniature, vključno z liki, ki jih v prejšnjih izdajah še niste videli. Značilna modularna plošča v hiši strašil nikoli ni dvakrat enaka, to daje izdaja čudovita količina možnosti ponovnega predvajanja za oboževalce vseh starosti.

Nakupujte na Amazonu

Skrivnost

Cena po ceniku: 54,99 USD

Prodajna cena: 34,64 $ (37 % popust!)

Skrivnostna škatla za družabno igro, nameščena nad igro v teku

Skrivnost je edinstvena družabna igra ki združuje detektivsko delo, komunikacijo in še kaj v izjemno zabavno izkušnjo. En igralec prevzame vlogo pokojnega duha in poskuša drugim igralcem poslati namige v obliki nejasnih in nadrealističnih podob. Skrivnost je enostaven za učenje in primeren za otroke, stare 10 let in več, zato je odlično darilo za vso družino.

Nakupujte na Amazonu

The Crew – The Quest for Planet Nine

Cena: 14,95 $

Prodajna cena: 9,99 $ (33 % popust!)

Box for The Crew: The Quest for Planet Nine

Posadka uporablja relativno tradicionalen sistem trikov za vodenje igralcev skozi zelo inovativno pripovedno izkušnjo. Vsaka igra ima posebne misije, ki jih morajo igralci sodelovati, da napredujejo v vesoljski misiji. Posadka je edinstvena mešanica strategije in pripovedi ki bo všeč vsem igralcem na plošči.

Nakupujte na Amazonu

Izvirna izdaja Exploding Kittens

Cena po ceniku: 20,00 USD

Prodajna cena: 9,99 $ (50 % popust!)

Škatla za igre s kartami Exploding Kittens

Divje priljubljena Eksplozivne mucke je hitra in drzna igra za do pet igralcev. Potrebujete le dve minuti za učenje in 15 minut za igranje, zaradi česar je popoln za praznično sezono. Kdor še nima kopije te nagrajene družabne igre, mora izkoristiti to ponudbo in zapolniti vrzel v svoji zbirki.

Nakupujte na Amazonu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *